ΖΩΔΙΑ

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2023.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ιανουάριος, ο πρώτος μήνας του 2023, μολονότι ξεκινά με αρκετές δυσκολίες, καθώς Ερμής και Άρης βρίσκονται σε ανάδρομη φαινομενικά φάση, στην πορεία του μας δίνει κίνητρα για να κάνουμε τα σχέδια και τα πλάνα μας για όλη τη νέα χρονιά. Μην βιαστείτε λοιπόν να κρίνετε ούτε τη χρονιά ούτε τον μήνα από τις πρώτες του ημέρες, γιατί δεν θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα, και σαφώς μη βιαστείτε να κάνετε εκκινήσεις.

Στις 07/01 έχουμε την πρώτη Πανσέληνο της νέας χρονιάς στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου που μας κάνει όλους πιο ευαίσθητους και πιο εκδηλωτικούς στα συναισθήματα μας θετικά ή αρνητικά. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό και αντίθετα από τους ανάδρομους πλανήτες, θα μας προκαλεί να πάρουμε ρίσκο, να ενθουσιαστούμε με νέα πράγματα, να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας και να αναλάβουμε αρχηγική δράση και πρωτοβουλίες. Η στιγμή όμως που πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά είναι μετά τις 18/01 και για ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα μετά τη Νέα Σελήνη στις 21/01 στον Υδροχόο. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η «σωστή» στιγμή για να θέσουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά και να δουλέψουμε μεθοδικά για να τους επιτύχουμε.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Ιανουάριο:

Κριός

Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στην προσωπική σας ζωή, στην οικογένεια σας και στο σπίτι, και με την Πανσέληνο στις 07/01 θα θέλετε να δώσετε περισσότερη ενέργεια σε αυτόν τον τομέα. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 03/01 στον Υδροχόο, θα βοηθήσει να πάρετε λίγο τα πάνω σας σε επίπεδο διάθεσης. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη μέχρι τις 26/01, θα βοηθήσει να κάνετε και νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα σε φιλικό επίπεδο. Στις 12/01 ο κυβερνήτης σας Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, αλλά θα χρειαστεί πιθανώς να ολοκληρωθεί και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 18/01 για να νιώσετε εμφανή διαφορά. Αν το ζητούμενο είναι μια επαγγελματική επιτυχία ή/και η αύξηση των εσόδων, τότε η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/01, θα σας τα χαρίσει απλόχερα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου έχει όλες τις θετικές προδιαγραφές για να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Είναι το ενδεδειγμένο διάστημα να κάνετε μια νέα αρχή σε σπουδές, στη δουλειά, στην προσωπική σας ζωή και να πάρετε πάλι το τιμόνι στα χέρια σας.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Στις 05/01 ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό δίνοντας σας την ευκαιρία να σκεφτείτε με ένα διαφορετικό τρόπο τα πράγματα στη ζωή σας. Με αυτή την όψη, μπορεί να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας ή να έχετε ξαφνικές εμπνεύσεις και ιδέες. Στις 07/01 η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, φέρνει σε πρώτο πλάνο τους στενούς συγγενείς. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, από τις 3/01 θα βρίσκεται στον Υδροχόο, δίνοντας ευκαιρίες να γίνετε πιο ορατοί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κοντά στις 15/01, η ανάγκη σας για περισσότερη ανεξαρτησία, μπορεί να δημιουργήσει ένταση στον χώρο της δουλειάς. Το τέλος της ανάδρομης πορείας του Άρη στους Διδύμους στις 12/01 και του Ερμή στον Αιγόκερω στις 18/01, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ανακούφιση στην καθημερινότητα σας και θα τονώσουν τα οικονομικά σας. Στις 21/01 σχηματίζεται η πιο ευοίωνη και αισιόδοξη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στον τομέα της καριέρας. Μπορεί να προκύψει κάποια προαγωγή ή μια νέα και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πρόταση. Τα ερωτικά θα πάρουν τα πάνω τους με την είσοδο της Αφροδίτης στις 27/01 στους Ιχθύς.

Δίδυμοι

Το πρώτο μέρος του Ιανουαρίου θα σας φανεί δύσβατο. Κι ενώ ο μήνας ξεκινά απαιτητικά, στην πραγματικότητα στρώνει τον δρόμο για να εισπράξετε μεγαλύτερη επιτυχία και ικανοποίηση στην πορεία του. Στις 12/01 ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και είστε έτοιμοι να πατήσετε γκάζι και να σημειώσετε πρόοδο. Όταν επιστρέψει κι ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ορθή πορεία στις 18/01, τότε τα βήματα θα γίνουν άλματα. Στο ξεκίνημα του μήνα θα επηρεαστείτε κι από την Πανσέληνο στις 07/01, που δημιουργεί μεγαλύτερη ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Σημαντικός παράγοντας εύνοιας, θα είναι τόσο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μετά τις 03/01, αλλά ακόμη περισσότερο η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον φιλικό σας Υδροχόο. Με την αισιόδοξη αυτή Νέα Σελήνη θα καταφέρετε να κάνετε τις εκκινήσεις που ονειρεύεστε, θα δεχτείτε μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας και θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και ταξίδια.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Το ξεκίνημα του Ιανουαρίου μπορεί να απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί ιδανικό, αλλά μέχρι το τέλος του ο μήνας δεν θα σας απογοητεύσει. Την πρώτη εβδομάδα, το βράδυ των Φώτων λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στο ζώδιο σας, που σας ζητά να επανεκτιμήσετε την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την κοινωνική σας ζωή. Είναι πιθανόν να υπάρχει μια παρεξήγηση ή η κρίση να προέλθει από κάποια αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν. Καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/01 οι παρανοήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Μετά τις 12/01 ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία και θα νιώθετε ότι βγαίνετε από χειμερία νάρκη. Η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον Υδροχόο που θα σας δώσει τη μεγάλη ώθηση που θέλετε, τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σας.

Λέων

Μπορεί η χρονιά να ξεκινά με κάποιους ανασταλτικούς παράγοντες, όμως από τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στον τομέα των σχέσεων ερωτικών κι επαγγελματικών, είναι σύμμαχος σας. Βέβαια μέχρι τις 18/01 πιθανώς να μην είστε εντελώς βέβαιοι για τα συναισθήματα σας. Η Πανσέληνος στις 07/01 στον Καρκίνο είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική κι εσωστρεφής Πανσέληνος για σας. Προσπαθήστε όμως να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις μέχρι τις 12/01. Στις πρώτες 18 ημέρες του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και ευτράπελα. Στις 21/01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Αν ήδη είστε σε μια μακρόχρονη επιτυχημένη σχέση μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα της συμβίωσης ή του γάμου. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί να έρθει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή σας και να δημιουργήσετε μια ενθουσιώδη σχέση.

 

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Ιανουάριος θα σας δώσει τα κλειδιά για να ξεκλειδώσετε ένα μέλλον γεμάτο θετικές προοπτικές, αλλά το πρώτο του μέρος θα δοκιμάσει αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος. Έτσι μέχρι τις 18/01, η αίσθηση του ανικανοποίητου θα είναι έντονη. Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στο συναίσθημα. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από ένα φιλικό πρόσωπο, ένα συνεργάτη ή ακόμη κι από τον σύντροφό σας, ή να νιώθετε ότι ξεπερνιούνται κάποια όρια. Από την άλλη, μπορεί αυτό το φεγγάρι να σας προβληματίσει εξαιτίας της επανεμφάνισης ενός προσώπου από το παρελθόν. Μέχρι τις 18/01 μην περιμένετε να βγάλετε άκρη. Μέχρι τις 12/01 μπορεί να αντιμετωπίζετε και προβλήματα στα επαγγελματικά και πιθανώς να έρθετε αντιμέτωποι με λάθη, καθυστερήσεις και αναβολές. Μετά τις 18/01 τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά και στην επαγγελματική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 21/01, είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Στις 27/01 η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς σηματοδοτώντας την εκκίνηση ενός ιδιαίτερα ερωτικού και κοινωνικού διαστήματος.

Ζυγός

Στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου θα δώσετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Η είσοδος του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στον φιλικό σας Υδροχόο στις 03/01 είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και να περάσετε διασκεδαστικά τις πρώτες μέρες του 2023. Το βράδυ των Φώτων, έρχεται μια κάπως στρυφνή Πανσέληνος στον Καρκίνο, το ζώδιο που συμβολίζει την καριέρα, αλλά και το κοινωνικό σας στάτους. Προσπαθήστε να μην πάρετε πολύ προσωπικά και συναισθηματικά τα όσα μπορεί να προκύψουν. Αν πρέπει να κάνετε κάποια συμφωνία, προσπαθήστε μετά τις 18/01 και μη βιάζεστε. Στις 21/01 έρχεται η πιο ευοίωνη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα της δημιουργίας, του έρωτα, των παιδιών, της φήμης. Γενικά είναι μια Νέα Σελήνη που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα με θάρρος, τόλμη και πίστη. Στις 27/01 η Αφροδίτη προχωρά στους Ιχθύς και κάνει προτεραιότητα τη φροντίδα στον εαυτό σας, αλλά και την ενίσχυση της δουλειάς σας.

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος μπορεί να μην ξεκινά με τον πιο ορθόδοξο τρόπο, αλλά η πορεία του υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με επιτυχία όλες τις προκλήσεις και στο τέλος να έχετε σημειώσει τόση πρόοδο όσο δεν σημειώσατε τους τελευταίους μήνες. Οι πρώτες 18 ημέρες της νέας χρονιάς μπορεί να παίξουν αρκετά με το νευρικό σας σύστημα. Η Αφροδίτη μετά τις 03/01 στον Υδροχόο θα βοηθά το καταφύγιο σας στα δύσκολα να είναι η οικογένεια και το σπίτι, αλλά κοντά στις 15/01 προσέξτε γιατί μπορεί να υπάρχουν ευτράπελα. Από τις 12/01 που ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά, ενώ και το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 18/01 θα σας ανακουφίσει. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα γλυκάνει την ψυχή σας στο τέλος Ιανουαρίου και θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση ενός διασκεδαστικού κι ερωτικού διαστήματος.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Ιανουάριος υπόσχεται θετικές εξελίξεις στη ζωή σας όχι όμως από το ξεκίνημα του. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 03/0 θα βοηθήσει στην κοινωνικότητα σας, αλλά σίγουρα δεν θα λύσει σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Αν λοιπόν θέλετε μια αύξηση, να διαπραγματευτείτε οικονομικά θέματα, προτιμήστε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Η  Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να σας ζορίσει ψυχολογικά περισσότερο ή και οικονομικά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους θα ολοκληρωθεί στις 12/01. Μόλις επιστρέψει και ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 18/01 θα ξέρετε με σιγουριά τι θέλετε να κάνετε σε μια σχέση ερωτική ή επαγγελματική. Όμως το πολύ καλό ο Ιανουάριος το φυλάει για το τελευταίο του δεκαήμερο. Θα νιώσετε τη στήριξη φίλων και συνεργατών και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα.

Αιγόκερως

Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινά λίγο διστακτικά, αλλά μέχρι το τέλος του θα σας αποζημιώσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πιο απαιτητική πλανητική επιρροή του Ιανουαρίου είναι η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα του ζωδίου σας με τον Καρκίνο το βράδυ των Φώτων. Αυτό το φεγγάρι, που θα επηρεάζει όλη τη χρονιά όσους έχουν γενέθλια από 4 έως 9 Ιανουαρίου, φέρνει μια τροπή στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Οι παρεξηγήσεις, τα προβλήματα στην επικοινωνία, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι σχεδόν καθημερινότητα με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 18/01. Μη ξεχνάτε ότι ταυτόχρονα έχουμε και ανάδρομο Άρη την ίδια περίοδο μέχρι τις 12/01. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που δέχεται το ευεργετικό εξάγωνο του Δία στις 21/01 θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27/01 θα σας κάνει πιο δημοφιλείς και θα ευνοήσει και την ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Μολονότι μπαίνετε στη νέα χρονιά με αρκετές σκέψεις και πιθανώς όχι με τόση αισιοδοξία, ο Ιανουάριος θα φροντίσει μέχρι το τέλος του να αναστρέψει την εικόνα που μπορεί να σχηματίσετε γι’ αυτόν τις πρώτες μέρες του. Στις 07/01 τα ξημερώματα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στον Καρκίνο στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Αφιερώστε  το τριήμερο των Φώτων για να κάνετε καλό στον εαυτό σας. Μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια συσσωρευμένα νεύρα και κόπωση. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην λαμβάνετε αποφάσεις με παρόρμηση. Όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία τόσο ο Άρης, στις 12/01 όσο και ο Ερμής στις 18/01 σκεφτείτε με περισσότερη καθαρότητα και πάρτε τις οριστικές αποφάσεις σας. Στις 21/01 έρχεται η πιο ευοίωνη και τυχερή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που θα δώσει λάμψη και αισιοδοξία για τη συνέχεια της χρονιάς. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 27/01 στους Ιχθύς θα φέρει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά.

Ιχθύες

Η χρονιά ξεκινά με κάποια διστακτικότητα. Γι’ αυτό μην βιαστείτε καθόλου στα συμπεράσματα σας για το πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος και ο πρώτος του μήνας κρίνοντας μόνο από τις πρώτες ημέρες. Στις 03/01 η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο δίνοντας σας μαθήματα αυτοπεποίθησης. Στις 07/01 σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς στο ζώδιο του Καρκίνου. Μπορεί να έχετε εξελίξεις σε μια ερωτική σχέση ή ακόμη και σε θέματα παιδιών. Μετά τις 12/01 θα καταφέρετε να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις, καθώς ο Άρης θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Μετά τις 18/01 τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν με πιο ταχείς ρυθμούς και να ξεμπλοκάρεται η επικοινωνία, καθώς θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ερμής. Το καλύτερο ο Ιανουάριος το φυλά για το τέλος, καθώς στις 27/01 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας και θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση μιας ιδιαίτερα ερωτικής και ικανοποιητικής σε προσωπικό επίπεδο περιόδου .