ΣΧΕΣΕΙΣ

Θα είσαι σόλο του Αγίου Βαλεντίνου; 6 τρόποι να απολαύσεις τη μέρα (περισσότερο κι από τα ζευγάρια)

Unsplash

Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν είναι σίγουρα η μέρα που σου θυμίζει τον έρωτα και πόσο εκτιμάς τη σχέση που έχεις. Είναι απλώς μία χαριτωμένη και γλυκιά ευκαιρία να κάνεις κάτι πιο ρομαντικό και να μπεις ένα ερωτικό mood.

Αν πάλι είσαι single, δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις στην απ’έξω ή ότι πρέπει να κάνεις κάτι anti-Valentine για αντίποινα. Αντιμετώπισε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σαν μία ακόμη Κυριακή της καραντίνας σου και νιώσε ευγνωμοσύνη για αυτά που ήδη έχεις. Θέλεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό σου; Για πάρε μερικές ιδέες.

Αγίου Βαλεντίνου στην μπανιέρα

Χρειάζεσαι ταίρι για να κάνεις ένα μαγικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια, να βυθιστείς στο ζεστό νερό, να ακούσεις το αγαπημένο σου podcast και να πιεις έναν αφρώδη οίνο; Η απάντηση είναι όχι φυσικά. Άσε που δεν θα χρειαστεί να κάνεις διαπραγματεύσεις για τη μουσική και την επιλογή κρασιού.

Ευγνωμοσύνη και γραπτώς

Οι κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου αξιοποιούνται ακόμα και αν είσαι σόλο. Γράψε λόγια αγάπης στον εαυτό σου, γιατί με αυτόν θα πορεύεσαι μέχρι το τέλος της ζωής σου και αποτύπωσε στο χαρτί όλα αυτά που έχεις και για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη. Μία σημαντική καθημερινή υπενθύμιση.

Σεξ με τον εαυτό σου

Ας σταματήσουμε να δαιμονοποιούμε τη single ζωή και τα καλά της. Η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι λύση ανάγκης επειδή δεν έχεις ταίρι. Είναι ο μόνος τρόπος να ανακαλύψεις τι σου αρέσει σεξουαλικά και είναι μία μορφή υψηλής απόλαυσης. Και χαλάρωσης επίσης.

Βραδιά με ρομαντικές κομεντί

Δεν είναι ότι μάς έχουν μείνει και πολλές επιλογές για ψυχαγωγία, αλλά ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να δεις όλες τις ρομαντικές κομεντί της εφηβείας σου ή να εντοπίσεις τις νέες σειρές στο Netflix. Λίγο κρασί, λίγο delivery και ο καναπές σου.

Πάρε λουλούδια για του Αγίου Βαλεντίνου

Δεν είναι ελαφρώς παρωχημένο να περιμένεις από έναν άντρα να σου φέρει λουλούδια; Κάνε έναν πρωινό περίπατο και αγόρασε στον εαυτό σου ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια. Ανανεώνεται το σπίτι, η διάθεσή σου και ο τρόπος που βλέπεις μία συμβολική γιορτή.

Single and ready to mingle

Αν θέλεις να ερωτευτείς ή να φλερτάρεις τέλος πάντων, μπες και στο ανάλογο mood. Ας μην βλέπουμε την πανδημία σαν εμπόδιο. Για αυτό υπάρχουν τα dating apps, οι συνάδελφοι και τα ξαδέρφια των φίλων. Πάντα με ασφάλεια και προσοχή φυσικά. Μην περιορίζεις όμως τις ευκαιρίες λόγω των συνθηκών, γιατί αυτό θα σε ρίξει κι άλλο ψυχολογικά. Από την άλλη, απόλαυσε τη single ζωή σου και όλα αυτά που έχει να σου δώσει. Το relationship status σου δεν καθορίζει τα επίπεδα της ευτυχίας σου.