ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή! Η Σελήνη στον Ταύρο το Σάββατο είναι μια πολύ γλυκιά θέση, θετική για επαφές σε προσωπικό επίπεδο. Όμως τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η όψη συνόδου Σελήνης-Ουρανού, έτσι και η σημερινή μέρα διατηρεί την επιρροή του απρόοπτου.

Το Σάββατο περνά στον Καρκίνο και ο Άρης. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 20/05 και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα αντιμετωπίσουν περισσότερη ένταση στην καθημερινότητα τους στο εξής, αλλά θα έχουν και περισσότερες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνά στον Καρκίνο κι αυτό είναι το μεγάλο νέο του Σαββάτου, που θα κάνει τη διάθεση σας να έχει σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάσει μια μανία να αλλάξετε τον χώρο του σπιτιού σας. Θα είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη ένταση και σε οικογενειακά ζητήματα ή μια περίοδος προετοιμασίας για ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πιο γλυκιά μέρα είναι για σας το Σάββατο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο σας. Θα είστε πιο γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους και θα έλκετε τα βλέμματα. Σήμερα περνά ο Άρης στον Καρκίνο σε μια πιο υποστηρικτική όψη για εσάς στον τομέα της επικοινωνίας, των επαφών και των σχέσεων με φίλους, συνεργάτες, γείτονες, στενούς συγγενείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας. Το μεσημέρι του Σαββάτου αναχωρεί για τον Καρκίνο που θα περάσει τον χρόνο του μέχρι τις 20/05. Καταρχάς αυτό σημαίνει ότι σταματούν οι μεγάλες πιέσεις και τα άγχη που νιώθατε τους τελευταίους 7 μήνες. Το επόμενο διάστημα θα έχετε μεν έξοδα, όμως θα εξερευνήσετε και τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σε αναμμένα κάρβουνα θα είστε από σήμερα που ο Άρης περνά στο ζώδιο σας μέχρι τις 20/05 που θα εξέλθει. Από τη μια το να φιλοξενείς τον πλανήτη της δράσης είναι εξαιρετικά θετικό, διότι θα σας δώσει θάρρος να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε. Από την άλλη θα είναι μια περίοδος με περισσότερο άγχος. Το Σάββατο είναι μια υπέροχη μέρα, που μπορείτε να επικοινωνήσετε στο περιβάλλον σας με θετικό τρόπο αυτά που σκέφτεστε.

ΛΕΩΝ

Θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο το Σάββατο και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Το διάστημα αυτό έχετε όλες τις δικαιολογίες για να ξεκουραστείτε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση, την ψυχική σας υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει τη πορεία της στον Ταύρο το Σάββατο, καθιστώντας τη μέρα ιδιαίτερα θετική για συζητήσεις και επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον φεύγει ο Άρης από τους Διδύμους, από μια θέση που σας ταλαιπώρησε αρκετά τους προηγούμενους 7 μήνες. Θα περάσει στον φιλικό σας Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/ Μαΐου μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, των ομοϊδεατών, αλλά και των στόχων σας.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι θετική μέρα για να κάνετε πρακτική δουλειά ή να συζητήσετε θέματα που αφορούν σε οικονομικά ή συνεργασίες. Το σημαντικό νέο όμως της μέρας είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο, ακριβώς στο Μεσουράνημα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, απ’ όπου ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας στόχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου το Σάββατο και μάλιστα θα υπάρχει ένα ενθαρρυντικό κλίμα στις σχέσεις και τις επαφές σας. Από σήμερα έχουμε ακόμη μια αλλαγή. Ο Άρης περνά στον Καρκίνο, σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό προς το δικό σας ζώδιο και θα ξυπνήσει το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Όσο πιο ανοιχτόμυαλα προσεγγίσετε μια κατάσταση τόσο καλύτερα θα σας βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από 7 μήνες πίεσης και άγχους έχοντας απέναντι σας τον Άρη το Σάββατο ο πλανήτης της δράσης περνά στον Καρκίνο και μέχρι τις 20/05 θα σας απασχολήσουν τόσο θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τις οικονομικές συμφωνίες, τις σχέσεις σας, αλλά και την υγεία. Σαφώς δεν είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη διέλευση αυτή, αλλά με λίγη υπομονή και αποδοχή των συναισθημάτων που προκύπτουν αυτή την περίοδο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τον σκόπελο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο είναι θετική μέρα με το τρίγωνο της Σελήνης προς το δικό σας ζώδιο. Αξιοποιήστε την με κάθε τρόπο για να έχετε θετικά αποτελέσματα, για να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από το μεσημέρι ο Άρης περνά απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, μέχρι τις 20/05. Μπορεί να κάνετε νέες συμμαχίες ή να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν είτε στα οικογενειακά σας ζητήματα είτε σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι εξαιρετική μέρα για να φροντίσετε την οικογένεια σας και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και κάνει προτεραιότητα θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και τη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μετά από 7 μήνες που ο Άρης βρισκόταν στους Διδύμους, δημιουργώντας ένα σωρό ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά και εντάσεις, τώρα περνά σε ένα πιο φιλικό σε σχέση με το δικό σας ζώδιο. Αφενός είναι μια ωραία περίοδος για τα δημιουργικά σας σχέδια, για την ερωτική σας ζωή, θα αναζωογονήσει τις σχέσεις, ενώ θα είναι βοηθητικός αν θέλετε και σε θέματα απόκτησης παιδιών. Σε κάθε περίπτωση το σύμπαν σας δίνει ένα ευχάριστο διάλειμμα.