ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από τον Κριό, θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Πλούτωνα και θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 09:22 μέχρι τις 10:29 που θα περάσει στον Ταύρο. Οι πρωινές ώρες είναι πιο πιεστικές και ίσως νιώθουμε την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή την στιγμή τελικά δημιουργείται θυμός και ένταση. Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας.

Οι ώρες από τις 09:22 μέχρι τις 10:29 δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις. Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη προχωρώντας στον Ταύρο θα είναι μια θετική όψη εξαγώνου με τον Ήλιο στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα προβλήματα σήμερα στη δουλειά και στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα. Ίσως νιώθετε ότι ένα άτομο που πιθανώς έχει εξουσία, προσπαθεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας. Από το μεσημέρι κι έπειτα σαφώς θα είστε πιο χαλαροί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μετά να βγαίνει σε φάση κενής πορείας μέχρι να περάσει στο δικό σας ζώδιο. Μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, ίσως σήμερα εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας. Το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Ήλιο στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτό που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Σταματήστε να αγωνιάτε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη θα κινείται στον Ταύρο κι ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ευνοεί αν μη τι άλλο να μιλήσετε στο σύντροφο ή σε ένα καλό φίλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρωινές ώρες σας φαίνονται αρκετά κουραστικές και με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε καταπίεση σκεπτόμενοι ίσως τη δουλειά. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον πολύ φιλικό σας Ταύρο. Είναι μια πιο κοινωνική σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους. Η Παρασκευή, προσφέρεται εκτός των άλλων, για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αφού σχηματίσει το τετράγωνο με τον Πλούτωνα βγαίνει εκτός πορείας μέχρι που θα περάσει στον Ταύρο. Ίσως νιώθετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να αλλάξετε τα πράγματα στη δουλειά. Από το μεσημέρι κι έπειτα, φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια νέα πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που παίζει αρκετά με τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Καθώς ο ‘Ήλιος έχει πάρει θέση απέναντι σας στους Ιχθύς η συμμετοχή των άλλων στη ζωή σας θα είναι μεγαλύτερης σημασίας γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε συμβουλές. Από την άλλη ίσως είναι δύσκολο σήμερα, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η κυκλοθυμία σας, θα είναι ορατή σήμερα ειδικά τις πρωινές ώρες. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με όσους ξέρετε ότι επηρεάζουν τη διάθεση σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας αλλά και κάποια θέματα της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής έχει μεγαλύτερη πίεση ειδικά αν το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να σας δημιουργεί ένταση. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Αν κάτι σας θυμώνει προσπαθήστε να βρείτε την πηγή αυτού του συναισθήματος. Σχέσεις, συνεργασίες θα σας απασχολήσουν περισσότερο μόλις η Σελήνη προχωρήσει στον Ταύρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς η μέρα δεν έχει ένα σταθερό τόνο με την ζωδιακή αλλαγή της Σελήνης που περνά από τον Κριό στον Ταύρο, προετοιμαστείτε για αρκετές παρεκκλίσεις από το πρόγραμμα σας. Αργότερα που η Σελήνη πατά πιο σταθερά στον Ταύρο σας καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση καθώς έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ίσως αυτή η ένταση να σας κάνει να έχετε μια αλλαγή στο συναίσθημά σας, απέναντι σε μια κατάσταση ή ένα άτομο. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τον έρωτα, την δημιουργία, τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στο ζώδιο σας από το απόγευμα.