ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει την Τετάρτη, κάνοντας πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας. Δεν θα σχηματίσει κύριες όψεις στη διάρκεια της μέρας εκτός από ένα τρίγωνο τις νυχτερινές ώρες.

Το απόγευμα ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον νότιο δεσμό της Σελήνης δημιουργώντας πίεση στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσω διαλόγου για όσα σας απασχολούν. Είναι θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσοχή στη βιασύνη και στα νεύρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα. Αποφύγετε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος τις απογευματινές ώρες. Ακόμη προσπαθήστε να είστε πιο γλυκείς με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας αυξάνοντας τη ζωτικότητα αλλά και το βαθμό ευαισθησίας σας στην καθημερινότητα σας. Τις απογευματινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε. Το βράδυ ευνοείται περισσότερο η προσωπική σας ζωή, η ερωτική σας σχέση ή τα θέματα των παιδιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνώντας στους Διδύμους, σας κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και όχι μόνο σε όσα «πρέπει». Αν τα καταφέρετε εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στους Διδύμους επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού. Τις απογευματινές ώρες αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις αλλά και τις οικονομικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα. Μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι πιο έντονα καθώς θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη και να ομονοείτε με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας. Ειδικά τις απογευματινές ώρες που είναι πιο πιεστικές θα σας πρότεινα να αποφύγετε αν είναι δυνατό τέτοιες συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μέσα σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο σε θέματα υγείας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετά ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας αλλά και σε θέματα οικονομικά. Οι απογευματινές ώρες δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις γιατί μπορεί να μην βρείτε κοινό τόπο συμφωνίας. Προσέξτε και τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις το απόγευμα γιατί η διάσταση απόψεων μπορεί να αφορά κι αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν αλλά θα πρέπει να προσέξετε το απόγευμα τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς. Το πρωί είναι πολύ πιο ασφαλές για τέτοιες συζητήσεις. Το βράδυ είναι πιο βοηθητικό για να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στους Διδύμους. Επειδή μετά την Παρασκευή θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. Με την πολιορκία του Άρη στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας να είστε πιο προσεκτικοί στα θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τετάρτη είναι η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Τις απογευματινές ώρες μόνο αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις γιατί μπορεί να μην βρείτε άκρη και να χαλάσετε τη διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά πιεστική η Τετάρτη καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις απογευματινές ώρες ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις κάνετε το πρωί.