ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους δημιουργώντας όψη με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο νωρίς το πρωί αλλά στο υπόλοιπο της ημέρας θα είναι πιο ανάλαφρη και θετική η επιρροή της.

Ο Άρης βρίσκεται από το Σάββατο στον Καρκίνο. Θα μείνει εκεί μέχρι τις 20/05 και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα αντιμετωπίσουν περισσότερη ένταση στην καθημερινότητά τους, αλλά θα έχουν και περισσότερες εξελίξεις. Ο Άρης στη θέση αυτή είναι πιο ευαίσθητος, πιο συνεσταλμένος, αλλά μεταμορφώνεται σε τρομερό πολεμιστή αν πρέπει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα ή τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος όπου ο Άρης θα παραμείνει στον Καρκίνο θα είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη ένταση και σε οικογενειακά ζητήματα ή μια περίοδος προετοιμασίας για ένα νέο ξεκίνημα που ίσως έχει μεγαλύτερη νευρικότητα. Η Κυριακή θα είναι πιο άνετη από το μεσημέρι κι έπειτα για επαφές, βόλτες και συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τώρα μέχρι τις 20/05 είναι ένα διάστημα που ευνοεί την επικοινωνία, το να βρείτε τους τρόπους για να παρουσιάσετε τις ιδέες, τις σκέψεις και τη δουλειά σας με πειστικό τρόπο. Οι ρυθμοί θα ανέβουν και θα έχετε πολλές επαφές και μετακινήσεις. Η Κυριακή είναι πιο άνετη από το μεσημέρι κι έπειτα και σας δίνει ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω κάνοντας πράγματα που σας ικανοποιούν με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη νέα θέση του στον Καρκίνο ο Άρης θα βρίσκεται μέσα στο 2ο Ηλιακό σας σπίτι που αφορά στα οικονομικά. Η Κυριακή είναι δική σας μέρα. Παρ’ όλα αυτά το πρωινό της μπορεί κάτι να μάθετε και να σας ανησυχήσει με το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο. Ενδεχομένως να αφορά κάτι στα επαγγελματικά σας. Το υπόλοιπο της μέρας είναι πιο άνετο και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ελεύθερες ώρες σας κάνοντας μια εκδρομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Άρης πέρασε στο ζώδιο σας για σας δώσει το απαραίτητο θάρρος να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε. Από την άλλη θα είναι μια περίοδος με περισσότερο άγχος. Θα πρέπει σαφώς να είστε πιο προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και να μην είστε παρορμητικοί. Η Κυριακή έχει μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες. Τα επαγγελματικά ή κάποιο οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται για εσάς στον τομέα που σχετίζεται με το τέλος των καταστάσεων, της ανάπαυσης και του παρασκηνίου. Θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και παράλληλα να προετοιμαστείτε για πράγματα που θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Η Κυριακή ιδίως από το μεσημέρι κι έπειτα θα είναι πιο άνετη μέρα και θα σας δώσει ευκαιρίες να δείτε φίλους και να κανονίσετε βόλτες ή και εξόδους με τις παρέες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης πέρασε στον Καρκίνο μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, αλλά και των στόχων σας. Κάποιοι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο, ενώ και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να φανεί βοηθητική η νέα θέση του Άρη. Η Κυριακή βρίσκει τη Σελήνη στους Διδύμους και τις πρωινές ώρες πιθανώς να ζοριστείτε σε μια σχέση προσωπική. Πολύ καλύτερα θα εξελιχθεί η μέρα στην πορεία μολονότι κάποια άγχη για τη δουλειά σας μπορεί να μην σας επιτρέψουν να είστε ήρεμοι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας κι από δω και κάτω την περισσότερη ενέργεια σας θα τη διαθέτετε για την προώθηση των στόχων σας. Η Κυριακή είναι πιο δική σας μέρα, σίγουρα πιο ανάλαφρη από το μεσημέρι κι έπειτα ιδίως που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο. Αδράξτε τη μέρα για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης πέρασε στον Καρκίνο κι αυτό το διάστημα θα έχετε περισσότερες ιδέες για τα μελλοντικά σας σχέδια, θα εστιάσετε στη γνώση αν είστε σπουδαστές ή θα βάλετε μπροστά τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια. Η Κυριακή έρχεται με περισσότερη κυκλοθυμία ενώ μπορεί να σας πιάνει άγχος σχετικά με τα οικονομικά σας ειδικά τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είναι πιο άνετη η μέρα μολονότι μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις σε θέματα δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο κι αυτή δεν είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη διέλευση, αλλά με λίγη υπομονή και αποδοχή των συναισθημάτων που προκύπτουν αυτή την περίοδο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τους σκοπέλους. Η Κυριακή μπορεί να σας βρει κάπως ζορισμένους τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου όμως θα είναι κάτι παροδικό. Θα εστιαστείτε περισσότερο στις σχέσεις σας και πιθανώς να έχετε και κάποια ενδιαφέρουσα συνάντηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από το Σάββατο ο Άρης περνά απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Εκεί μπορεί να παιχτούν πολλά σενάρια τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να κάνετε νέες συμμαχίες, να μπείτε σε διαπραγματεύσεις επαγγελματικές, να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή. Η Κυριακή ξεκινά κάπως άβολα με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου αλλά η συνέχεια θα είναι σχετικά πιο άνετη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο έχει κάνει προτεραιότητα θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και τη δουλειά σας. Ο μεγαλύτερος θησαυρός που έχουμε εμείς οι άνθρωποι είναι η υγεία μας. Όσο δεν τον υπολογίζουμε και τον θεωρούμε δεδομένο τόσο πιο αυτοκαταστροφικοί γινόμαστε. Πολύ πιο άνετη και χαλαρή είναι η Κυριακή με τη Σελήνη στους Διδύμους να δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τη χαρά, τις εξόδους με φίλους και τις εκδρομές. Προσέξτε όμως τα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο θα ζήσετε μια ωραία περίοδο για τα δημιουργικά σας σχέδια και για την ερωτική σας ζωή. Το σύμπαν σας δίνει ένα ευχάριστο διάλειμμα για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να διασκεδάσετε και λίγο περισσότερο. Η Κυριακή ξεκινά με τη απαιτητική όψη Σελήνης – Κρόνου που μπορεί να ρίξει λίγο τη διάθεση σας αλλά θα είναι παροδικό. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε σαφώς καλύτερα. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι.