ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 22 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Κριό φέροντας ακόμη την επιρροή της εαρινής ισημερίας και της νέας Σελήνης και έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται. Οι δυο πιο σημαντικές της όψεις θα είναι η σύνοδος με τον Χείρωνα και η σύνοδος με τον Δία.

Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι στα σενάρια της ημέρας αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί. Ο Ήλιος σχηματίζει ημιτετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργώντας απρόοπτα, αλλά και μια τάση να είμαστε απόλυτοι στις ιδέες μας. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι θα έχουν μια ιδιαίτερα δυνατή μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συναντά τον Χείρωνα και τον Δία, δίνοντας σας από τη μια ιδιαίτερη ευαισθησία κι από την άλλη μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τους στόχους σας. Πριν αρχίσετε να αγχώνεστε για να ολοκληρώσετε τον στόχο σας, προσπαθήστε να είστε πιο υπομονετικοί. Μπορείτε να επιτύχετε πρόοδο χωρίς να ζορίζετε τον εαυτό σας. Τις βραδινές ώρες κάτι απρόοπτο μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Κριό και θα σας απασχολήσουν η υγεία και η εργασία. Ίσως έμμεσα η Σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας. Το άλλο για το οποίο οφείλετε να είστε ψύχραιμοι αλλά και συνεπείς είναι η δουλειά. Αποφύγετε όμως το παρασκήνιο σε επαγγελματικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι βατή. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά. Μην βιάζεστε. Μπορεί αυτή την στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή στήριξη από το περιβάλλον σας, που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση. Αυτό μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κλειστούς και να δείχνετε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι, κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Με τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Δία πιθανώς να ανοίγουν τώρα κάποιες πόρτες επαγγελματικά που παλιότερα ήταν κλειστές. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα. Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο που έχετε να βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να πειραματιστείτε όχι όμως σε μακροπρόθεσμα πλάνα αλλά στο εδώ και τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σάς δίνει το ελεύθερο στην έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μέρα αυτή θα περιέχει συνταρακτικά γεγονότα, αλλά μάλλον προσφέρει μία ομαλή και μάλλον ευχάριστη έκβαση των ήδη υπαρχουσών εξελίξεων στη ζωή σας. Προσέξτε τις πρωινές ώρες κάποιες αντιπαραθέσεις για πρακτικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ένα είδος κυκλοθυμίας θα είναι έντονη στη συμπεριφορά σας αν και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σας κάνει λιγότερο αγαπητούς στους γύρω σας. Ίσως σήμερα νιώθετε να διαδραματίζεται μια μάχη ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας σε διάφορα ζητήματα. Η Σελήνη στον Κριό φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα αφορά τα εργασιακά θέματα και τα θέματα υγείας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα στο χώρο εργασίας και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Οι συνάδελφοι σας μπορεί να σας εκνευρίσουν τις πρωινές ώρες κυρίως αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει εσείς να το παίρνετε προσωπικά. Ίσα ίσα η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα σας καλεί να ελέγξτε λίγο περισσότερο τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην πορεία της όλη την ημέρα στον Κριό, σας δίνει το περιθώριο για διορθώσεις, συμβιβασμούς και ό,τι άλλο περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε μια κατάσταση. Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – όποια κι αν είναι αυτά – προς τις κατευθύνσεις που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη την διάρκεια της ημέρας στον Κριό, κι εσείς μπορεί να γίνεστε πολύ κυκλοθυμικοί ή ανήσυχοι. Πιθανώς η αιτία της ανησυχίας είναι η οικογένεια. Για κάποιους όμως μπορεί να είναι κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που φέρνει άγχος. Ό,τι κι αν είναι σίγουρα θα βρείτε έναν τρόπο για να το επιλύσετε. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται σήμερα η επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και κάθε τι καινούριο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια νέα συμφωνία, μια αγοραπωλησία ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα. Από την άλλη είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Μετά από μια κουραστική αρχή εβδομάδας που πιθανώς σας άγχωσαν κάποια πράγματα, η Τετάρτη θα σας φανεί μια πιο άνετη μέρα. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα το «πορτοφόλι» σας και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς. Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες, αλλά και στους συνεταιρισμούς με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.