ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/8

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 31 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Αύγουστος τελειώνει όπως άρχισε με μια Υπερπανσέληνο. Ολοκληρώνεται τα ξημερώματα η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου που συμβαίνει στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων που παίζει με τα συναισθήματα μας κάνοντας μας πιο κυκλοθυμικούς και νευρικούς. Δυσκολευόμαστε να ηρεμήσουμε ή μπορεί να νιώθουμε μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τους στόχους μας.

Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή. Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες επηρεάζονται περισσότερο και θα έχουν μια πιο κουραστική μέρα και πιθανά προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις τις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα περιδιαβαίνει τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας κάνει πιο ράθυμους. Από την άλλη με την αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή νευρικοί σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε σήμερα. Προσέξτε όμως και τις πληροφορίες που προωθείτε εσείς στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ίσως η κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας αλλά και των «πρέπει» στη ζωή σας κάνει την τελευταία ημέρα του Αυγούστου πιο αγχωτική. Άρα εσείς πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε. Γενικά θα πρέπει να έχετε ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα και ένα εναλλακτικό πλάνο ώστε να σημειώσετε πρόοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όποια υπομονή μπορεί να δείξετε σήμερα μόνο για το καλό σας θα είναι καθώς τόσο η Πανσέληνος όσο η αντίθεση στην πορεία της μέρας της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δείξει προβλήματα είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε σε θέματα μετακινήσεων. Η προσαρμοστική σας ικανότητα και το πνεύμα σας θα βρει τρόπους για να κάνετε αυτό που θέλετε με τις λιγότερες παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο εκνευρισμό, ειδικά αν κάποιον στο στενό περιβάλλον σας δε δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέραν του εαυτού του. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μη δώσετε πολλή σημασία και κοιτάξτε το δικό σας πρόγραμμα. Απρόοπτα και δυσκολίες στην επικοινωνία είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος στον τομέα των σχέσεων κάνει αρκετά απαιτητική τη μέρα για σας και θα πρέπει να προσέξετε αρκετά στην επικοινωνία σας με τους άλλους καθώς τείνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα. Ακόμη σήμερα καλά θα κάνετε να μην πιστέψετε φήμες ή κουτσομπολιά που μπορεί να σας μεταφέρουν άλλοι.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον τομέα εργασίας – υγείας απαιτεί να ασχοληθείτε με τα θέματα της δουλειάς, της διατροφής και της φυσικής σας κατάστασης αλλά οι όψεις που σχηματίζονται δεν σας αφήνουν να αφιερωθείτε εντελώς σε αυτά. Συγκεντρωθείτε στα πράγματα που έχετε να κάνετε και το βράδυ ασχολείστε με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος είναι σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, αλλά προσέξτε σε τι δεσμεύεστε. Αυτό αφορά κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα σχέσεων αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας ή να έχετε κάποιες απρόοπτες εξελίξεις. Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς ίσως σας κάνει πιο συναισθηματικούς ή ανήσυχους σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σας. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα στο πρόγραμμα σας γι’ αυτό κρατήστε το κάπως ευέλικτο για να μην νιώσετε πιεσμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος μες τον τομέα επικοινωνίας κάνει ιδιαίτερα απαιτητική τη μέρα σε νοητικό επίπεδο και θα σας κουράσει αρκετά, ειδικά αν έχετε ένα πρόγραμμα γεμάτο με επαφές με κόσμο ή αν κάνετε το λάθος να πάρετε σοβαρά, σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ασχοληθείτε με όλα όσα έχετε να κάνετε, χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο από τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς μπορεί να μπερδευτείτε αρκετά, αν επηρεαστείτε από απόψεις άλλων είτε είναι φίλοι, είτε ο σύντροφός σας είτε οι συνεργάτες σας. Προσέξτε ακόμη τα ευτράπελα στην επικοινωνία αλλά και τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας τα ξημερώματα της Πέμπτης κάνοντας σας πιο ευαίσθητους σε αυτά που μπορεί να ακούσετε είτε στο περιβάλλον εργασίας είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βάλετε τα όρια σας.