ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία ημέρα του Μαΐου βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από τις 17:50 το απόγευμα θα βγει σε φάση κενής πορείας και δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Από τον Ζυγό η Σελήνη στρέφει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους και τις συνεργασίες.

Οι άλλοι στη ζωή μας φαίνεται να έχουν προτεραιότητα είτε είναι ο σύντροφος, οι φίλοι ή οι συνεργάτες. Η Τετάρτη είναι μια θετική μέρα κυρίως μέχρι το απόγευμα για συζητήσεις και συμφωνίες. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Πιο προσεκτικά πρέπει να βαδίσουν Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως άτονο καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Στην πορεία όμως προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νοιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά και προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς. Πιθανώς να υπάρχει νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει αλλά μέχρι το απόγευμα θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα με την αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα και με πιθανές ασυμφωνίες στις σχέσεις με κάποιους συνεργάτες αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση. Η Σελήνη στον Ζυγό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης. Αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο σήμερα είναι τα έξοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ήδη από χθες μαζί με σας το πρωί ξυπνούν και οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις προς τους άλλους. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα ξεκινά χαλαρά αλλά στην πορεία αποκτά άλλες ταχύτητες. Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό έτσι είναι πολύ πιθανόν το πρόγραμμα σας να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Τις πρωινές ώρες βέβαια μπορεί να υπάρχουν αντιπαραθέσεις για υποκειμενικές απόψεις αλλά προσπαθήστε να μην είστε ισχυρογνώμονες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρωί, μπορεί να μην βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βγάλει κάπου όμως. Μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα, θα βρεθεί λύση. Με τη Σελήνη στον Ζυγό σε όλη την διάρκεια της μέρας τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί, σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε. Στην πορεία η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά ήπια και μπορείτε άνετα να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Στην πορεία της η Σελήνη κάνοντας αντίθεση με τον Χείρωνα σάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή τη φυσική σας κατάσταση. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με τις συνήθεις ρουτίνες και υποχρεώσεις. Η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Ζυγό σάς δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας. Στην πορεία που η Σελήνη θα ξεφύγει από την αντίθεση με τον Χείρωνα θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας. Τις απογευματινές ώρες με την τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη στον Καρκίνο προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι πιο χλιαρό με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Χείρωνα. Όμως στην πορεία η ατμόσφαιρα αλλάζει και η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες, που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με διάφορες σκέψεις ίσως και μια αγωνία γιατί δεν βρίσκετε μια αποτελεσματική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως γιατί στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις.