ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 4 ζώδια που κάνουν “περίπου” σχέση και σε αφήνουν να αναρωτιέσαι τι έχετε

ΙΜΑΧΤREE

Είναι το σημείο των καιρών. Έχεις μία σχέση αλλά δεν είσαι και 100% σίγουρη αν την έχεις. Δηλαδή ναι, βγαίνετε ραντεβού πάνω από 6 μήνες, αλλά δεν έχεις γνωρίσεις τους φίλους του. Ναι, κοιμάστε κάποια βράδια μαζί αλλά δεν κανονίζετε καμία διήμερη απόδραση. Ναι, μιλάτε για το μέλλον αλλά όχι απαραίτητα και με τους δύο μέσα. Είναι η γνωστή αποφυγή της δέσμευσης. Ακόμα και να υπάρξει ο έρωτας, η απόσταση (συναισθηματική κυρίως) παραμένει και έχεις έναν σύντροφο, αλλά σε πιο casual mode θα έλεγε κανείς. Και υπάρχουν 4 ζώδια που είναι μανούλες στο να μπερδεύουν τους άλλους σε αυτό το θέμα.

 

Υδροχόος

E αλίμονο, αν δεν είναι ο Υδροχόος σε αυτήν τη λίστα, ποιος θα είναι; Ο μονίμως παντρεμένος Καρκίνος; Το ζώδιο που δε θέλει να βάζει πουθενά ταμπέλα. Ούτε καν στη βαλίτσα του στο αεροδρόμιο. Πηγαίνει όπου τον φυσάει ο άνεμος και αν το έστικτό του του λέει ότι πρέπει να πάει στον Αμαζόνιο για αναδάσωση, δε θέλει εσένα για εμπόδιο. Μία χαλαρή σχέση θα του δώσει σεξ και τρυφερότητα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που δεν ταιριάζουν (με τίποτα) με τον Ζυγό

Δίδυμοι

Δε φταίει αυτός που είναι έτσι. Είναι που οι δύο του εαυτοί δεν μπορούν να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Να είναι σε μία φουλ δεσμευμένη σχέση ή να κάνει απλά σεξ μαζί σου; Άνθρωπος είναι και μπερδεύεται. Επίσης, η ζωή είναι γεμάτη πειρασμούς και θέλει να έχει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Επίσης, μισεί τη ρουτίνα και την παράδοση και θέλει να φλέγεται κάθε μέρα. Και αντί να αυτοπυρποληθεί, σε έχει στο περίμενε.

Ζυγός

Εκπλήσσεσαι, το ξέρω, αλλά είναι και κάπως λογικό. Ακριβώς επειδή ζυγίζει τα πράγματα πριν από κάθε απόφαση, δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος για το αν έχει επιλέξει σωστά. Θέλει να είναι σε μία σχέση αγάπης, αλλά θέλει και μία ανοιχτή πορτούλα τόση δα, για να μπορεί να μπαινοβγαίνει ήσυχα όποτε του προκύψει.

Αιγόκερως

Ούτε αυτό το περίμενες, ε; Νομίζεις ότι επειδή ένας Αιγόκερως είναι μουντρούχος και βαρετός σαν πόμολο, θα αφοσιώνεται πλήρως σε κάθε σχέση της ζωής του και θα γίνεις η μοναδική του αγάπη. Καταρχάς, μιλάμε για ένα εργασιομανές ζώδιο που έχει ως προτεραιότητα την καριέρα του και, κατά δεύτερον, δεν πρόκειται να δοθεί ποτέ σε μία σχέση που δεν του γεννά απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά. Καλή τύχη.

 

Κεντρική Φωτογραφία: ΙΜΑΧΤREE