ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας, τις επαφές, τις κοινωνικές εκδηλώσεις μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Το τρίγωνο Σελήνης – Δία σήμερα είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για τις σχέσεις μας, τις επαφές μας, τις εξόδους και τη διασκέδαση. Φυσικά κανένας πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη αυτή για να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας. Οι πλανήτες είναι εκεί για να μας δίνουν συμβολικά το πλαίσιο το οποίο αν αξιοποιήσουμε θα επωφεληθούμε κάθε μέρα αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι η όψη αυτή σας ευνοεί λίγο περισσότερο από τους άλλους. Πάρτε πρωτοβουλίες! Απλά φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί και βιαστικοί σε αυτό που θα κάνετε για να μην το μετανιώσετε στην πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους μια ιδιαίτερα ευχάριστη επιρροή ειδικά για τους γεννημένους τον Μάρτιο. Εκτός του ότι μπορεί να περάσετε όμορφα με εκλεκτή παρέα μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας δείξει το ενδιαφέρον του είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Απλά είναι σημαντικό να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας και χωρίς να πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε μετά μπορείτε με την ησυχία σας να παρατηρήσετε και τις δικές σας αντιδράσεις και της άλλης πλευράς για να σιγουρευτείτε ότι όντως ενδιαφέρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της υγείας σας κι αν είστε γεννημένοι τον Απρίλιομπορεί να έχετε μια θετική πρόταση ή διαπραγμάτευση για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τυχερή όψη τριγώνου με τον Δία στους Διδύμους. Ακόμη είναι θετικές μέρες για να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εργάζεστε και να επιδιώξετε πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όραμα. Σκεφτείτε τι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε στη δουλειά σας, πως μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον ανώτερο ή μήπως ακόμη χρειάζεστε να ενισχύσετε με διαφήμιση το επαγγελματικό σας προφίλ ή τα προϊόντα της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Ζυγό μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, της φήμης, του έρωτα, της ψυχαγωγίας και των παιδιών και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας, κάνει το γουηκέντ ιδιαίτερα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Μην ξεχνάτε ότι ο Ζυγός είναι ένα δυναμικό ζώδιο, δεν περιμένει την ευκαιρία..την δημιουργεί κι αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα του έρωτα είτε ακόμη της δημιουργίας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάιο θα έχετε περισσότερη τύχη γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σας υπενθυμίζει τις πρακτικές υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι και όλα τα «πρέπει» απέναντι στους άλλους αλλά από την άλλη θα έχετε κέφια να τα φέρετε όλα εις πέρας και θα θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Το Σαββατοκύριακο όμως μπορεί να έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για σας με το τρίγωνο Σελήνης – Δία. Πιθανώς κάποιο μέλος από την οικογένεια σας να σας κάνει μια όμορφη έκπληξη ή κάτι που αφορά τους δικούς σας ανθρώπους να σας προκαλέσει έναν ενθουσιασμό.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία σήμερα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και μάλιστα φαίνεται ότι μπορείτε να γοητεύσετε με τα λόγια σας και τον πιο αυστηρό ακροατή. Εξαιρετικές μέρες τόσο το Σάββατο όσο και η Κυριακή αν θέλετε να διαπραγματευτείτε κάτι, να μιλήσετε για τη δουλειά σας, να δείξετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια καλύτερη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις εξόδους, τη διασκέδαση, την προσωπική σας ζωή και σε όλα αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Απαιτητικές μέρες με αρκετές συζητήσεις, επαφές αλλά και άκρως εποικοδομητικές. Η κυρίαρχη όψη αυτό το γουηκέντ είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία. Φυσικά αυτή η όψη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για αγορές ή δώρα από την άλλη όμως μπορεί κι εσείς να λαμβάνετε κάποιο δώρο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας συναντά σε θετική όψη τριγώνου τον Δία στους Διδύμους δημιουργώντας πιο ευχάριστη διάθεση. Όταν νιώθουμε όμορφα γινόμαστε πάντα πόλος έλξης για τους άλλους και δεν εννοώ μόνο σε ερωτικό επίπεδο αλλά γενικότερα στις σχέσεις μας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο σίγουρα είστε πιο κερδισμένοι από τη συνάντηση Σελήνης – Δία μέσα στο Σαββατοκύριακο και σεις είστε που έχετε και την τύχη με το μέρος σας και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, τις σπουδές και την εξέλιξη της δουλειάς σας. Πραγματικά δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη στιγμή για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας ένα δημιουργικό σχέδιο, να προτείνετε μια ιδέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό σας κάνει να διαπιστώνετε κάνοντας ένα μικρό απολογισμό πόσο πολύ έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό με τις διαφορετικές εμπειρίες που χρειάστηκε να βιώσετε. Η αλλαγή από πέρυσι τέτοια εποχή μέχρι φέτος είναι ραγδαία και είναι ορατή ακόμη και σε αυτούς που σας ζουν καθημερινά. Έχετε αλλάξει προσανατολισμό στις επιθυμίες σας, βλέπετε τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος μακριά από την επιφάνεια, έχετε ωριμάσει περισσότερο και η πορεία αυτή συνεχίζεται και στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πιθανώς πλέον να έχετε μάθει να εκτιμάτε την παραμικρή υποψία ομορφιάς, καλοσύνης, αλληλεγγύης που ίσως προσπερνούσατε παλιότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον φιλικό σας Ζυγό με τον κυβερνήτη σας Δία στους Διδύμους κυριαρχεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, φέρνοντας στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε όλα αυτά που περνάτε με τις ιδιαίτερες συνθήκες να σας πολιορκεί σθεναρά ο Κρόνος από τους Ιχθύς το να υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας στηρίζουν δεν είναι λίγο αν και τείνουμε όλοι να το θεωρούμε δεδομένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τις δυο μέρες ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που τραβάει με κάποιο τρόπο τα φώτα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς είναι να μην έχετε υπεροπτική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Το ότι υπάρχει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σάς κάνει πιο ορατούς στο περιβάλλον εργασίας σας αλλά δεν θα θέλατε να έχετε την φήμη ενός αλαζόνα τύπου. Αντιθέτως καλό είναι να έλξετε την προσοχή για το πνεύμα συνεργασίας αλλά και για τη θετική σας διάθεση απέναντι στους άλλους. Από την άλλη αν χρειάζεστε βοήθεια στη δουλειά σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τη ζητήσετε γιατί πολλοί θα προθυμοποιηθούν να σας την δώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να γίνετε πιο διπλωμάτες απέναντι στους άλλους και να αφήσετε ό,τι αρνητικό υπάρχει στο περιβάλλον σας να περάσει και να σας αφήσει ανέπαφους όπως το νερό σε ένα αδιάβροχο ρούχο. Μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα τα οποία μεταφέρουν την αρνητικότητα τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Άλλωστε αν ασχοληθείτε μαζί τους έχουν καταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν. Αντιθέτως ασχοληθείτε σχολαστικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα είτε αφορούν την καριέρα είτε τις σπουδές σας ή και ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει μια εξωστρέφεια στο γουηκέντ ιδιαίτερα σήμερα που σχηματίζει και τρίγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία. Εσείς μπορεί να έχετε ιδιαίτερη τύχη και σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανώς να μάθετε ένα νέο που αφορά σε κάποια απόδοση επένδυσης, κάποιο μπόνους, κάποιο ευεργετικό κληρονομικό θέμα, ή σχετικά με μια διατροφή, ασφάλεια κτλ. Θετικές μέρες αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική αναδιαπραγμάτευση ή να διορθώσετε παλιότερους όρους μιας συμφωνίας.