ΖΩΔΙΑ

Είσαι Σκορπιός; Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Έχει ξεκινήσει ο γενέθλιος μήνας του Σκορπιού και κυκλοφορούμε προσεκτικά στον δρόμο μη μας πετύχει η αυξημένη libido τους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και ένα μυστηριώδες ζώδιο και δεν ξέρεις πότε και πώς θα κάνει ντου. Αλλά για να μην σκορπάμε ανυπόστατες φήμες (λέμε τώρα), αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι όταν ο Σκορπιός ερωτευτεί, δίνεται ψυχή και σώμα και δε βλέπει τίποτα άλλο. Τα παρακάτω ζώδια μπορούν να αποκτήσουν πολύ ισχυρή σύνδεση με τον Σκορπιό και να κερδίσουν την καρδιά του για πάντα.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού σαν τον Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματα ξεχειλίζουν όπως όταν ξεχνάς τη βρύση ανοιχτή. Και οι δύο θέλουν να αφιερωθούν σε έναν άνθρωπο και να του δώσουν ό,τι έχουν. Μαζί θα χτίσουν γερές βάσεις για το μέλλον και θα χρειαστούν αρκετό καιρό μέχρι να σιγουρευτούν ότι είναι η σωστή επιλογή. Αλλά αν σιγουρευτούν, μιλάμε για κουφέτα και μία σχέση που δεν τη σπάει ούτε κοτρώνα.

Δες κιι αυτό: Τα 4 ζώδια που κάνουν “περίπου” σχέση και σε αφήνουν να ανρωτιέσαι τι έχετε

Παρθένος

Δύο πολύ δύσκολα ζώδια (αν μιλάμε για σχέσεις) που λειτουργούν ελαφρώς καχύποπτα και θέλουν πολύ χρόνο μέχρι να φτάσουν στο σημείο της απόλυτης εμπιστοσύνης (αν φτάσουν ποτέ). Επειδή όμως η Παρθένος είναι πιο λογικό και συγκρατημένο ζώδιο και ο Σκορπιός λειτουργεί πιο διαισθητικά, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και τον ενθαρρύνει να κάνει αυτά που φοβάται. Εξάλλου, το Νερό ποτίζει τη Γη.

Αιγόκερως

Είναι αυτή η περίπτωση που ξεκινά από μία δυνατή φιλία, δημιουργείται μία σχέση οικειότητας και εμπιστοσύνης και αν περάσει αυτό το τεστ, μπορεί να γίνει έρωτας. Ο Αιγόκερως είναι το πιο σταθερό και προσγειωμένο ζώδιο αλλά ο Σκορπιός ξέρει πώς να αγαπά (και να το δείχνει) ολοκληρωτικά. Μαζί δημιουργούν μία πολύ στέρεη σχέση που πολύ δύσκολα θα καταστραφεί.

Ιχθύς

Και επειδή το σεξ μετρά διπλά για έναν Σκορπιό, θα κάνει τον καλύτερο συνδυασμό με έναν Ιχθύ. Και οι δύο πιστεύουν ότι η σωματική χημεία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία σχέση αλλά αυτοί οι δύο μπορούν να συνεννοηθούν και σε ανθρώπινο επίπεδο, διότι έχουν τις ίδιες αντιλήψεις για τη ζωή. Είναι ειλικρινείς, μητρικοί και ενίοτε ζουν δραματικά τα μικρά προβλήματα.