ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 5/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 5 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλά θα κάνετε σήμερα να προσέξετε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις για λόγους υποκειμενικούς, καθώς η κύρια όψη της Σελήνης σήμερα είναι το τετράγωνο που σχηματίζει από τον Ζυγό όπου βρίσκεται με τον Άρη στον Καρκίνο. Τα νεύρα εύκολα μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε τον έλεγχο ειδικά τις πρωινές ώρες, ευτυχώς όμως, ταυτόχρονα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο κι έτσι θα καταφέρουμε να λύσουμε τις διαφορές μας.

Η Σελήνη από τον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την αυριανή Πανσέληνο σε αυτό το ζώδιο και τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα. Είναι από τις μέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντι στο ζώδιο σας ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σε αντιπαράθεση κυρίως με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις τις πρωινές ώρες ειδικά με άτομα που ξέρετε εκ των προτέρων ότι είναι δύσκολο να συμφωνείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζοντας απαιτητική όψη τετραγώνου με τον Άρη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Μπορεί να έχετε κάποιο θέμα με ένα συνεργάτη, ένα στενό συγγενικό σας πρόσωπο με το οποίο συγκρούεστε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα, είναι να επικεντρωθείτε στα απολύτως απαραίτητα στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει αύριο την Πανσέληνο του Απριλίου και είναι θετική για εσάς. Στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας εξαιτίας κάποιας παρέμβασης από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους. Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι. Η συμβουλή μου είναι να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα κι αφού ικανοποιηθούν αυτές βλέπετε και για τους άλλους. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε τις εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα επικοινωνιακά, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ απαιτητικό παζλ. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, να δίνετε τα σωστά μηνύματα και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη τα λόγια πρέπει να είναι καλά μετρημένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές που ίσως δεν είναι απαραίτητες. Ακόμη είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να νιώθετε περίεργα και σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε ερωτική.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη την διάρκεια της μέρας, συναντά σε τετράγωνο τον Άρη και σας κάνει να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε στην ζωή σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ίσως ζητήσουν την συμβουλή σας. Να είστε ειλικρινείς αν ζητηθεί η άποψη σας αλλά να την συνοδεύσετε με ένα γλυκό υποστηρικτικό λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σας βρίσκει σε μια πιο ευαίσθητη φάση. Μπορεί η κατάσταση στο χώρο εργασίας να έχει μια σχετική ένταση και να θέλετε να φύγετε νωρίς και να γυρίσετε σπίτι. Σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα σας έφτιαχνε το κέφι; Όπως και να έχει κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας και μην πιέζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει σε όλη την διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό ετοιμάζοντας την αυριανή Πανσέληνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη δημιουργεί κλίμα πόλωσης. Προσπαθήστε να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από την δική σας. Επίσης για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την Πανσέληνο του Απριλίου αύριο και μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη» των εντάσεων είτε στη δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού. Από την άλλη καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε ευθύνες άλλων. Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στο χώρο της δουλειάς. Σαφώς θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα, από την άλλη θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια κι από την δική σας πλευρά κι από την άλλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη την διάρκεια της ημέρας και σε απαιτητική όψη τετραγώνου με τον Άρη μπορεί να σας ζορίσει σε ψυχολογικό επίπεδο ή οικονομικό επίπεδο. Πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης σήμερα.