ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μεγαλύτερη εξωστρέφεια και «πλανητική» αρμονία χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα. Οι κύριες όψεις της Τρίτης είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ζυγό με τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο.

Καθώς ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο, κάνει τη μέρα θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι και έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Ζυγό στον τομέα της εργασίας κάνοντας την Τρίτη απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σήμερα όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη Σελήνης – Ήλιου που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά βοηθητική για να περάσετε μια πιο ήπια μέρα, ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Οι πολύ θετικές όψεις Σελήνης – Άρη – Ήλιου φαίνεται ότι μπορεί να φέρουν ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη συναντά τον Άρη σε εξάγωνο κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας αλλά και τους στόχους σας. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό σας θέλει συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που θέλετε να ολοκληρώσετε. Είναι πιθανό να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλώς ή κακώς είστε η επιτομή της επικοινωνίας και σήμερα με το εξάγωνο Σελήνης – Άρη αυτό φαίνεται πιο έντονα. Είτε θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά μηνύματα είτε έχετε συσκέψεις είτε ακόμη θα είστε ενεργοί στα social media. Είναι μια εξαιρετική μέρα για συζητήσεις ή νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας ένα μικρό στρες. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη σε εξάγωνο μπορεί να νιώσετε βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν το θέλετε στη ζωή σας. Όμως μην βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Η Σελήνη στον Ζυγό ενισχύει την κοινωνική σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις συμπαθητικές της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις αλλά η πολύ θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη και τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Η Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και αργότερα το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου. Αν έχετε να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου προτιμήστε τις πρωινές ώρες.