ΖΩΔΙΑ

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 15/3 – 21/3. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Ανάμεσα σε δυο διαφορετικές και εκ διαμέτρου αντίθετες ενέργειες κινείται η τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου. Από τη μια η παρουσία των πλανητών στους Ιχθύες που συνεχίζει να δημιουργεί μια πιο χαοτική και συγχυσμένη κατάσταση στην καθημερινότητα μας που μάλιστα ενισχύεται από τον Ερμή που περνά στους Ιχθύς στις 16/3 κι από την άλλη το καινούριο που έρχεται με ενθουσιασμό και προσδοκίες καθώς ο Ήλιος περνά στον πύρινο Κριό το Σάββατο 20/3 και σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, τον ερχομό ουσιαστικά της άνοιξης.

Η τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η φύση ξυπνά και σιγά σιγά αρχίζουμε να ξυπνάμε κι εμείς μαζί της. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να κινηθούμε περισσότερο, να κάνουμε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας), να κάνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις στο χώρο του σπιτιού και να μειώσουμε το χρόνο που καθόμαστε σε ένα καναπέ βλέποντας τηλεόραση ή σκρολάροντας ατέρμονα στα κινητό μας.

Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ερμής στους Ιχθύες μέχρι τις αρχές Απριλίου δεν θα σταματήσει να μας τροφοδοτεί με «ψευδείς ειδήσεις», υποκειμενικές πληροφορίες γι’ αυτό ας μην βιαζόμαστε να διαδίδουμε ό,τι διαβάζουμε ή μαθαίνουμε χωρίς μια σχετική έρευνα.

Πιο πιεσμένα αυτή την εβδομάδα τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες κυρίως του πρώτου δεκαημέρου. Εσείς πρέπει να προσέχετε περισσότερο υγεία και σχέσεις. Πιο απαιτητικές μέρες για σας θα είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή.

Η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Πιο άνετοι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ταύροι. Έξω από τα νερά τους και μπερδεμένοι σε σχέση με την ανάληψη δράσης και με μεγαλύτερη κούραση Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί.

Θετικότερη μέρα για όλους η Δευτέρα 15/3 για να την αξιοποιήσουμε για νέα ξεκινήματα. Πιο απαιτητικές μέρες από το βράδυ της Τρίτης και η Τετάρτη καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί την κύρια όψη της χρονιάς το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνοντας αναταραχές σε κοινωνικό επίπεδο ή και γεωφυσικές ή μετεωρολογικές ανωμαλίες.