ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 6 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους αλλά ενισχύει και τη διαίσθηση μας. Το τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενθαρρύνουν την έκφραση των συναισθημάτων μας αλλά είναι πιο βοηθητικά αν παίρνουμε το χρόνο μας σε ό,τι επιθυμούμε να κάνουμε.

Γενικότερα η μέρα ευνοεί τους χαλαρούς ρυθμούς, την ξεκούραση, την επαφή με τη φύση και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στις 17:38 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 23:04 το βράδυ που θα περάσει στον πιο ανάλαφρο Τοξότη.

ΚΡΙΟΣ

Το να απολαύσετε μια χαλαρή μέρα στο σπίτι θα κάνει περισσότερο καλό στην ψυχολογία σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε διασκεδαστικά πράγματα. Προσπαθήστε να έχετε μια πιο θετική στάση στα πράγματα που συμβαίνουν και μην αγχώνεστε για τις εξελίξεις στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας κυρίως ζητήματα δουλειάς και οικονομικών και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Φτάνει ένα τηλεφώνημα για να φτιάξει τη διάθεση όλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς, των υποχρεώσεων αλλά και της φυσικής σας κατάστασης. Μπορεί να σημειώσετε πρόοδο ακόμη και κάτω από την αντίξοη επιρροή του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή στα παραπάνω θέματα αν είστε συγκεντρωμένοι κι οργανωμένοι, αλλά προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι αργά το βράδυ αλλά η επιρροή της είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με χθες που είχαμε τη Σεληνιακή έκλειψη. Φανείτε λίγο πιο δεκτικοί και δείξετε γλυκύτητα στον σύντροφο, τα παιδιά ή ένα φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί να είχατε κάποια δυσκολία τις προηγούμενες μέρες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό το Σάββατο σχηματίζοντας θετικές και σταθερές όψεις. Πιθανώς να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις για θέματα του σπιτιού, της οικογένειας ή ακόμη και της δουλειάς. Μην πιέζεστε σε αυτή τη φάση και αφήστε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας να σας οδηγήσουν στις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μολονότι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η μέρα είναι πιο βατή και ήπια σε σχέση με τη χθεσινή. Το Σάββατο είναι σούπερ κοινωνικό για σας με έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές με φίλους και συνεργάτες και τις εξόδους.

ΖΥΓΟΣ

Η ειλικρίνεια θα είναι το όπλο σας το Σάββατο σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίσετε. Σήμερα μπορεί κάποιος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή το σπίτι να σας πιέσει να κάνετε κάτι με τον δικό του τρόπο κι εσείς να έχετε τις αντιρρήσεις σας. Είναι μια καλή μέρα για να τις εκφράσετε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας και το Σάββατο με λιγότερη ένταση όμως. Η μέρα προσφέρεται για επαφές, συζητήσεις, βόλτες με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και για να ηρεμήσετε στο τέλος μιας εβδομάδας ιδιαίτερα έντονης από πολλές απόψεις. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα προχωρήσει στον Τοξότη βοηθώντας λίγο περισσότερο τη διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο είναι πιο εσωστρεφής μέρα με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Τα θέματα της δουλειάς ακόμη κι αν δεν εργάζεστε θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας, ενώ η μέρα προσφέρεται και για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και την εμφάνιση σας. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο προσφέρεται για να τονώσετε τις φιλικές σχέσεις, να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και να κανονίσετε μια έξοδο για να περάσετε όμορφα μαζί τους. Γενικώς είναι μια πιο χαλαρή μέρα που δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου – έκλειψης Σελήνης έρχεται το Σάββατο που όμως είναι αρκετά πιο ήπιο. Και πάλι τα θέματα της δουλειάς, του σπιτιού ή και της υγείας για κάποιους θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά ίσως βρείτε και λύσεις. Το βράδυ του Σαββάτου προσφέρεται για μια έξοδο καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Τοξότη.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο είναι μια αρκετά πιο ήπια μέρα έναντι της χθεσινής με την επιρροή της έκλειψης. Αν και η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό θα σχηματίσει πιο συμπαθητικές όψεις στη διάρκεια της μέρας ευνοώντας τις εξόδους, τις βόλτες, τις επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.