ΖΩΔΙΑ

Είσαι Καρκίνος; Τα 4 ζώδια που είναι το άλλο σου μισό

Unsplash

Αν είσαι Καρκίνος, το πιθανότερο είναι ότι θα γνωρίσεις τον έρωτα μέσα στο καλοκαίρι του 2020. Αυτό υποστηρίζουν τα άστρα τουλάχιστον. Με τον γενέθλιο μήνα σου να έχει ξεκινήσεις, είμαστε εδώ για να σου πούμε ποια ζώδια είναι καρμικά για εσένα.

Τα ζώδια που θεωρούνται το ιδανικό άλλο μισό για εσένα, που είσαι Καρκίνος. Που σε συμπληρώνουν και που έχουν γεννηθεί για να κάνουν σχέση ζωής μαζί σου. Καλού κακού, τσέκαρε και τον ωροσκόπο. Δεν είναι παίξε γέλασε αυτά τα πράγματα.

Ταύρος

Παράδοση και σταθερότητα. Οι δύο λέξεις κλειδιά για αυτά τα δύο ζώδια. Μία ιστορία αγάπης που θα διηγείστε στα εγγόνια σας. Δύο ζώδια που αναζητούν την πίστη, την αφοσίωση και τη μονογαμία. Ο Ταύρος φέρνει την απαραίτητη πρακτική σκέψη και ο Καρκίνος το υπερβολικό συναίσθημα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και μαζί γίνονται εξαιρετικοί γονείς.

Παρθένος

Αν και αρκετά διαφορετικοί στον τρόπο έκφρασης, αγαπούν και οι δύο τις σταθερές σχέσεις. Βαριούνται τα one night stands και εκτιμούν τον άνθρωπο που θα μπει βαθιά μέσα στην ψυχή τους. Τους αρέσει να περνούν χρόνο στο σπίτι και το πιθανότερο είναι ότι πρώτα θα γίνουν φίλοι και μετά σύντροφοι. Άλλη μία δυνατή σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε οικογένεια ή σε μακροχρόνια συμπόρευση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως βρίσκεται απέναντι από τον Καρκίνο (αστρολογικά) αλλά δίπλα (συναισθηματικά). Ο Καρκίνος μαθαίνει στον Αιγόκερω πώς να εξωτερικεύει την τρυφερότητα και ο δεύτερος του μαθαίνει πώς να μην πανικοβάλλεται και να βρίσκει ψύχραιμες λύσεις. Αν μιλάμε για δημιουργία οικογένειας, ξέρεις πώς πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό. Αφοσιώνονται πολύ ως γονείς και είναι πάντα παρόντες. Και πρακτικά και συναισθηματικά.

Ιχθύες

Το μόνο ζώδιο που είναι του Νερού και ταιριάζει πολύ με τον Καρκίνο. Ευαίσθητοι, ονειροπόλοι και ανθρωπιστές. Μαζί θα αλλάξουν τον κόσμο. Δεν ξέρω αν μιλάμε για σχέση με τεράστια διάρκεια, αλλά μιλάμε σίγουρα για ένα μεγάλο ρομάντζο με μπόλικη κατανόηση και τρυφερότητα. Όταν διαφωνούν, το παίρνουν και οι δύο πολύ προσωπικά. Αν βρουν τη μέση λύση συμβιβασμού, θα μπορέσουν να μείνουν μαζί.