ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ταύρος; Τα 3 ζώδια με τα οποία ταιριάζεις ερωτικά

Unsplash

Έχουμε ήδη πει ότι ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια που πέρασαν (κατά βάση τουλάχιστον) τα γενέθλιά τους στην καραντίνα. Εφόσον όμως μιλάμε για ένα ζώδιο που δύσκολα θα πτοηθεί, θα φροντίσει να έχει τα γενέθλια των ονείρων του, ακόμα και αν δεν μπορεί να τα περάσει σε ένα πολυτελές εστιατόριο.

Η καραντίνα δεν είναι εμπόδιο για έναν Ταύρο. Ειδικά αν μιλάμε για τον έρωτα. Η ζωή προχωρά κανονικά και το γήινο αυτό ζώδιο ξέρεις από επίγειες απολαύσεις. Αλλά παίρνει και τα μέτρα του διότι είναι πρακτικός. Σε περίπτωση πάντως που σε προβληματίζει η συμβατότητά σου στον έρωτα, τα παρακάτω 3 ζώδια έχουν γεννηθεί για να σε αντέχουν.

Ταύρος

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις όπου το ίδιο ζώδιο δημιουργεί έναν πετυχημένο συνδυασμό. Δύο Ταύροι μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Είναι πρακτικοί, προσγειωμένοι και σταθεροί. Ταυτόχρονα όμως ξέρουν πώς να απολαμβάνουν τη ζωή με καλό φαγητό, λούσα και αγαθά. Αλλά ποτέ με υπερβολή. Το μόνο θέμα που μπορεί να προκύψει είναι το κοινό πείσμα. Κάποιος πρέπει να κάνει πίσω.

Καρκίνος

Προφανώς και μιλάμε για έναν πολύ πετυχημένο συνδυασμό. Το Νερό ποτίζει τη Γη και μαζί ανθίζουν. Ο Ταύρος φέρνει τη λογική και ο Καρκίνος το συναίσθημα. Είναι και οι δύο σταθεροί, αφοσιωμένοι και αγαπούν τη ρουτίνα. Επίσης, είναι το ζευγάρι που δεν θα ξεμείνει από λεφτά γιατί θέλει να έχει οικονομική ασφάλεια και σιγουριά. Στήνουν μαζί ένα σπιτικό και δύσκολα χωρίζουν.

Ιχθύς

Ο Ταύρος ταιριάζει πολύ με τα ζώδια του Νερού, διότι λειτουργούν συμπληρωματικά. Ίσως να μιλάμε και για τον ιδανικό συνδυασμό. Ο Ταύρος μαθαίνει από την τεράστια ευαισθησία και τον ρομαντισμό του Ιχθύ, ενώ ο δεύτερος μαθαίνει πώς να λειτουργεί και με λίγη λογική. Μαζί γίνονται δημιουργικοί, ονειροπόλοι και μπαίνουν στη δική τους φούσκα. Αυτή του έρωτα. Η σχέση τους δυναμώνει και γίνεται καλύτερη με τον χρόνο. Φτου φτου σκόρδα.