ΖΩΔΙΑ

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2023.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Φεβρουάριος, είναι ο πρώτος μήνας της χρονιάς, χωρίς ανάδρομες πορείες πλανητών και οι προοπτικές του είναι αξιόλογες. Μέχρι τις 19/02/2023 κυριαρχεί το ζώδιο του Υδροχόου, που μας καλεί να εστιαστούμε στις μεγάλες ιδέες και φιλοδοξίες μας, ώστε να βελτιώσουμε όχι μόνο τη δική μας ζωή αλλά και των συνανθρώπων μας. Αρκετές εξελίξεις, αλλά ίσως και ανατροπές, έρχονται κοντά στην Πανσέληνο στις 05/02/2023.

Η διάθεση για αλλαγές θα κορυφωθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Στις 11/02/2023 ο Ερμής θα αφήσει τον Αιγόκερω και θα προχωρήσει σε ένα ζώδιο που ταιριάζει περισσότερο στη φύση του, τον Υδροχόο. Θα ευνοήσει τόσο την επικοινωνία, όσο και τις επαφές μας. Μέχρι τις 19/02/2023, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πιο δημιουργικό και ρομαντικό περιβάλλον των Ιχθύων. Στις 20/02/2023 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Κριό και θα νιώσουμε έτοιμοι να πάρουμε ρίσκο για την αγάπη. Την ίδια μέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, δίνει την ευκαιρία να κάνουμε νέα δημιουργικά ξεκινήματα. Από την άλλη, ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα κλείσουμε ίσως αρκετά κεφάλαια στη ζωή μας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Φεβρουάριο

Κριός

Ο Φεβρουάριος, δίνει έμφαση στους στόχους σας, στη συλλογική δουλειά, στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας επαφές. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει ιδιαίτερο σασπένς για τα ερωτικά σας. Εντάσεις κοντά στην Πανσέληνο μπορεί να προκληθούν και με συνεργάτες ενδεχομένως και για οικονομικούς λόγους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 20/02 θα βελτιώσει πολύ τις προοπτικές του Φεβρουαρίου σε όλα τα μέτωπα. Ακόμη, με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02 προετοιμάστε το έδαφος για ό,τι νέο θέλετε να υλοποιήσετε επαγγελματικά. Ασχοληθείτε σοβαρά με θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο Φεβρουάριος είναι με κάποιο τρόπο μια πιο περιπετειώδης συνέχεια του Ιανουαρίου με την έμφαση να εξακολουθεί να βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας καταβάλει ο φόβος των αλλαγών. Στην πορεία του όμως ο μήνας είναι πιο βατός και σας δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς μέχρι τις 19/02, ευνοεί τις σχέσεις με φίλους, συνεργάτες, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Στις 16/02, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση  σε επαγγελματικό επίπεδο ή μπορεί να προκύψουν δυσκολίες και στο οικογενειακό περιβάλλον. Μια Νέα Σελήνη στις 20/02, είναι η καλύτερη συνθήκη για να βαθύνει ένας δεσμός ή και να κάνετε μια νέα και σημαντική γνωριμία, σε επαγγελματικό ή φιλικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια πιο ευχάριστη εκδοχή του Ιανουαρίου, καθώς δεν θα έχουμε τις ενοχλητικές ανάδρομες πορείες πλανητών. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου είναι πιο απαιτητικό και έντονο. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί στις σχέσεις σας, αποφεύγοντας παρορμητικές αποφάσεις και δράσεις. Στη συνέχεια του μήνα, φαίνεται ότι θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο ή θα έχετε εξελίξει στα επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται να κανονίσετε κι ένα ταξιδάκι. Σε γενικές γραμμές θα είναι ένας πιο αισιόδοξος μήνας για σας, ακόμη και στον οικονομικό τομέα. Η Νέα Σελήνη στις 20/2 δείχνει μια χωροταξική αλλαγή. Μπορεί όμως να υπάρχουν και εξελίξεις στα επαγγελματικά ή μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, που μπορεί να κρατήσει για χρόνια.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Μέσα σε όλα τα δύσκολα, φαίνεται ότι στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, μπορεί να προκύψει μια διαφοροποίηση που πιθανώς δεν την περιμένατε. Με την Πανσέληνο στις 05/02 στον Λέοντα, πρέπει να σκεφτείτε πιο καθαρά και σε βάθος τι ακριβώς επιθυμείτε από την καριέρα σας, πέραν φυσικά των οικονομικών απολαβών. Ο Φεβρουάριος θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και με τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 19/02 και θα επιθυμείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Η Νέα Σελήνη στις 20/02 στους Ιχθύς σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες να ξεπεράσετε ό,τι σας κρατάει πίσω.

Λέων

Ο Φεβρουάριος γιορτάζει τις συνεργασίες και τις σχέσεις, αποκαλύπτοντας όλη την γκάμα των χρωμάτων τους, από τα πιο όμορφα μέχρι τα πιο σκοτεινά. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, είναι και το πιο απαιτητικό για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Σενάρια αλλαγών στον επαγγελματικό τομέα παίζουν με αυτό το φεγγάρι, όπως και θέματα υγείας. Στις 16/02 είναι η τελευταία συνάντηση του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Κρόνο κι αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο πλέον θα κατασταλάξετε σε μια σχέση ή συνεργασία. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μετά τις 19/02. Στις 20/02, η Αφροδίτη θα βοηθήσει ιδιαίτερα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ερωτικό. Στις 20/02, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό ζήτημα.

 

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Μέχρι τις 18/02 θα έχετε πολλή δουλειά, αλλά και εξελίξεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, σε θέματα της καθημερινότητας, αλλά και φυσικής κατάστασης. Το πιο απαιτητικό κομμάτι του Φεβρουαρίου εκτείνεται στις 4 και 5/02. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με συνεργάτες και να αποφεύγετε να τραβήξετε στα άκρα μια κατάσταση. Φροντίστε λίγο περισσότερο την υγεία σας και εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, μέχρι τις 19/02 βοηθά στον τομέα του έρωτα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ρομαντικό πλαίσιο. Μετά τις 19/02, το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στα θέματα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου. Η Νέα Σελήνη στις 20/02, μπορεί να φέρει ευκαιρίες γνωριμιών, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η είσοδος της Αφροδίτης την ίδια μέρα στο ζώδιο του Κριού, θα βελτιώσει τις οικονομικές σας προοπτικές. Ίσως παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποια-ον που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή να προκύψει μια άλλη εξέλιξη σε μια επαγγελματική σχέση.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος σας ευνοεί ιδιαίτερα. Ο τομέας που φαίνεται ότι θα έχει εξελίξεις είναι αυτός του έρωτα, της δημιουργίας και των επιχειρηματικών σχεδίων. Μια νέα γνωριμία, ένας έρωτας, η είδηση μιας εγκυμοσύνης, είναι μερικά μόνο από τα σενάρια. Στην αρχή του μήνα, μια περίεργη και ίσως απρόβλεπτη συμπεριφορά, μπορεί να σας οδηγήσει σε συνειδητοποιήσεις αναφορικά με αυτή τη σχέση. Προσπαθήστε να μην πάρετε μια απόφαση κάτω από συναισθηματική πίεση. Μετά τις 11/02 η κρίση σας θα δουλεύει καλύτερα. Στις 16/02, μπορεί να μεταφραστεί ως η ανάγκη να σοβαρέψετε τα πράγματα σε μια ερωτική σχέση ή να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Τα ερωτικά σας θα πάρουν τα πάνω τους ακόμη περισσότερο μετά τις 20/02. Η είσοδος του Ήλιου στις 19/02 στους Ιχθύς, όπως και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 20/2, θα δώσουν πρώτο ρόλο σε θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης.

Σκορπιός

Ο Φεβρουάριος συνεχίζει με πίεση σε θέματα σχέσεων, οικογένειας, σπιτιού και καριέρας. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει το μεγαλύτερο σασπένς κι αυτή αναμένεται να σας ταλαιπωρήσει κάπως περισσότερο. Χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχραιμία για να διαχειριστείτε την κατάσταση και σίγουρα οι παρορμητικές αντιδράσεις και αποφάσεις δεν θα οδηγήσουν σε ασφαλές έδαφος. Ο Δίας βρίσκεται μέσα στον τομέα εργασίας και αργά ή γρήγορα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τον κύκλο των εργασιών σας. Μεγαλύτερη αισιοδοξία σε αυτό τον τομέα θα έχετε μετά τις 20/02. Ο Φεβρουάριος όμως μέχρι τις 19/02 έχει και τα θετικά του στον τομέα του έρωτα. Στις 20/02 η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια συναρπαστική νέα γνωριμία που να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση. Από τα μέσα του μήνα τα πράγματα πάνε καλύτερα και στα οικονομικά σας.

Φεβρουάριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Φεβρουάριος αποτελεί μια κάπως πιο συμπαθητική εκδοχή του Ιανουαρίου που σας κούρασε ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο και στην καθημερινότητα σας λόγω των ανάδρομων πορειών των πλανητών. Προσοχή το πρώτο σαββατοκύριακο του μήνα, σε θέματα επικοινωνίας. Από τις 11/02, θα διευκολυνθείτε πολύ περισσότερο στην επικοινωνία και θα θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με τους συνεργάτες και τους φίλους. Τα καλά νέα για την ερωτική σας ζωή θα έρθουν με την άφιξη της Αφροδίτης στον Κριό στις 20/02. Θα χαλαρώσετε και θα βάλετε και λίγη διασκέδαση στη ζωή σας. Στις 19/02 η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Η Νέα Σελήνη στις 20/02 μπορεί να φέρει μια νέα αρχή σε θέματα σπιτιού ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικό.

Αιγόκερως

 

Ο Φεβρουάριος δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Ο Φεβρουάριος είναι μια περίοδος που μπορεί να επιτύχετε καλύτερους διακανονισμούς, να ανακαλύψετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. Ο μήνας ξεκινά με κάποια αναταραχή στο πρώτο του Σαββατοκύριακο. Δεν είναι απίθανο να προκύψει ένα μεγάλο έξοδο, που μπορεί κάπως να σας αποδιοργανώσει σε οικονομικό επίπεδο. Προσοχή με φίλους και συνεργάτες ή και στις μετακινήσεις σας. Ο έρωτας θα είναι στο μυαλό σας αυτό τον μήνα ιδίως μέχρι τις 20/02. Στις 16/02 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Κρόνο για τελευταία φορά στον Υδροχόο. Αυτή η συνάντηση θα ξαναγίνει έπειτα από 30 χρόνια. Με την όψη αυτή θα είστε πιο ρεαλιστές και θα έχετε μια πιο προσεκτική διαχείριση στα οικονομικά και στα επαγγελματικά.

Υδροχόος

Είστε σίγουρα οι «σταρ» του Φεβρουαρίου. Βέβαια οι πρωταγωνιστές έχουν και άγχη και δυσκολίες. Ο μήνας ξεκινά με κάποια ένταση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, καθώς στις 05/02 μπορεί να έχετε αλλαγές, είτε σε σχέσεις και συνεργασίες, είτε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Στις 11/02 ο Ερμής θα πάρει θέση στο ζώδιο σας και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τόσο στην επικοινωνία. Πιθανώς να κανονίσετε και κάποιο ταξιδάκι. Στις 16/02 ο Ήλιος θα συναντηθεί για τελευταία φορά με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Τον άλλο μήνα ο πλανήτης της σοφίας και της δικαιοσύνης θα σας αφήσει κάποιο δώρο. Τα οικονομικά θα σας απασχολούν σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και η Αφροδίτη μέχρι τις 19/02 από τους Ιχθύς θα βοηθά να έχετε μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 20/02 μπορεί να σημαίνει μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 20/02 στον Κριό θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, ενώ κι ο έρωτας θα είναι πιο πολύ στο μυαλό σας.

Ιχθύες

Ο Φεβρουάριος, είναι ένας μήνας με μεγάλη έμφαση στο παρασκήνιο, τα θέματα υγείας, την ψυχολογία σας, τις προετοιμασίες για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Είναι ένα πιο κλειστό κι εσωστρεφές διάστημα για σας, αλλά και με σπουδαίες ευκαιρίες να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει. Μέχρι να ξεκινήσουν τα γενέθλια σας στις 19/02, θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, που θα λειτουργεί σαν μαξιλαράκι ασφαλείας σε ό,τι δύσκολο μπορεί να προκύπτει. Στις 05/02 η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, μπορεί να φέρει μια ξαφνική τροπή σε θέματα επαγγελματικών. Αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι κοντά στις 14, 15/02 προσέξτε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας ενθουσιάζουν. Ζήστε το, αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα. Από τις 19/02 ο ήλιος περνά στο ζώδιο σας και ακολουθείται από τη Νέα Σελήνη στις 20/02 στο ζώδιο σας. Μια σημαντική τροπή θα έχουν σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές.