ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 3 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην πρακτική Παρθένο δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα εργασίας και υγείας.

Η πιο σημαντική όψη της Δευτέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή που περνά σήμερα στον Ταύρο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται ακόμη στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο Ερμής στο σταθερό, πρακτικό και γήινο περιβάλλον του Ταύρου δίνει μια διαφορετική διάσταση στην επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις μετακινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής προχωρώντας στον Ταύρο θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου πρώτη φορά τον Πλούτωνα που πέρασε στον Υδροχόο δημιουργώντας τάση για εντάσεις στην επικοινωνία, αρνητικές σκέψεις και εμμονές. Μέχρι τις 10 Ιουνίου που θα παραμείνει ο Ερμής στον Ταύρο θα είναι μια πολυδάπανη περίοδος, με έξοδα είτε για τις προσωπικές σας ανάγκες είτε για το σπίτι, ενώ τα έσοδα μπορεί να περιορίζονται ή να καθυστερούν να φτάσουν στην ώρα τους τη στιγμή που τα χρειάζεστε, διότι ακολουθεί κι ανάδρομος Ερμής.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα για πρώτη φορά ο Ερμής από το ζώδιο σας θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα αλλά εσείς δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη κυρίως στον χώρο της εργασίας. Καλά κάνετε που αναλαμβάνετε ευθύνες, αλλά μπορεί να κατηγορηθείτε ότι γίνεστε συγκεντρωτικοί και δεν μοιράζεστε με τους άλλους αυτά που πρέπει. Προσπαθήστε λοιπόν τη σημερινή μέρα να κάνετε έναν σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων, για να βγει καλύτερα η ημέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι τις 10/06, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, στις σκέψεις σας τουλάχιστον, που πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, κάνοντας ίσως περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας. Είναι ακόμη μια πιο παρασκηνιακή περίοδος που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας ή αυτά που προετοιμάζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα και μάλιστα μπορεί να μάθετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες από ένα τηλεφώνημα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας ή μπορεί να υπάρχει και μια κάπως παρασκηνιακή κατάσταση στην καθημερινότητα σας. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο από σήμερα και για το επόμενο δίμηνο στρέφει το βλέμμα σας στους στόχους σας, στους φίλους και στη συλλογική δουλειά.

ΛΕΩΝ

Η ιδιαίτερα πιεστική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Χρειάζεται τρόπο και διπλωματία για να πάρετε αυτό που θέλετε. Επίσης προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Από σήμερα προχωρά σε ένα φιλικό σας ζώδιο, τον Ταύρο ο κυβερνήτη σας Ερμής δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες στην επικοινωνία και ανοίγοντας σας την όρεξη για εξόδους, μετακινήσεις, ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις, καθώς θα προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο. Αντ’ αυτού κοιτάξτε να αξιοποιήσετε θετικά το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αποκτώντας μεγαλύτερο έλεγχο στη δουλειά. Από σήμερα προχωρά στον Ταύρο και ο Ερμής ενθαρρύνοντας σας να δείτε τις πρακτικές πλευρές της δουλειάς και των οικονομικών σας και να κάνετε κάποιες απαραίτητες τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα προχωρά ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Το επόμενο διάστημα οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα δείτε ποια σας κάνει και ποια θα αφήσετε πίσω σας. Ξεκινά μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος για σας. Η πρώτη του όψη παρόλα αυτά σήμερα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που έχει την τάση να σκοτεινιάζει λίγο τη σκέψη σας, να σας κάνει να κολλάτε ειδικά με θέματα του παρελθόντος και να σας πιάνουν εμμονές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από σήμερα στον Ταύρο θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τη δουλειά, τις σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες και θα κάνει πιο απαιτητικές τις συνθήκες στη δουλειά και πιο έντονο το άγχος σας για να πάνε όλα καλά και όπως πρέπει. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να έχετε καλή οργάνωση στη μέρα σας, για να ανταποκρίνεστε σε όλα και να μην παραμελείτε το πιο βασικό απ’ όλα, που είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, διότι από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σηματοδοτεί για σας την έναρξη μιας ιδιαίτερα δημιουργικής και κοινωνικής περιόδου. Θέματα ερωτικών σχέσεων και παιδιών θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά θα μπορείτε πιο άνετα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να επικοινωνήσετε πιο άνετα, να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε να περιποιηθείτε το «παλάτι» σας, άλλοι μπορεί να περάσετε περισσότερες ώρες μέσα σε αυτό εργαζόμενοι ή ακόμη μπορεί να έχετε υπόψη σας να ψάξετε ένα άλλο σπίτι προκειμένου να μετακομίσετε. Τα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο καθώς μετά στις 21/04 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον ίδιο τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σάς καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων, με μια μοναδική ίσως λύση: «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τις διαφωνίες κυρίως για υποκειμενικές απόψεις καθώς ο Ερμής σχηματίζει με την άφιξη του στον Ταύρο τετράγωνο με τον Πλούτωνα με τον Υδροχόο.