ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 30 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Στον Αιγόκερω παραμένει η Σελήνη και την Κυριακή δημιουργώντας λίγο πιο βαριά διάθεση από το απόγευμα κι έπειτα καθώς αναλογιζόμαστε τις υποχρεώσεις που έρχονται.

Την Κυριακή ξεκινά και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Άρη στους Διδύμους που εκτείνεται μέχρι τις 12/1/23. Αυτό είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα του υπολοίπου του 2022, για τον για τον καθένα από μας ξεχωριστά αλλά και για τις παγκόσμιες εξελίξεις. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες μέρες που έχουν πιο θετικές προδιαγραφές ακόμη και σε ένα δύσκολο διάστημα γι’ αυτό δεν χρειάζεται να απαισιοδοξούμε.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης γίνεται φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους. Εσείς οι Κριοί ή όσοι έχετε ωροσκόπο Κριό, μπορεί να το βιώσετε σαν να είναι ανάδρομος Ερμής καθώς οι Δίδυμοι κυβερνούν τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Ίσως υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις, αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς λόγους ή να έχετε ξαφνικά μια επιθυμία να αλλάξετε κατεύθυνση στις σπουδές ή τη δουλειά. Μην γίνεστε ανυπόμονοι, αναδιοργανωθείτε και συντονίστε τα πλάνα σας στις ανάγκες της εποχής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του φαινομενικά ανάδρομου Άρη στους Διδύμους για σας τους Ταύρους ή όσους έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο, αφορά περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τις αξίες σας αλλά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Το διάστημα μέχρι τις 12/1/23 μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος. Για κάποιους ίσως χρειαστούν τροποποιήσεις σε ένα επιχειρηματικό πλάνο που δεν βγαίνει ή να υπάρχουν πολλά έξοδα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τι μπορείτε να περικόψετε ή πως θα αυξήσετε τα έσοδα σας. Στην ανάδρομη πορεία του Άρη, μπορεί να καταλάβετε καλύτερα τι έχει αξία για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτό το διάστημα των 2μισι μηνών που θα διαρκέσει η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους θα σας κουράσει αρκετά για να βρείτε ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και να διατηρήσετε την ενέργειά σας σε καλά επίπεδα. Μην αμελείτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ο Ερμής από τον Σκορπιό μπορεί να βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να χωρέσετε χρόνο για τον εαυτό σας παρά τις πολλές υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή ο Άρης γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 12/1/23. Η περίοδος αυτή δεν είναι ιδανική για να κάνετε νέα ξεκινήματα, κινήσεις με οικονομικό ρίσκο ή να εφαρμόσετε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο. Μπορείτε όμως να σκεφτείτε πως θα βελτιώσετε τα ήδη υπάρχοντα σχέδια σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ο τρόπος με τον οποίο προσσεγίζατε τη δουλειά σας από το φθινόπωρο, δεν αποφέρει τα αναμενόμενα άρα θα πρέπει να αλλάξετε ρότα. Επιπλέον καλό είναι να ασχοληθείτε με το πως επηρεάζεται ο ψυχισμός σας τόσο από τις δραστηριότητες σας όσο και από τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες ή όσους έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο, ο Άρης στη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του ίσως φέρει προκλήσεις στον τομέα που αφορά τους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους για το μέλλον, την προσωπική σας ζωή αλλά και τα παιδιά. Κάποιοι ίσως χάσετε το ενδιαφέρον σας για ένα στόχο, άλλοι ίσως αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα, ενώ για άλλους μια σημαντική σχέση μπορεί να αποδειχτεί απλός ενθουσιασμός. Αν έχετε ένα όνειρο είναι καλύτερα να προετοιμαστείτε όσο γίνεται καλύτερα και να εκδηλώσετε την δράση σας στη νέα χρονιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή ο Άρης γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα της καριέρας, των φιλοδοξιών, του κοινωνικού σας στάτους αλλά και της φήμης σας. Είναι πιθανές καθυστερήσεις και εμπόδια, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό δρόμο ή να τροποποιήσετε τις μεθόδους σας. Τα παραπάνω μπορεί να αφορούν και τον σπίτι σας. Νέα επιχειρηματικά σχέδια καλό θα ήταν να μην τεθούν σε εφαρμογή την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη μέχρι τις 12/1/23.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή ο Άρης γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους. Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, ο Άρης κυβερνά τον ενθουσιασμό σας για τις περιπέτειες της ζωής, τα «πιστεύω» σας, τις ανώτατες σπουδές, την φιλοσοφία ζωής σας, τα ταξίδια, τον νόμο. Σε όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι μπορεί να έχετε δυσκολίες. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι να αμφισβητείτε τις ιδέες σας ή να χρειαστεί να βρείτε άλλους τρόπους για να κάνετε όσα σας ενδιέφεραν στο παρελθόν. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Διδύμους. Για σας το ζώδιο των Διδύμων κυβερνά τη σεξουαλικότητα σας και τα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους. Ενδεχομένως στα ζητήματα των οικονομικών, να παρατηρήσετε στασιμότητα. Αφήστε τις καινούργιες επενδύσεις για τη νέα χρονιά. Μια ερωτική σχέση πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια πιο βαθιά προβλήματα και να επηρεάσει και την σεξουαλική της πλευρά. Αν είστε απογοητευμένοι από τον σύντροφό σας είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο εσείς οι ίδιοι σχετίζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας εκτείνεται μέχρι τις 12/1/23 κι αυτό είναι το πιο απαιτητικό διάστημα για όλους. Η προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Για σας, οι Δίδυμοι κυβερνούν όλη την γκάμα των σχέσεων σας. Ίσως μια συνεργασία ή μια σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια να αρχίσει να ξεφτίζει στα μάτια σας. Με το να πιέσετε τα πράγματα βέβαια δεν πρόκειται να οδηγηθείτε σε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους ή όσους έχετε ωροσκόπο Αιγόκερω, ο Άρης κυβερνά τα θέματα εργασίας, τις καθημερινές σας δραστηριότητες αλλά και τα θέματα της υγείας. Κάποια πράγματα μπορεί να σας απογοητεύουν προσωρινά στο χώρο εργασίας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε πτώση στα επίπεδα της ενέργειάς σας. Θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο στις καταστάσεις, αλλά ίσως κάτι τέτοιο να είναι ως και αδύνατο μέχρι τις 12/1/23. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να αποφύγετε να πιέζετε καταστάσεις και να δείτε τις μικρές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στην καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας ο Άρης, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια όσο αλλά και στα προσωπικά σας και σε θέματα παιδιών. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές, δυσκολίες. Μια σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό ίσως χάσει κάτι από τη λάμψη της. Μπορεί ακόμα να νιώθετε εξουθενωμένοι από τις απαιτήσεις μιας σχέσης ή ενός παιδιού σας. Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψετε κάπου ή σε κάτι που αγαπάτε είτε είναι χόμπι είτε μια παλιότερη ιδέα που είχατε αφήσει στη μέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Δίδυμοι, κυβερνούν για το ζώδιο σας τον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού, τους ανθρώπους που συμβιώνουν μαζί σας, τις ρίζες σας. Στην ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Άρη, μπορεί να γίνεστε πιο αμυντικοί, μπορεί να βλέπετε παντού προβλήματα και θυμοί να βγαίνουν στην επιφάνεια. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν έγνοιες για άτομα της οικογένεια σας ή να χρειάζεται να κάνετε κάποιες ανακατασκευές ή επιδιορθώσεις στο σπίτι. Η επιρροή του ανάδρομου Άρη δεν είναι τιμωρητική. Αντιθέτως θα βοηθήσει, να διαμορφώσετε μια νέα και πιο ποιοτική ζωή στο σπίτι και τις σχέσεις σας.