ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 Η Κυριακή έρχεται με ένταση στο συναίσθημα μας τις πρωινές ώρες και κορυφώνεται αύριο κάτι που μπορεί να φέρει σύγχυση που θα ξεκινήσει σιγά σιγά από σήμερα. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας σήμερα το πρωί μέχρι το μεσημέρι και η μέρα θα είναι κάπως πιο απαιτητική για τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια πιο περίεργη μέρα, από πλευράς φυσικής κατάστασης, πράγμα που σας υπενθυμίζει τελικά μην ξεχνάτε την υγεία σας. Επίσης, μπορεί η μέρα να σας αγχώσει λίγο με την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών σας πλάνων. Από το μεσημέρι κι έπειτα μπαίνουν σε προτεραιότητα θέματα της καριέρας και των υποχρεώσεων σας. Μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε κάποιες ώρες ώστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα των πρώτων απαιτητικών ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, υπάρχει τρικυμία στη διάθεση σας. Αυτό μπορεί να αφορά ζητήματα της προσωπικής σας ζωής, αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρχει άγχος για κάποιο οικονομικό θέμα που δεν είναι ξεκάθαρο. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω το μεσημέρι όμως θα σας ελευθερώσει από κάποιες αδικαιολόγητες φοβίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, προσέξτε που και σε ποιον χαρίζετε την ενέργεια σας, για να μην απογοητευθείτε. Είναι μέρα που θέτουμε τα όριά μας γιατί μπορεί να γινόμαστε πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι στις επιρροές των άλλων. Έτσι μπορεί να νιώθουμε, χωρίς να το συνειδητοποιούμε, εξαντλημένοι. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω το μεσημέρι θα είναι πιο βοηθητική για να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωί της Κυριακής μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες για την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 30/04. Το μεσημέρι, η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω και χαρίζει μεγαλύτερη εξωστρέφεια στη μέρα έτσι μπορεί να κανονίσετε κάποιες συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα. Από σήμερα μέχρι τις 30/04 καλό είναι να μην εμπιστευθείτε ανθρώπους, που δεν γνωρίζετε καλά και σε βάθος χρόνου, να διαχειριστούν οικονομικά θέματα δικά σας. Μην παίρνετε αποφάσεις ελαφρά τη καρδία. Το μεσημέρι η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για να οργανωθείτε καλύτερα για τις μέρες που έρχονται και κλείσετε εκκρεμότητες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

 Σήμερα και αύριο οι μέρες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων, παρανοήσεων ή ακόμη και αυταπατών. Καλό είναι να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας και εννοείται θα πρέπει να αφήσετε αυτές τις ημέρες να περάσουν, χωρίς να πάρετε τελεσίδικες σοβαρές αποφάσεις, που μπορεί να διαμορφώνουν το μέλλον σας. Από το μεσημέρι, η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω δημιουργώντας θετικότερες προοπτικές για τη διάθεσή σας. Μια έξοδος με φίλους ή το ταίρι σας θα σας φτιάξει τη διάθεση. 

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι πιο χαλαρή και καλό θα ήταν να την αξιοποιήσετε για να κάνετε πιο έντονη την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μεσημέρι, η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να βάλετε πιο στιβαρά όρια σε άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις προσωπικές σας υποθέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια και αστάθεια σε σχέση με τα έσοδα σας. Μέχρι και τη Δευτέρα, καλό θα ήταν να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά. Το αντίδοτο στη σύγχυση είναι πάντα η πρακτικότητα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω από το μεσημέρι, θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας αλλά να είστε και πιο εξωστρεφείς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή να βάλετε κάποιες πρακτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας και να δεσμευτείτε απέναντι στον εαυτό σας ότι θα τις υλοποιήσετε. Μπορεί βέβαια, να έχετε και αρκετές υποχρεώσεις στη δουλειά ή στο σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση καθώς κι αυτό βοηθά στο να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη δημιουργεί μια αστάθεια και σύγχυση. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, φροντίστε τον όσο μπορείτε. Αποφύγετε τις εξόδους που καταλήγουν σε κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Το μεσημέρι, η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας και θα ανακτήσετε κάπως την αυτοπεποίθησή σας. Είναι η στιγμή να βάλετε πιο ουσιώδεις προτεραιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι μια μέρα που δεν πρέπει να μπερδέψετε χρήματα κι αισθήματα καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το μεσημέρι, η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω προσφέροντας σας την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο και να ξεκουραστείτε. Πείτε κάποια «όχι» σε αυτούς που μπορεί να σας πιέζουν ή να είναι απαιτητικοί από σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, ίσως να έχετε δεύτερες σκέψεις για την επαγγελματική σας κατεύθυνση ή για μια συνεργασία. Επειδή όμως μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα θα σας πρότεινα να μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις, επηρεασμένοι από μια στιγμή αμφιβολίας ή ας πούμε από μια πρόταση που μπορεί να προκύψει σήμερα ή αύριο. Το μεσημέρι, η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω και θα θέλετε να επικοινωνήσετε με φίλους και να είστε πιο κοινωνικοί.