ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τις πρωινές ώρες σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια αίσθηση ατονίας αλλά και σύγχυσης. Μετά τις 12:46 και μέχρι τις 17:50 η Σελήνη παραμένει μεν στην Παρθένο αλλά σε φάση κενής πορείας.

Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει λίγο πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας και δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές μας με φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες μας.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο, σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας κυρίως της δουλειάς και της υγείας. Από το απόγευμα κι έπειτα η σελήνη στον Ζυγό, ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και κάνει το αποψινό βράδυ ιδιαίτερα κοινωνικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Άνετη μέχρι το απόγευμα με τη Σελήνη στην Παρθένο η μέρα, μολονότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 12:46 μέχρι τις 17:50. Θέματα παιδιώνμπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα οικογένειας ή και δουλειάς, θα σας απασχολήσουν αρκετά μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο. Όμως όσο κι αν αγχωθείτε δεν θα βγάλετε άκρη άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς να απολαύσετε απερίσπαστοι ένα σχετικά πιο άνετο πρωινό. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Από το απόγευμα και έπειτα η επιρροή της σελήνης από τον Ζυγό είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μην βάζετε πολύ σημαντικές δραστηριότητες μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό αν θέλετε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Ακολουθήστε αυτά που ήδη κάνετε χωρίς πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα προσφέρεται για να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς η σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νοιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το απόγευμα, εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος της σημερινής μέρας. Είναι οι υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούν ή απλώς η έλλειψη όρεξης και η κούραση που σας κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερο βάρος; Από το απόγευμα κι έπειτα η διάθεση αλλάζει και η σελήνη στον Ζυγό ελαφραίνει την ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωινό ξεκινά με λιγότερο άγχος καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε ιδιαίτερο κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνοντας στον Ζυγό μπορεί να σας αναστατώσει λίγο την διάθεση και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα. Ειδικά σε φάση κενής πορείας η Σελήνη στην Παρθένο από τις 12:46 μέχρι τις 17:50 το απόγευμα μπορεί να μην σας δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Ζυγό βοηθά τη διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι το απόγευμα με την Σελήνη στην Παρθένο υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική. Η Σελήνη στον Ζυγό από το απόγευμα κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες.