ΖΩΔΙΑ

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Rodion Kutsaiev/Unsplash+

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2024.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Από τις 2/1 ο Ερμής επιτέλους σταμάτησε τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, που μας ταλάνισε στο δεύτερο 15ήμερο του Δεκεμβρίου και γυρίζει ορθόδρομος στον Τοξότη. Επιτέλους θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε ακάθεκτοι σε δράση, θα έχουμε πιο καθαρή σκέψη και μεγαλύτερη σιγουριά για τα λεγόμενα μας, θα επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους άλλους, θα αντιμετωπίσουμε λιγότερα τεχνικά προβλήματα και λιγότερο χάος στις μετακινήσεις και τα ταξίδια μας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Ιανουάριο:

Κριός

Τον Ιανουάριο φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Είναι αλήθεια ότι στο τέλος του 2023 παιδευτήκατε και αμφισβητήσατε αρκετές φορές τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σας δίνει άπλετη ενέργεια να θέσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Υγεία, σχέσεις, δουλειά από δω και κάτω θέλουν την απόλυτη προσοχή και φροντίδα σας. Αν αφοσιωθείτε στη δουλειά αυτό τον μήνα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταμειφθείτε.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Η χρονιά ξεκίνησε με απίθανο τρόπο για εσάς, καθώς ήδη ο Δίας γύρισε σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ τη 2η μέρα του έτους σε ορθή πορεία επέστρεψε και ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη. Αν είχατε προβλήματα σε οικονομικές δοσοληψίες, καθυστερήσεις ή αντιμετωπίσατε ασυνεννοησία και διαφωνίες θα καταφέρετε με την ορθή πορεία του Ερμή να διορθώσετε τα όποια κακώς κείμενα και να σημειώσετε πρόοδο.

Δίδυμοι

Τα νέα είναι θετικά για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς ή τουλάχιστον ουδέτερα. Οι σκέψεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα είναι πολλές όπως και τα ερωτηματικά γι’ αυτές. Μετά τις 10/01 θα έχετε μεγαλύτερη καθαρότητα σκέψης και θα μπορείτε να εξάγετε πιο σημαντικά συμπεράσματα. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή είναι η έξοδος του Άρη στις 04/01 από τον Τοξότη και τον τομέα σχέσεων, συνεργασιών, που επηρεάζει με αιχμηρό τρόπο τόσο τα θέματα της υγείας, της οικογένειας και του σπιτιού όσο και της δουλειάς.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Ιανουάριος σαν μήνας είναι απείρως πιο ενδιαφέρων από όλες τις απόψεις και υπόσχεται εξελίξεις σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο τομέας των σχέσεων, ερωτικών και επαγγελματικών, θα έχει σαφώς τη μεγαλύτερη έμφαση μέσα στον μήνα με ποικίλα σενάρια έντασης, έξαψης, πάθους, απογοήτευσης, διαφωνιών. Είναι απαραίτητο να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία σας.

Λέων

Στη δική σας περίπτωση Λέοντες, αλλάζουν οι πλανητικές προδιαγραφές που θα σας επηρεάσουν με τελείως διαφορετικό τρόπο αυτό τον μήνα και αυτή τη χρονιά. Η ορθή πορεία του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει κάποιες αλλαγές ίσως ουρανοκατέβατες στα επαγγελματικά. Μέσα στην τρέλα όμως των προθεσμιών και των υπερωριών μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό! Την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Όσο προχωρά ο Ιανουάριος θα διαπιστώσετε μια σημαντική μετατόπιση του ενδιαφέροντός σας σε θέματα σχέσεων.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Ιανουάριος ξεκινά με θετικά νέα, καθώς ο κυβερνήτης σας, Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία βάζοντας τέλος σε μπερδέματα ή απρόοπτα.  Μολονότι θα περάσετε σχεδόν το πρώτο 15ήμερο του μήνα οργανώνοντας θέματα του σπιτιού και των υπόλοιπων υποχρεώσεών σας, στην πορεία θα επιστρέψετε σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Σημαντικός τομέας τον Ιανουάριο για εσάς, αυτός που αναφέρεται στον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα.

Ζυγός

Τόσο τα θέματα του ακινήτου όσο και της οικογένειας δεν φεύγουν από προτεραιότητα αυτό τον μήνα. Σαφώς τον Ιανουάριο θα έχετε την αίσθηση ότι επιτέλους σημειώνετε πρόοδο. Με τη δύναμη της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω (11/1) θα μπορούσατε ακόμη και να προχωρήσετε και σε μια επαγγελματική εκκίνηση αυτό τον μήνα. Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στις 25/01 μπορεί να φέρει κάποια ένταση. Δεν είναι απίθανο η αφορμή να είναι τα οικονομικά.

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας με έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητά σας, πνευματική κόπωση κυρίως, καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε πρακτικό επίπεδο τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών. Μπορεί να αδράξετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες εκδρομές εκτός πόλης, είτε για δουλειά είτε για ευχαρίστηση. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε με τις εναλλαγές του αυτού του μήνα.

Ιανουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Το 2024 ξεκινά με θετικότερες προδιαγραφές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς από τη 2η του κιόλας ημέρα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας κι επιτέλους θα βρίσκετε τον σωστό τρόπο να επικοινωνήσετε με τους άλλους στις προσωπικές κι επαγγελματικές επαφές σας. Από τη νέα του θέση ο Άρης θα δημιουργήσει μια ποικιλομορφία επιρροών που θα καθορίσουν τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Ξεκινάτε τη νέα χρονιά από μια θέση ισχύος, καθώς ο Άρης από τις 04/01 προχωρά στο ζώδιό σας. Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα σας βρουν με περισσότερο πείσμα, φιλοδοξία, δυναμικότητα και αποφασιστικότητα, έτοιμους να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να διώξετε τα εμπόδια από τον δρόμο σας με κάθε τρόπο.

Υδροχόος

Το 2024 σας θέλει πρωταγωνιστές του με κάθε τρόπο και θα το καταλάβετε από τον πρώτο του κιόλας μήνα, ειδικά τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα γενέθλια σας στις 20/01 και ο Πλούτωνας θα περάσει στο ζώδιό σας. Ίσως ο πρώτος μήνας της χρονιάς να σας φανεί κάπως κουραστικός. Αν δεν είχατε τουλάχιστον ως έναν από τους στόχους την καινούρια χρονιά τη φυσική σας κατάσταση, είναι καιρός να το κάνετε.

Ιχθύες

Το 2024 ξεκινά με περισσότερη διαύγεια, καθώς στις 02/01 ο Ερμής επέστρεψε στην ορθή του πορεία και η όποια σύγχυση σχετικά με τα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει. Η κοινωνική σας ζωή, η σχέση με φίλους και συνεργάτες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω μετά τις 04/01. Τα θέματα της υγείας και της δουλειάς θα έχουν προτεραιότητα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου καθώς μαζεύονται οι πλανήτες στον Υδροχόο