ΖΩΔΙΑ

Η τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Η κυρίαρχη λέξη για την σημερινή μέρα είναι το «καχυποψία»! Λίγο η όψη Ήλιου – Πλούτωνα, λίγο το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το πρωί, είναι πολύ δύσκολο να μην ψάχνουμε και να μην βρίσκουμε κρυμμένα κίνητρα και δόλιες πράξεις ακόμη κι αν είναι απλώς αποκυήματα της φαντασίας μας. Γι’ αυτό σήμερα ακόμη κι αν πιστεύετε κάτι άλλο από αυτό που ακούτε, μπείτε στον κόπο να ερευνήσετε καλύτερα τα δεδομένα που έχετε πριν βγάλετε συμπεράσματα ή πριν πάρετε αποφάσεις. Οι όψεις με τον Πλούτωνα μας κάνουν να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη για αλλαγές στην ζωή μας. Όμως επειδή οι συνθήκες προς το παρόν δεν είναι ευνοϊκές όλο αυτό μετατρέπεται σε θυμό και αρνητικά συναισθήματα.

Η τάση της ημέρας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Μέχρι τις 12:55 η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας. Σας συμβουλεύω μέχρι αυτή την ώρα να ασχοληθείτε με όλα όσα έχετε και να μην ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη περνά στον Ταύρο για να συναντήσει μετά τα μεσάνυχτα τον Ουρανό και τον Κρόνο, ενεργοποιώντας την κύρια όψη της φετινής χρονιάς με απρόβλεπτα γεγονότα και μεγαλύτερη ένταση. Το στοίχημα σήμερα είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας.

Κριοί και Αιγόκεροι μέχρι το μεσημέρι μπορεί να νιώθουν μεγαλύτερη πίεση ή να αισθάνονται υπόλογοι απέναντι σε ανθρώπους στο επαγγελματικό ή και το προσωπικό τους περιβάλλον.

Καρκίνοι και Ζυγοί θα ήταν καλό να μην μπείτε σε παιχνίδια δύναμης και αντιπαράθεσης με άτομα που έχουν κάποια εξουσία στην δουλειά ή συνδέεστε μαζί τους συναισθηματικά.

Ταύροι και Σκορπιοί προσοχή σε σχέσεις – συνεργασίες. Ακούστε και την άλλη πλευρά και μην θέλετε να περάσει το δικό σας.

Δίδυμοι και Τοξότες ξεκινάτε με φόρα την μέρα αλλά στην πορεία κάπου χάνετε το ρυθμό σας.

Παρθένοι και Ιχθύες δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Μιλήστε για όλα αυτά που σας προβληματίζουν όμως χωρίς να λογοκρίνετε τον εαυτό σας.

Λέοντες και Υδροχόοι αφήστε τα σενάρια καχυποψίας και χωρίς να έχετε διασταυρώσει τις πληροφορίες σας μην εκφέρετε άποψη.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr