ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ουρανό επιδρά καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας δημιουργώντας περισσότερο άγχος, απότομη αλλαγή πλάνων, μικρές αλλά ενοχλητικές καθυστερήσεις ή αναπάντεχα προβλήματα.

Η μέρα θέλει προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις και την υποκειμενικότητα σε συζητήσεις. Όπως πάντα η ευελιξία και η ηρεμία σώζει την κατάσταση. Προσέξτε επίσης σήμερα οτιδήποτε σχετίζεται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα κινητά και γενικώς ό,τι μέσο επικοινωνίας ή μεταφοράς χρησιμοποιείτε.

ΚΡΙΟΣ

Oι αντιθέσεις Ήλιου και Ερμή με τον Ουρανό φέρνουν στο ωροσκόπιό σας ίσως κάποια οικονομικά απρόοπτα, πιθανώς όμως όχι άσχημα. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Δεν είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμφωνιών εκτός αν έχει ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες. Προστατεύστε επίσης τα μυστικά της δουλειάς ή τα οικονομικά σας στοιχεία ειδικά αν πρέπει να τα στείλετε με κάποιο μήνυμα ή email.

ΤΑΥΡΟΣ

Αξιοποιήστε όποια μέθοδο χαλάρωσης ή ψυχραιμίας μπορεί να γνωρίζετε, στην ανάγκη διαλογιστείτε γιατί σήμερα μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα. Με την όψη αυτή πάντως πέρα από απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες. Μείνετε σ ’αυτό περισσότερο κι αποφύγετε να επιβάλλετε τις δικές σας αντιλήψεις στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση Ήλιου- Ερμή- Ουρανού μπορεί να σας κάνουν σήμερα εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με αιτία. Βέβαια για κάποιους μπορεί η αιτία να είναι θέματα δουλειάς ή το πρόβλημα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για γυμναστική ή λίγο περπάτημα, χαλαρώστε ακούγοντας μουσική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίεργη, έντονη και κάπως ηλεκτρισμένη μέρα έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα αγαπητοί μου Καρκίνοι και ίσως χρειαστεί να λειτουργήσετε πυροσβεστικά κάποιες στιγμές ανάμεσα σε οξυμένες καταστάσεις σε σχέσεις. Επίσης δεν είναι ακριβώς η καλύτερη μέρα για μια σύσκεψη. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποια ξαφνική είδηση που αφορά τον ερωτικό σας σύντροφο ή αν είστε γονείς, κάποιο σας παιδί.

ΛΕΩΝ

Καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι από νωρίς για αρκετά απρόοπτα στη δουλειά. Ίσως χρειάζεται να αναλάβετε κάτι που δεν είναι αρμοδιότητά σας κι αυτό να σας εκνευρίσει λίγο ή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στους συνεργάτες σας. Αν δείτε τα σκούρα προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και μην το ζήσετε σαν να είναι δικό σας δράμα. Πιθανώς από την άλλη να υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εσείς οι οργανωτικοί τύποι του ζωδιακού, μπορεί σήμερα να ζοριστείτε καθώς μπορεί να προκύψουν πολλά απρόοπτα μέσα στη μέρα. Από την άλλη, δείτε το σαν μια ευκαιρία να δείξετε την επινοητικότητα και τις δημιουργικές σας ιδέες που μπορεί να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις και τις επαφές σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι αντιθέσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό είναι απρόβλεπτες και μπορεί να δημιουργήσουν πολύ έντονα συναισθήματα σήμερα, όπως άγχος, φοβίες ακόμη και ζήλια σε θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σας αλλά και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας. Σήμερα ακόμη ελέγξτε προσεκτικά όποια αγορά κάνετε ιδιαίτερα με κάρτα ή on-line για κρυφές χρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιο σας δημιουργούν όψεις αντίθεσης με τον Ουρανό και φέρνουν απρόοπτα, ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στις σχέσεις σας και ίσως κάποιες ενστάσεις από συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Πριν εξαπολύσετε επίθεση σε όποιον τολμήσει να σας αμφισβητήσει, προσπαθήστε να ακούσετε τι έχει να πει η άλλη πλευρά και δείξτε συμβιβαστικό πνεύμα. Ίσως έτσι κερδίσετε περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αντιθέσεις ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή με τον Ουρανό, μπορεί να δημιουργήσουν μια ανεξέλεγκτη κατάσταση στην καθημερινότητά σας σήμερα και σίγουρα δεν θα έχετε τον ολοκληρωτικό έλεγχο, κάτι που μπορεί να σας αγχώσει. Προσπαθήστε να μην μπείτε σε αυτή την διαδικασία από την αρχή, χαλαρώστε, αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε πάντα να ελέγχουμε τους γύρω μας ή τις καταστάσεις και μείνετε πιστοί στο πρόγραμμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αντιθέσεις Ήλιου- Ερμή- Ουρανού σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση σε θέματα που αφορούν τους συνεργάτες σας, τους φίλους, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Μπορεί κάτι ξαφνικό να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας αλλά όχι απαραίτητα για κακό. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη σήμερα προσπαθήστε να μην υψώσετε τους τόνους και κοιτάξτε με την υπομονή και την πειθαρχία που σας διακρίνει να δώσετε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αντιθέσεις Ήλιου- Ερμή- Ουρανού μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση ή άγχος ενώ από την άλλη μπορεί να προκύψει και κάτι είτε στο σπίτι είτε στην δουλειά, το οποίο να σας βγάλει εντελώς εκτός προγράμματος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να βγει πιο εύκολα μια απαιτητική μέρα σαν την σημερινή.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια απαιτητική μέρα είναι αυτή αγαπητοί μου Ιχθύς. Προσέξτε λίγο περισσότερο τι λέτε και που το λέτε. Ζητήστε γραπτές διαβεβαιώσεις σε συμφωνίες και γενικώς κρατήστε από την πλευρά σας μια πιο «τυπική» στάση. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητά σας και ίσως μάθετε και κάτι που αφορά σε κάποιον στενό συγγενή.