ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ταύρος; Τα 3 ζώδια με τα οποία δεν ταιριάζεις καθόλου

Unsplash

Ταύρε, είσαι τελικά από τα τυχερά ζώδια που δεν θα γιορτάσουν στην αυστηρή καραντίνα. Προφανώς και δεν θα μπορέσεις να κάνεις πάρτι ή να βγεις έξω να γλεντήσεις τα γενέθλιά σου, αλλά μπορείς να περάσεις οικογενειακά και να κάνεις άνετα τη βόλτα σου. Δεν είναι και λίγο.

Σε περίπτωση που είσαι σε διαδικασία φλερτ και γνωριμιών, είναι καλό να είσαι ενήμερη για το ποια ζώδια δεν είναι για εσένα.  Μάθαμε τα 3 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να σε αντέχουν. Σήμερα θα ανακαλύψουμε τα 3 ζώδια που κάνουν τζιζ και δεν κάνουν καθόλου καλό match με τον Τάυρο.

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο του παρορμητισμού. Βασική φιλοσοφία του είναι να ζει το τώρα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Εσύ είσαι ξεκάθαρα στο άλλο άκρο. Οι κινήσεις σου είναι καλά μελετημένες και βάζεις πάνω από καθετί τη λογική. Μιλάμε για δύο ζώδια που δεν πρόκειται να βρουν κοινά στοιχεία. Ο Κριός θέλεις εντάσεις και ζωντάνια, ενώ ο Ταύρος λειτουργεί με ηρεμία και δεν αντέχει τις εξαλλοσύνες.

Δίδυμοι

Άλλο ένα ζώδιο που δεν ταιριάζει με τίποτα με τον Ταύρο. Ο Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα και αποζητά τις συνεχείς εναλλαγές στη ζωή του. Αντιθέτως, ο Ταύρος διψά για σταθερότητα και ρουτίνα. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Δεν την παλεύουν ούτε σε φιλικό επίπεδο και βλέπουν τη ζωή με πολύ διαφορετικό μάτι.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει συνέχεια περιπέτεια και ταξίδια. Ο Ταύρος λαχταρά σταθερότητα και πρόγραμμα. Το μόνο τους κοινό, ενδεχομένως, είναι ότι αγαπούν τις απολαύσεις της ζωής. Αλλά κι εκεί θα τα χαλάσουν. Ο Ταύρος λατρεύει τα λούσα ενώ ο Τοξότης είναι νομάς. Άσε που δεν πολυσυμπαθεί και τη μονογαμία. Άλλος για τη βάρκα μας.