ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 21 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με μια θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στη Σελήνη από τον Ταύρο και τον Άρη από τον Καρκίνο προσφέροντας μας την ευκαιρία να συγχρονίσουμε με κάποιο τρόπο τη δράση μας και τις επιθυμίες μας.

Παρ’ όλα αυτά η Παρασκευή είναι μια μπερδεμένη μέρα καθώς ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο κι έτσι μπορεί οι άλλοι να μην αντιλαμβάνονται ούτε τις πράξεις μας ούτε τις αντιδράσεις μας. Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 15/05. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά ευέλικτοι και προσαρμοστικοί αυτό το διάστημα και να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ

Φτάσαμε ξανά σε αυτή την περίοδο του χρόνου που ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας «αρρυθμίες» σε θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Μέχρι τις 15/05 ίσως χρειαστεί να κάνετε καλύτερη οργάνωση στα έσοδα και τα έξοδα σας. Στον χώρο της εργασίας μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις ή και παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας ωθεί να δείτε τους στόχους σας και τις σχέσεις σας καλύτερα. Αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Σήμερα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 15/05 φέρνοντας κάποιες απρόσμενες καταστάσεις στην καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από τον Ταύρο μπορεί να σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε μπλοκάρει και δεν ξέρετε πως ακριβώς να δώσετε λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας. Όσο τα υπεραναλύετε στο μυαλό σας τόσο απομακρύνεστε κι από τη λύση. Σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και επιτείνει μέχρι τις 15/05 την εσωστρέφεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο κάνοντας σας πιο πρόθυμους να ακολουθήσετε τους άλλους και τα δικά τους πλάνα, αλλά στην πορεία της ημέρας μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί πήρατε μια τέτοια απόφαση. Από σήμερα και μέχρι τις 15/05 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο, η τάση να αφαιρείστε, να ξεκινάτε κάτι και να το αφήνετε στη μέση ή να παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό άλλων μπορεί να είναι πολύ έντονη.

ΛΕΩΝ

Η πορεία της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα, δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας. Η Παρασκευή απαιτεί να μοιράσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας. Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 15/05. Πιθανώς να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην επαγγελματική σας ζωή ή και κάποια πρόταση από ένα άτομο που είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή ως μέρα έχει μεγαλύτερη ένταση. Μπορεί σήμερα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο μέχρι τις 15/05. Σε αυτό το διάστημα προτιμήστε τη διπλωματία και μη σας πιάνουν κρίσεις ειλικρίνειας γιατί μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή και με τον Ουρανό. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Σήμερα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και μέχρι τις 15/05 προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Ταύρο κάνοντάς σας πιο δυναμικούς στις σχέσεις σας αλλά με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να έχετε κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα. Από σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία κι ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα στις σχέσεις σας επαγγελματικές και ερωτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης αλλά και παράλληλα σύγχυσης. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα ιδιαίτερα με τους συνεργάτες σας. Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα εργασίας ή στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους πελάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ερμή και τον Ουρανό και μπορεί να σας κάνει να έλκεστε από τύπους οι οποίοι μπορεί να σας γοητεύουν αλλά μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα μακροπρόθεσμα. Μέχρι τις 15/05 μπορεί να έχετε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες με φίλους, στις ερωτικές σας σχέσεις ή ακόμη και με τα ίδια σας τα παιδιά ή να μην βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Από την άλλη η σύνοδος της με τον Ουρανό απειλεί την ισορροπία στην ημέρα αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο και στα θέματα των επαγγελματικών.Η έναρξη του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο από σήμερα και μέχρι τις 15/05 δημιουργεί αρρυθμίες στην επικοινωνία, τάση για παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα ενεργητική ενώ αυξάνει και την περιέργεια σας. Η έναρξη του ανάδρομου Ερμή από σήμερα και μέχρι τις 15/05 στον Ταύρο επηρεάζει τους γεννημένους αρχικά στο δεύτερο και κατόπιν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και σας κάνει κάπως αφηρημένους. Προσέξτε τόσο την επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά και την οδήγηση.