ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ιχθύς; Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Ξεκίνησαν κανονικότατα τα γενέθλια του τελευταίου ζωδίου. Τελευταίου μόνο στη σειρά, και όχι στη θέση που έχει στην καρδιά μας. Με στοιχείο το Νερό, μιλάμε για ευαισθησία, τρυφερότητα αλλά και ελαφριά τρέλα που πολλοί δεν καταλαβαίνουν και λίγοι εκτιμούν.

Όπως κάθε ζώδιο, έτσι κι ο Ιχθύς, ταιριάζει περισσότερο με συγκεκριμένα, που είτε ανήκουν στο ίδιο στοιχείο με εκείνο, είτε του δίνουν λίγη λογική και ψυχραιμία, διότι τη χρειάζεται. Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια έχουν φτιαχτεί για να κάνουν τέλειο match με τον Ιχθύ και θα μπορέσουν να τον συντροφεύσουν.

Ταύρος

Εδώ μιλάμε για ένα πολύ καλό ταίριασμα ανθρώπων. Λάτρεις των γήινων απολαύσεων και την πολυτέλειας, ξέρουν να εκτιμούν την καλαισθησία. Λίγο γκουρμεδιάρικο φαγητό, ακριβό κρασί και πολιτισμός, βάζουν τα θεμέλια σε ένα εξαιρετικό πρώτο ραντεβού. Μπορούν να μιλούν με τις ώρες, είναι σπιτόγατοι και έχουν πολύ καλή σεξουαλική χημεία. Αν ο Ιχθύς δεν επιτρέψει στον Ταύρο να του επιβληθεί, θα έχουν μία υπέροχη σχέση με διάρκεια.

Καρκίνος

Πόσο κλάμα και ευαισθησία μπορεί να αντέξει μία σχέση; Αρκετή, από ό,τι φαίνεται. Μπορεί να φαίνονται σκληροί στους έξω, αλλά μεταξύ τους είναι τρομερά ευαίσθητοι. Υπάρχει συμπόνοια, κατανόηση και το συναίσθημα ρέει. Ας πούμε ότι πρόκειται για το πιο ρομαντικό ραντεβού, με κεριά, σπιτικό φαγητό και αποκάλυψη συναισθημάτων. Παίρνουν και οι δύο τον χρόνο τους στο σεξουαλικό κομμάτι και απολαμβάνουν κάθε λεπτό. Αν αποφασίσουν ότι η passive aggressive συμπεριφορά δεν οδηγεί κάπου, η σχέση τους θα πάει πρίμα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα εντελώς προσγειωμένο και πρακτικό ζώδιο. Είναι αυτός ο συνδυασμός που λειτουργεί συμπληρωματικά. Ο Ιχθύς θα τον γεμίσει με συναίσθημα και θα του σταθεί, ενώ ο Παρθένος θα του προσφέρει λύσεις στα προβλήματά του και θα τον κάνει να σκεφτεί πρακτικά. Ο ένας μαθαίνει από τον άλλο και τους αρέσει να προσφέρουν στην ανθρωπότητα. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Αυτές οι διαφορές μπορεί να γίνουν εμπόδια στη σχέση τους. Όταν όμως καταλάβουν ότι είναι ένας πολύ καλός και συμπληρωματικός συνδυασμός, δεν θα θέλουν να χωρίσουν ποτέ.

Σκορπιός

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού που έχει γεννηθεί για να συντροφεύει τον Ιχθύ. Συνδέονται βαθιά, σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Λατρεύουν τις τέχνες και το ρομάντζο και λειτουργούν προστατευτικά. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να το παρακάνουν με τον συναισθηματισμό και να κλειστεί ο καθένας στον εαυτό του. Μαζί, θα μάθουν να δίνουν χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Ας μην μιλήσω για το σεξ. Ε-ξαι-ρε-τι-κό.