ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ιχθύς; Τα 4 ζώδια που είναι πιθανότερο να ερωτευτείς

Unsplash

Ιχθύ, ο γενέθλιος μήνας σου δεν έχει τελειώσει ακόμα, και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αξιοποιήσεις το υπόλοιπο του Μάρτη για να βρεις το άλλο σου μισό.

Σε περίπτωση που δεν είσαι σίγουρη για το ποιο θα έπρεπε να είναι το άλλο σου μισό, ως Ιχθύς, εμείς είμαστε εδώ για να σε διαφωτίσουμε. Ως ευαίσθητο ζώδιο του Νερού, δεν θα σε δίναμε όπου κι όπου. Υπάρχουν 4 ζώδια που περιμένουν μια σου ματιά για να περάσουν στο παρασύνθημα. Και είναι τα εξής:

Ταύρος

Δύο αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν τις απολαύσεις της ζωής. Αν υπάρχουν δύο ζώδια που θα συναντηθούν και θα απολαύσουν παρέα το καλό φαγητό και κρασί, και θα κάνουν φιλοσοφικές αναλύσεις. Αν θέλεις να κρατήσει αυτή η σχέση, θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες ώστε να μην έχει ο Ταύρος το πάνω χέρι. Ο Ιχθύς μπορεί να γίνει αρκετά παθητικός και αυτή του η μυστικοπάθεια θα οδηγήσει σε χωρισμό.

Καρκίνος

Μόνο ο Καρκίνος μπορεί να αντιληφθεί και να σεβαστεί την ευαίσθητη και ρομαντική φύση του Ιχθύ. Μαζί περνούν υπέροχες ερωτικές στιγμές, το σεξ είναι απόλυτα τρυφερό και αισθησιακό και μοιράζεστε μεγάλη αγάπη για τις τέχνες. Τα δύο αυτά ζώδια λατρεύουν το δείπνο με φίλους, καθώς και τις μαμάδες τους.

Παρθένος

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τα απόλυτα ετερώνυμα. Ο Παρθένος είναι λογικός και προσγειωμένος, ενώ ο Ιχθύς αιθεροβάμων και ρομαντικός. Αν βρουν κώδικα επικοινωνίας, αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά και δημιουργούν το τέλειο ζευγάρι. Επιπλέον, είναι δύο ζώδια που αγαπούν το wellness, κάνουν μαζί yoga, διαλογίζονται και δοκιμάζουν νέες healthy συνταγές.

Σκορπιός

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη λίστα και το έτερο ζώδιο του Νερού. Υπάρχει εξαιρετική χημεία εδώ, το σεξ είναι θεϊκό, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Εφόσον είναι και οι δύο εξίσου μυστικοπαθείς, υπάρχει ο κίνδυνος να μην εκφράζουν τα συναισθήματά τους εύκολα και να οδηγούνται σε παρεξηγήσεις. Μπορούν όμως να επικοινωνούν με τα μάτια και αποκτούν πολύ γρήγορα μία ιδιαίτερη σύνδεση.