ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 4-10/12/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 4-10/12/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Δεκεμβρίου ξεκινά με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό τη Δευτέρα 04/12 δίνοντας έμφαση στις ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12, είναι μια εξαιρετική όψη για επαφές, επαγγελματικά ραντεβού, παρουσιάσεις, δημόσιες σχέσεις, εμπορικές δοσοληψίες, ταξίδια, υπογραφές. Στις 10/12 η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, μια όψη που αυξάνει το ανικανοποίητο και «φουσκώνει» τις προσδοκίες μας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό, μια ιδιαίτερα βαθιά, συναισθηματική επιρροή που βοηθά να συσφίξετε τους δεσμούς σας ή και να γνωρίσετε πλευρές του συντρόφου σας κάπως πιο αθέατες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 06/12 μπορεί να είναι βοηθητικό για μια σοβαρή κουβέντα είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε τα επαγγελματικοοικονομικά σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση στις 08/12, που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή 10/12 θέλει προσοχή στα έξοδα.

Ταύρος

Τη Δευτέρα 04/12 ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, παίρνει θέση στον Σκορπιό απέναντι σας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών χαρίζοντας σας και περισσότερη εξωστρέφεια. Η ορθή πορεία του πλανήτη των ψευδαισθήσεων, του Ποσειδώνα, από τις 06/12 δίνει μια αίσθηση αβεβαιότητας και πιθανώς τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται εκ πρώτης.Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/10 είναι μια εξαιρετική όψη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θέματα σπουδών, ταξίδια, επαγγελματικά πλάνα για το μέλλον. Την Κυριακή είναι μια υπέροχη μέρα για να βγείτε και να διασκεδάσετε.

Δίδυμοι 

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό, κάνοντας μέχρι τις 29/12 τα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας αλλά και της υγείας σας προτεραιότητα. Στις 06/12 ο Ποσειδώνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία και σας κάνει να βλέπετε ίσως κάποια πράγματα λίγο υπερεκτιμημένα ή να τους δίνετε μια διάσταση πιο ονειρική και παραμυθένια από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12 είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε οικονομικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Κυριακή 10/12, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία που σας καλεί να σκεφτείτε λίγο περισσότερο το «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό και στον 5ο Ηλιακό σας οίκο που συνδέεται με τον έρωτα, τη δημιουργία, τη φήμη, τα παιδιά και την επιχειρηματικότητα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12 φέρνει ευκαιρίες για δημόσιες σχέσεις, ευχάριστες επαφές, προτάσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή 10/12 μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο δίλημμα, καθώς μπορεί να λαμβάνετε κάποια πρόσκληση από τους φίλους σας κι από την άλλη ο σύντροφός σας ή ένα φλερτ να σας προτείνει κάτι διαφορετικό.

Λέων

Η σούπερ σταρ της εβδομάδας είναι η Αφροδίτη που προχωρά τη Δευτέρα 04/12 στον Σκορπιό, σε ένα πιο εσωτερικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία την Παρασκευή 08/10 είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, για θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας αλλά και τα θέματα της υγείας.  Την Κυριακή 10/12 η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και σας κάνει να συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να ευχαριστείτε τους πάντες και να είστε κι εσείς ευχαριστημένοι, και εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται να το προσπαθήσετε κιόλας.

Παρθένος

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό στον τομέα της επικοινωνίας. Οι επιθυμίες σας θα είναι στο επίκεντρο και δεν θα σας είναι τόσο εύκολο να συγκρατηθείτε χωρίς να πείτε αυτά που νιώθετε. Στις 06/12 η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, της κοινωνικοποίησης και των εκδηλώσεων. . Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στις 08/12 σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, περιπέτεια, διασκέδαση. Η Κυριακή, μπορεί να έχει ένα πιο νευρικό κλίμα στην επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους, αλλά μην τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα.

Ζυγός 

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο σας και προχωρά στον Σκορπιό, δίνοντας έμφαση στον τομέα των οικονομικών. Στη συνέχεια ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στις 06/12 σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο κάνοντας εξαιρετικές τις μέρες για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12 είναι μια εξαιρετική όψη για να συζητήσετε θέματα που αφορούν σε μια οικονομική συμφωνία. Η αντίθεση της Αφροδίτης στις 10/12 με τον Δία στον άξονα των οικονομικών για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο μπορεί να σας κάνει να ξεφύγετε με έξοδα.

Σκορπιός

Τα σπουδαία νέα της εβδομάδας έρχονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας για τις επόμενες εβδομάδες. Και η συνέχεια όμως είναι εξαιρετική, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 06/12. Η όψη αυτή έχει θετική επιρροή στη ζωή σας προσωπικά αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία στον άξονα των σχέσεων σας προσωπικών κι επαγγελματικών μπορεί να σας κάνει να παραβλέπετε κάποια σημάδια που σας δείχνουν οι άλλοι. Όμως προσπαθήστε να μη βάζετε κάτω από το χαλί συμπεριφορές των άλλων που σας φαίνονται κακές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Σκορπιό για να σας κάνει πιο δημιουργικούς και να φέρει αρκετή μυστική δραστηριότητα τις επόμενες εβδομάδες, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε οικονομικό. Στις 06/12 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μπορεί να είναι ευνοϊκό αν θέλετε να κάνετε κάποιες μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, μην διαρρεύσετε μυστικά που δεν πρέπει. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12 είναι μια εξαιρετική όψη σε θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά. Στις 10/12 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές, καθώς κανείς από τους δυο πλανήτες δεν έχει μέτρο.

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα η Αφροδίτη προχωρά στον φιλικό σας Σκορπιό και τις επόμενες εβδομάδες θα νιώσετε περισσότερα άτομα να στέκονται στο πλευρό σας και θα είστε πιο εξωστρεφείς. Στις 06/12 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, στρέφει την προσοχή σας σε μια σημαντική σχέση στη ζωή σας ή και σε μια επαγγελματική συμφωνία. Το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία στον Ταύρο στις 08/12 είναι μια εξαιρετική όψη για προώθηση της δουλειάς σας, αλλά και για να ταξιδέψετε ή να κάνετε γνωριμίες. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία στις 10/12 μπορεί να σας μπερδέψει σε μια φιλική σχέση, που στο μυαλό σας να έχει πάρει ερωτική διάσταση.

Υδροχόος

Τα θέματα των επαγγελματικών θα σας απασχολήσουν πιο έντονα από τη Δευτέρα που παίρνει θέση η Αφροδίτη στον Σκορπιό μέσα στον τομέα της καριέρας. Αν δεν έχετε αποφασίσει κάτι ή δεν έχετε αποδεχτεί μια πρόταση μέχρι τις 13/12 μετά τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν και ίσως θα είναι δύσκολο να καταλήξετε κάπου πριν το τέλος της χρονιάς. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12 είναι βοηθητικό για επαφές σε μυστικό επίπεδο. Στις 10/12 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, σας καλεί να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνετε στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή.

Ιχθύες

Μια πολύ πιο αισιόδοξη περίοδος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό τη Δευτέρα. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει αν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξιδάκι για τα Χριστούγεννα και γενικά για να έχετε πολλές ευκαιρίες ψυχαγωγίας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 06/12 θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα στα θέματα της καρδιάς ώστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις δέσμευσης ή και αποδέσμευσης. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12 είναι πολύ βοηθητικό για τις φιλικές σας σχέσεις, για συμφωνίες, εξόδους και ταξίδια. Την Κυριακή  βάλτε κάποια «φίλτρα» σε αυτά που λέτε, γιατί μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να πληγώσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.