ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 8 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη, αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και κατόπιν τριγώνου με τον Πλούτωνα. Θα δώσει έτσι περισσότερη ένταση τις πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα στις 16:44 που θα περάσει στον Ζυγό.

Από τον Ζυγό η Σελήνη μάς κάνει πιο παρορμητικούς στη δράση μας αλλά και πιο θετικούς στο να συνεργαστούμε με τους άλλους και να επικοινωνήσουμε. Τα ζώδια του αέρα θα έχουν μια θετικότερη μέρα από το απόγευμα κι έπειτα.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί ολοκληρώνονται οι όψεις της Σελήνης από την Παρθένο δημιουργώντας ένα απαιτητικό πρόγραμμα στη δουλειά. Στην πορεία η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Είναι μία καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε ή να δείτε τις λεπτομέρειες μίας επαγγελματικής συμφωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση για καθημερινά θέματα αλλά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά άκεφα αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό ξυπνά μέσα σας την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές. Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωί μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις. Καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι προχωρά στον Ζυγό, ξυπνούν και οι υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ανασφάλειες. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Το πρωί μπορεί να νιώθετε πιο πιεσμένοι με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας ή με οικονομικά ζητήματα. Από το μεσημέρι κι έπειτα με τη Σελήνη τον Ζυγό είναι πιθανόν το πρόγραμμά σας να είναι φορτωμένο με συζητήσεις και επαφές. Αυτοί είναι και οι τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα. Προτιμήστε τις «δύσκολες» επαφές να τις προγραμματίσετε σήμερα το απόγευμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρωί ίσως να μην βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βρείτε κάποια λύση, αυτή θα έρθει μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα. Με τη Σελήνη στον Ζυγό τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Η σημερινή μέρα μπορεί να κρύβει και μια θετική έκπληξη για μια οικονομική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί, σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε. Στην πορεία,η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών αλλά η Σελήνη δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις κι είναι μια σχετικά ήπια μέρα για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με λίγο περισσότερο άγχος και ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι κι ευέλικτοι. Στην πορεία της περνώντας στον Ζυγό σάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Η Σελήνη στον Ζυγό βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση στη δουλειά. Στην πορεία η Σελήνη περνά στον Ζυγό και χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα την διάθεση σας. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας για να πάτε στην δουλειά. Θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στα παρορμητικά ζώδια οι μέρες είναι πιο έντονες για σας με εξελίξεις. Τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις πρωινές ώρες θα νιώθετε λίγο πιο ανήσυχοι. Από το μεσημέρι κι έπειτα η ατμόσφαιρα αλλάζει και καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣΗ μέρα ξεκινά με μια αγωνία γιατί δεν βρίσκετε μια αποτελεσματική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως γιατί στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι.