ΖΩΔΙΑ

Καρκίνε, σήμερα ενισχύεται η γοητεία σου

Πριν κάνεις οτιδήποτε να μην μάθεις τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά:  Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Κριέ, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου, γι’ αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο.

Ερωτικά: Αν είσαι Κριός, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν αντέχεις την μοναξιά, η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθείς, θα φέρει δίπλα σου φλερτ και νέες γνωριμίες. Μπορείς να ενδώσεις δίχως αναστολές και φοβίες

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, δεν θα σου βγουν σε καλό και πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Ταύρε, θα σου φέρει ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Ερωτικά: Τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, φίλε Ταύρε, και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία, για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την κακή σου διάθεση, θα δημιουργήσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις κάποια σχέδια, που κάνεις εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω, για να κινηθείς πιο σίγουρος από εδώ και πέρα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Ερωτικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να καταφέρεις να ηρεμήσεις και αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλη την πίεση και τα προβλήματα που σου προκαλεί η δουλειά σου. Αν είσαι μόνος, ο ερωτισμός σου σήμερα είναι αυξημένος και με τις κατάλληλες κινήσεις, θα έχεις τις κατακτήσεις που επιθυμείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει ενδιαφέρουσες προτάσεις, που χρειάζονται σκέψη και πολύ ώριμη αντιμετώπιση, ώστε να μην παρασυρθείς από τις παρερμηνεύσεις που προκαλεί το γενικότερο κλίμα. Μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να απαντήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε μια δύσκολη φάση, αφού κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν ακόμα. Κάνε ό,τι μπορείς για να διορθώσεις αυτές τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου. Με έναν προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Ερωτικά: Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει εξίσου. Όσο για σένα, που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου θα υπάρξουν σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να βρεις την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγεις, γιατί έτσι θα καταστρέψεις τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα και με ένα καλό πρόγραμμα, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αγαπητέ Λέοντα, κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή, μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Μην το βάζεις κάτω!

Ερωτικά: Αν είσαι Λέων, σήμερα χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε στη σχέση σου. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου, θα δεις πολλά από τα σχέδιά σου να προχωρούν και οι δικοί σου άνθρωποι, αλλά και οι συνεργάτες, θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάντως, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις, για να σκεφτείς καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σου, βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσεις, γιατί έρχονται έξοδα που θα σε αγχώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου, αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Η νέα θέση της Σελήνης στον Υδροχόο συνδράμει αισθητά στις προσπάθειές σου.

Ερωτικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σου στο σημείο που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι είναι και στο δικό σου χέρι να φτιάξεις το κλίμα και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και μην οδηγείσαι από τον εγωισμό σου. Κι αν ακόμη είσαι σε ερωτική αναζήτηση, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου κινδυνεύεις να αποδιοργανωθείς και να αφήσεις πίσω αρκετές υποχρεώσεις, φίλε Παρθένε. Γι’ αυτό δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και δούλεψε ομαδικά με τους συνεργάτες σου, ώστε να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη φάση. Προσπάθησε να μαζέψεις όσο περισσότερο γίνεται τα έξοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τρίτη δημιουργεί περίεργες συνθήκες για εσένα. Κάποιες συζητήσεις και σχόλια που δεν γνώριζες, θα φτάσουν στα αφτιά σου και θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν πρέπει να ανακόψουν την πορεία και το πρόγραμμα που έχεις βάλει στα σχέδιά σου. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ευνοεί να πάρεις αποφάσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την συγκυρία.

Ερωτικά: Αν είσαι Ζυγός, η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφό σου. Αν αναζητάς το άλλο σου μισό και ακόμη δεν το έχεις ανακαλύψει, απόφυγε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις και δείξε λίγη υπομονή, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα επαγγελματικά σου είναι σε ένα σημείο, όπου συνεργασίες και επαφές των προηγούμενων ημερών θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και θα δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης πάνε καλύτερα και κάποιες προτάσεις μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση των εσόδων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είναι πολύ καλή η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς θα δεις πολλά προβλήματα να μένουν πίσω σου και θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για την πρόοδο των σχεδίων σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Άλλωστε, έχεις την εύνοια της Σελήνης από τον Υδροχόο, που ενισχύει τη δυναμικότητά σου και σε ωθεί να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Ερωτικά: Αν είσαι Σκορπιός, με καλή διάθεση μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα στα αισθηματικά σου. Μίλησε με ηρεμία και μέσα από τη συζήτηση με το σύντροφό σου, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ανήκεις στις μοναχικές ψυχές του ζωδίου, πέρασε καλά με αγαπημένους φίλους και να είσαι έτοιμος για ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, φίλε Σκορπιέ. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και φρόντισε να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις από παλιά, γιατί σύντομα θα παρουσιαστούν και νέες. Πάντως, η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει και εδώ να χειριστείς τις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάνε κάτι για τα χρέη σου, γιατί σε λίγο θα βρεθούν εκτός ελέγχου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Τρίτη, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο, θα σε κάνει να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση απέναντι σε όσα σε απασχολούν. Η δυναμική και αποφασιστική σου πλευρά θα πάρει το πάνω χέρι και θα ξεπεράσεις καταστάσεις που σε στενοχωρούν μια και καλή. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Ερωτικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μην αποφεύγεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Θα βρεις μεγάλη κατανόηση και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες μην κλειστείτε σπίτι σας. Αφήστε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα χάσετε.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν να μένουν πίσω αφήνοντας το δρόμο ελεύθερο για τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε αγχώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό έχουν μπει σε μια σειρά και εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Σελήνη σήμερα να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου, τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και εσύ έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν.

Ερωτικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι σήμερα να ξεχάσεις τα προβλήματα της σχέσης σου και να απολαύσεις το καλό κλίμα που έχει φτιάξει ο σύντροφός σου, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Όσο για σένα, που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, σήμερα δεν θα λείπουν τα φλερτ που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη προσοχή, για να μη χάσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στις υποχρεώσεις σου. Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγεις σήμερα τις κινήσεις πανικού που θα σε αποσυντονίσουν. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία και απαιτούν σοβαρότητα από μέρους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.

Ερωτικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σήμερα καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου, γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ρισκάρεις να δημιουργήσεις ρήξεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να προστατέψεις τη σχέση σου από τα προβλήματά σου, για να μην βρεθείς μόνος σου απόψε. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί η σημερινή μέρα κρύβει γνωριμίες και έρωτες.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα επαγγελματικά σου είναι σε ένα καλό σημείο και οι προσπάθειες που έχεις κάνει, σου δίνουν στιγμές ικανοποίησης και αναγνώρισης. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Μην κάνεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και σκέψου καλά πριν δεχτείς κάποιες συνεργασίες με οικονομικό αντίκτυπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Ιχθύ, σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν τις συνήθειές, τις παρέες σου, ακόμα και τις εκάστοτε συμπεριφορές σου.

Ερωτικά: Σήμερα, φίλε Ιχθύ, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις επειδή φοβάσαι τη ρήξη, γιατί έτσι γίνεται πιο μεγάλο το χάσμα ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Οικονομικά & Καριέρα: Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις και πολλές από τις αλλαγές που ετοιμάζεσαι να κάνεις, θα βγουν προς όφελός σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και αν συνεχίσεις να προσέχεις, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Μείνε με κάθε τρόπο μακριά από τα άσκοπα έξοδα.

 

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Βουδαπέστη: Τι να μην κάνετε

Κουίζ: Μάθε πότε θα παντρευτείς

6 φανταστικές ιδέες αποθήκευσης

6 σάντουιτς υπερπαραγωγές που θα σου ανοίξουν την όρεξη