ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος  ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη συναντά σε τρίγωνο τον Δία στους Διδύμους το απόγευμα και αυτό μπορεί να βοηθήσει να είμαστε πιο αισιόδοξοι  με κάποια σχέδια που έχουμε είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα. Το απόγευμα είναι η ιδανική μέρα για βόλτες, συναντήσεις και ευχάριστες επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνική είναι η μέρα σας πρωινό. Είναι από αυτές τις μέρες που με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι σας ενώ θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε να τους δείτε χαλαρά το βραδάκι σε μια έξοδο. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη για πιο χαλαρές συζητήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε συχνά. Αυτή είναι η ευκαιρία σας!

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της καριέρας σας. Μπορεί να σκέφτεστε μια δελεαστική πρόταση που πιθανώς έχετε, ενώ σκέφτεστε πως θα κυλήσουν τα πράγματα και αν θα προλαβαίνετε να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί επίσης, να νιώθετε πιεσμένοι στη δουλειά ειδικά αν είστε μονίμως πρόθυμοι να αναλάβετε όλο και περισσότερες ευθύνες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε λίγο στρες και αυτό να οφείλεται επειδή είστε άνθρωποι που νοιάζεστε και στο γεγονός ότι τείνετε να βλέπετε μισογεμάτο το ποτήρι. Ακόμη σήμερα είναι πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο αλλά με ένα πιο θετικό κι ευχάριστο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι η ευκαιρία σας για να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες που έχετε. Το ένστικτό σας δε, λειτουργεί καλά και μπορεί να νιώσετε ότι προκύπτουν κάποιες αλλαγές. Μην τις φοβηθείτε γιατί θα είναι μόνο για το καλό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα της ζωής σας θα σας απασχολήσουν επίσης. 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται από τα ξημερώματα απέναντι από το ζώδιο σας κάτι που σημαίνει ότι είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο παρόλα αυτά ας είστε πιο προσεκτικοί όταν αντιλαμβάνεστε ότι πάτε να μπλέξετε σε περίεργες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα ίσως να νιώθετε ότι όλα τα βάρη πέφτουν στη δική σας πλάτη, γι’ αυτό και πρέπει βρείτε τις ισορροπίες σας με τις υποχρεώσεις σας και με άλλους είτε αφορά τη δουλειά είτε και το σπίτι. Αν έχετε κάτι που χρειάζεται πολύωρη ενασχόληση αναβάλλετέ το για μια άλλη μέρα. Ακόμη δώστε προσοχή λίγο περισσότερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. 

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, όμως η Σελήνη στον Υδροχόο αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Ζυγούς οπότε φροντείστε μέσα σε όλα να κάνετε και πράγματα που σας ικανοποιούν. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας, στα παιδιά σας αν είστε γονείς, στα χόμπι σας το απόγευμα με το ωραίο τρίγωνο Σελήνης – Δία αποδεχτείτε μια πρόσκληση για μια έξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ίσως να νιώθετε ζορισμένοι από μια κατάσταση στη δουλειά ή στο σπίτι, κάτι που μπορεί να σας ωθεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Καλό είναι να ξέρετε ποιες αποφάσεις θα σας οδηγήσουν στο μέλλον. Επίσης, σήμερα καλό είναι να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι μια μέρα για να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου που μπορεί να σας απασχολούν και να τα κρίνετε πιο αντικειμενικά. Κάποιες φορές η κούραση μαζί με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς μας κάνουν να υπερβάλλουμε με τις καταστάσεις. Η σημερινή μέρα βοηθά να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας αν μη τι άλλο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας σήμερα, στρέφεται σε πρακτικά θέματα και στις ευθύνες της δουλειάς και της καθημερινότητας.Για να βγει το πρόγραμμα, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από δευτερεύουσες υποχρεώσεις και από πράγματα που δεν είναι σημαντικά και κρατήστε την ενέργειά σας για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε εσείς.Αποφύγετε εντάσεις και υψηλούς τόνους σε σημαντικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να γίνετε πιο αποφασιστικοί. Η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο με τα όποια πλάνα σας. Πιθανώς όμως να διαπιστώσετε σήμερα ότι με ένα άτομο από το οποίο είχατε προσδοκίες σας χωρίζει άβυσσος κι αυτό να σας επηρεάσει κάπως ψυχολογικά. 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, έχετε την τάση να απομονωθείτε και να δραπετεύσετε. Αν εργάζεστε μπορεί να θέλετε να «κρυφτείτε» πίσω από τη δουλειά. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κούραση ή ότι έχετε εξαντληθεί κάπως πνευματικά ή ψυχολογικά. Η λύση είναι η αποφυγή περιττών συναντήσεων και επαφών. Η Σελήνη μη σχηματίζοντας κάποια σπουδαία όψη μέχρι το βράδυ μπορεί να σας επιτρέψει να ασχοληθείτε λίγο με τα προσωπικά σας και το σπίτι.