ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 7 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρωί της Κυριακής σχηματίζεται το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς το οποίο βαραίνει κάπως τη διάθεσή μας καθώς αναλογιζόμαστε ίσως τις υποχρεώσεις μας και όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά.

Την Κυριακή προχωρά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη. Μάλιστα αυτή τη φορά θα σχηματίσει ως επί τω πλείστων θετικές όψεις κάνοντας το διάστημα μέχρι τις 05/06 ένα πιο γλυκό διάστημα για τις σχέσεις μας. Θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί το πνεύμα της περιπέτειας στη ζωή σας. Την Κυριακή παίρνει θέση και η Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα επηρεαστούν με θετικό τρόπο οι οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και ό,τι σχετίζεται με το σπίτι. Εξαιρετική η θέση της και για να περιποιηθείτε το χώρο του σπιτιού σας ή του εξοχικού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σάς ωθεί να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και πρακτικές υποχρεώσεις. Η είσοδος του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, στον Καρκίνο επαναφέρει την πιο εξωστρεφή και χαλαρή σας διάθεση και μπορεί να μην έχουν λυθεί όλα σας τα προβλήματα αλλά τουλάχιστον μέχρι τις 05/06 θα έχετε κάπως πιο θετική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σας προσθέσει λίγο άγχος είτε σε θέματα δουλειάς είτε στη διαχείριση μιας σχέσης. Από την Κυριακή περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά. Δεν φτάνει μόνο να σας αρέσει η δουλειά αλλά και να σας δίνει στο τέλος του μήνα αυτά που χρειάζεστε υλικά. Η ασφάλεια και η οικονομική εξασφάλιση θα γίνει προτεραιότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη από τον Τοξότη θα σας δημιουργήσει λίγο περισσότερο άγχος σε θέματα της καθημερινότητας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας για να βοηθήσει τη διάθεση, την εμφάνιση και την προσωπική σας ζωή. Θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν και μπορεί να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή το πρωί ίσως ζοριστείτε λίγο από πλευράς υποχρεώσεων με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο αλλά θα είναι περαστικό. Από τις 07/05 περνά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη και θα ενισχύσει τη διαισθητική, συναισθηματική και δημιουργική σας πλευρά μέχρι τις 05/06 που θα περάσει στο ζώδιο σας. Στο διάστημα αυτό θα έχετε πιο έντονες τάσεις φυγής και μία εσωστρέφεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι η μέρα που θα επιθυμείτε περισσότερο να ξεκουραστείτε. Το τελευταίο διάστημα είστε εστιασμένοι στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας και το άγχος αυτό βγαίνει και στις προσωπικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση και τις φιλικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να πάρει και μια ερωτική διάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Τοξότη ευνοώντας τις επαφές με φίλους και τις εξόδους ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα. Από την Κυριακή περνά στον τομέα της καριέρας και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη και σας κάνει πιο «ορατούς» στη δουλειά. Θα είναι επίσης μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος για σας μέχρι τις 05/06.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη κι η Αφροδίτη που προχωρά στον Καρκίνο δείχνουν ότι είστε με κάποιο τρόπο έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας αφήνοντας πίσω σας σχέσεις και ανθρώπους που δεν σας κάνουν. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να ελευθερωθείτε, ενώ θα βοηθήσει και στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη να προχωρά στον Καρκίνο. Θα σας απασχολήσουν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και τα διλήμματα που ίσως έχετε. Μέχρι τις 05/06 στον Καρκίνο η Αφροδίτη φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σας θέματα. Πιθανώς να έχετε κάποιο κέρδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Κυριακή είναι μια μέρα που πιθανώς η δράση και ο λόγος σας να μη συμβαδίζουν. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να πάρετε τη θέση του παρατηρητή απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό για να βρείτε που ακριβώς μπορεί να κάνετε λάθος. Την ίδια μέρα περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς ωθεί την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Δεν είναι απίθανο να συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ συνδέεται η διάθεση σας με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι είστε στη διάρκεια της μέρας τόσο καλύτερα θα ολοκληρώσετε αυτά που έχετε να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη έρχεται σε αντιπαράθεση με Κρόνο στο ζώδιο σας και μπορεί να νιώσετε μια απόσταση ανάμεσα σε αυτό που υπήρξατε κάποτε σε σχέση με αυτό που είστε τώρα, που ίσως σας πιέσει ψυχολογικά. Την ίδια μέρα περνά στον Καρκίνο η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του έρωτα, της διασκέδασης, των παιδιών. Σε όλα αυτά θα έχετε ένα σύμμαχο τις μέρες του Μαΐου και μέχρι τις 05/06.