ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους. Αρχικά θα σχηματίσει ένα δυναμικό εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό προσδίδοντας μας μεγαλύτερο ενθουσιασμό αλλά η τελευταία της όψη πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα είναι με τον Ποσειδώνα αφήνοντας μας αβέβαιους για κάποια πράγματα που μπορεί να αφορούν στις τρέχουσες εξελίξεις.

Στις 15:41 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα συναντήσει σε όψη χιαστί τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες. Έτσι τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες.

ΚΡΙΟΣ

Η παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους είναι αρκετά θετική τις πρωινές ώρες που συναντά σε εξάγωνο τον Άρη στο ζώδιό σας αλλά στην πορεία σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Αμέσως μετά τις 15:41 η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο. Η ένταση είναι μεγαλύτερη, ή μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια θυμός. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά το σύντροφο σας μπορεί όμως κι ένα στενό συγγενή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής νέας Σελήνης τις πρωινές ώρες που στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον Ποσειδώνα ίσως θέλετε να κάνετε άλλα πράγματα από αυτά που πρέπει. Μην αφήνετε όμως τη κυκλοθυμία να σας χαλάσει τη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι το μεσημέρι αλλά από τις 15:16 μέχρι τις 15:41 που θα περάσει στον Καρκίνο θα βρίσκεται σε κενή πορεία. Το πρωί θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη δίνοντας σας δυναμικότητα για τα σχέδια σας. Όμως με το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία, αλλά και αρκετή σύγχυση γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τον απόηχο της χθεσινής νέας Σελήνης καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι το μεσημέρι φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εργασίας, υγείας αλλά και αρκετές ανασφάλειες και φοβίες. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στο ζώδιό σας και σχηματίζει απευθείας χιαστί όψη με τον Πλούτωνα δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση με την οικογένεια σας, με προϊσταμένους, ή και στα οικονομικά.

 

 

ΛΕΩΝ

Η πορεία της Σελήνης στους Διδύμους μετά τη χθεσινή νέα Σελήνη αρχικά σας ευνοεί καθώς σχηματίζει θετική όψη προς τον Άρη και σας κάνει πιο δυναμικούς τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και οτιδήποτε απαιτεί νοητική εργασία. Στην πορεία συναντά σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και βγαίνει σε φάση κενής πορείας δημιουργώντας ένα πιο νευρικό ή ασταθές κλίμα στο περιβάλλον της δουλειάς. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με μέσα τεχνολογίας ή να υπάρχουν ανατροπές ή εκπλήξεις στο πρόγραμμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει μια δυναμική όψη με τον Άρη ανεφοδιάζοντας σας με περισσότερο δυναμισμό. Αμέσως μετά όμως θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μεγαλύτερη ασάφεια στις σχέσεις σας. Στις 15:41 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο όπου θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη χαρίζοντάς σας νοητική εγρήγορση. Στην πορεία σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί σύγχυση σε θέματα δουλειάς. Αμέσως μετά τις 15:41 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο το ζώδιο που συμβολίζει την κατεύθυνση της ζωής και της καριέρας σας. Η όψη της με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα εκρηκτική όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρωινές ώρες βρίσκουν τη Σελήνη στους Διδύμους που φέρνουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα ή και κάποιο θέμα υγείας για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Στην πορεία στις 15:41 η Σελήνη μετακομίζει στον φιλικό σας Καρκίνο, αλλά η πρώτη της όψη είναι χιαστί με τον Πλούτωνα. Ενδεχομένως κάτι να ακούσετε ή να μάθετε που μπορεί στην πορεία να σας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους τις πρωινές ώρες παρατείνοντας την επιρροή της νέας Σελήνης και μπορεί να αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση για το μέλλον κάποιας σχέσης ή συνεργασίας. Η Σελήνη θα προχωρήσει μετά τις 15:41 στο ζώδιο του Καρκίνου και θα συναντήσει σε χιαστί τον Πλούτωνα. Με αυτή την όψη μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας κρατά πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους τις πρωινές ώρες και σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό φέρνοντας κάποια εξέλιξη σε ένα προσωπικό σας ζήτημα. Αργότερα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας σύγχυση σε θέματα δουλειάς και πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι απρόοπτο που μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με κάποια πίεση ξεκινά η Παρασκευή καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους παρατείνοντας την επιρροή της χθεσινής νέας Σελήνη η οποία από πλευράς ζωδίου δεν ήταν αρνητική προς το δικό σας, αλλά η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο νευρική ή πιο ασταθής τουλάχιστον προς το μεσημέρι. Αμέσως μετά τις 15:41 η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Καρκίνου και έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής νέας Σελήνης καθώς η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Άρη νωρίς, αλλά στην πορεία τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το οποίο μπορεί να αναστατώσει κάπως τη διάθεση σας. Αμέσως μετά η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Καρκίνο και θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Πλούτωνα που πλέον έχει μετακομίσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.