ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/6

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 2 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και σήμερα θα σχηματίσει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο κάνοντας κάπως ασταθή τη μέρα, που κυρίως μέχρι το απόγευμα θα περιλαμβάνει και αρκετά απρόοπτα.

Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή στην επικοινωνία σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στις μετακινήσεις μας. Μην βιάζεστε στους δρόμους και επιδείξτε ψυχραιμία.

ΚΡΙΟΣ

Το να τιθασεύσετε την επιθυμία σας για καλοπέραση δεν είναι πολύ εύκολο σήμερα, ωστόσο προσέξτε λίγο περισσότερο με τα έξοδα σας. Σήμερα που η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να προκύψουν ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το «μαζί» μολονότι είναι κάτι που πάντα επιδιώκετε, κάποιες φορές μπορεί να σας πνίγει και αυτό μπορεί να νιώσετε σήμερα. Αν λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω να πάρετε απόσταση και να τα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το μυαλό σας λειτουργεί υπερεντατικά σήμερα και θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους με πιο εύκολο τρόπο για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Προσέξτε όμως μη χάσετε πολύτιμο χρόνο κολλώντας σε λεπτομέρειες Αποφύγετε επίσης τις διενέξεις σήμερα. Ίσως ακόμη σας προτείνουν κάτι επαγγελματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό σας κάνει πιο αυθόρμητους και ίσως νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε. Ίσως έχετε μια αίσθηση σήμερα ότι κάποιοι σας αφήνουν εκτός της παρέας, της δουλειάς, της οικογένειας. Αντί να τους κατηγορήσετε σκεφτείτε πρώτα το δικό σας μερίδιο ευθύνης αν υπάρχει.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό που βρίσκονται στον τομέα της καριέρας. Έτσι φαίνεται ότι οι αλλαγές για κάποιους είναι αναπόφευκτες. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας. Για κάποιους από σας θα μπορούσε αυτές τις μέρες να παίζει και το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό, το μυαλό σας κατακλύζεται από νέες και πρωτότυπες ιδέες. Οι όψεις αυτές θα μπορούσε να σημαίνουν για σας και κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Αν ταξιδεύετε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή κατεβάσετε ότι βλέπετε στις βιτρίνες κάνετε πρώτα ένα καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας συναντά σε αντιθέσεις τον Ερμή και τον Ουρανό που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας και τα απρόοπτα δε θα λείψουν από τη ζωή σας. Mπορεί να χρειαστεί να πείτε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» σε ανθρώπους που δοκίμασαν τα νεύρα σας. Να θυμάστε όμως πως όταν είστε διπλωμάτες, ευγενικοί και όχι πιεστικοί έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αντιθέσεις της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ένταση σήμερα. Ίσως έρχονται κάποιες μνήμες του παρελθόντος και σας ζορίζουν, ίσως υπάρχει κάποιο άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που σας ζορίζει. Η καλύτερη διέξοδος σε κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή φυσικά είναι να μιλήσετε με τρόπο, αντί να αποφύγετε να δείτε τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίεργη η σημερινή μέρα κι αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν έχετε μόνο εσείς τα δικά σας θέματα που σας απασχολούν αλλά κι οι άλλοι,άρα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή από τους συνεργάτες σας να δείξει μια συμπεριφορά μη αναμενόμενη και να σας βάλει σε σκέψεις. Όμως πριν εξακριβώσετε τι συμβαίνει μην το παίρνετε προσωπικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό στη διάρκεια της μέρας σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό στον άξονα καριέρας – οικογένειας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο όψεις που δημιουργούν την ανάγκη να νιώσετε πιο ελεύθεροι. Μπορεί να θέλετε κάποιες αλλαγές να γίνουν στο χώρο του σπιτιού ή στο χώρο της δουλειάς. Οι όψεις αυτές όμως είναι και εξαιρετικά δημιουργικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ουρανό μέσα στον άξονα της επικοινωνίας για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο κάνει τη μέρα «ανήσυχη νοητικά» αλλά και με πολλά απρόοπτα. Ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα με κάποια πρόταση που δεν περιμένατε ή μια εξέλιξη σε θέματα επαγγελματικά ή σπουδών μπορεί να προκύψει σήμερα.