ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα του Πάσχα 17/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 17 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από τους Ιχθύς συναντά σε θετικές όψεις Ερμή και Ουρανό τις πρώτες ώρες της Δευτέρας, ενώ στη διάρκεια της μέρας θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα που ενισχύει ακόμη περισσότερο το ιχθυακό στοιχείο της ημέρας. Η όψη αυτή μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους, ονειροπόλους, ενώ ενισχύει και τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα.

Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 20:57 μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης που θα πάρει θέση στον Κριό. Οι ώρες αυτές προσφέρονται για πολύ χαλαρά προγράμματα και για ξεκούραση.

ΚΡΙΟΣ

Ακόμη μια μέρα με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς, σε ακόμη πιο χαλαρούς ρυθμούς και με διάθεση να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας και να χαθείτε στο συναίσθημα. Πιθανώς να έχετε κουραστεί από τις επαφές της Μεγάλης εβδομάδας και του Πάσχα και ψάχνετε λίγη ξεκούραση. Ασχοληθείτε με ό,τι ευφραίνει περισσότερο την ψυχή σας, δώστε χρόνο στον εαυτό σας και χώρο στις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ευνοεί την επαφή με φίλους και γνωστούς. Το μυαλό σας δεν θα είναι πολύ συγκεντρωμένο κάνοντας δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας και βρείτε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε για να σας μείνει μια ωραία γεύση από το Πάσχα τις βραδινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αντιμέτωπους με τις υποχρεώσεις σας σάς φέρνει η Δευτέρα καθώς στο μυαλό σας θα τρέχουν διάφορες σκέψεις κυρίως για τα επαγγελματικάσας θέματα. Οι πρωινές ώρες είναι πιο άνετες και καθόλου πιεστικές. Πιθανώς από το μεσημέρι κι έπειτα έχετε να ταξιδέψετε αν είχατε φύγει για να περάσετε το Πάσχα μακριά από τον τόπο της κατοικίας σας ή πρέπει να προετοιμαστείτε λίγο για τη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, κοιτάξτε πως θα κάνετε τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα και χαρείτε μερικές ώρες ξενοιασιάς. Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που σάς προτρέπει να βρείτε κάτι που σας εμπνέει, μια καλλιτεχνική ίσως διέξοδο ή κάτι που να σας εξελίσσει.

ΛΕΩΝ

Το πρωί της Δευτέρας πιθανώς να νιώθετε κάπως κουρασμένοι από τις εξόδους, τις επαφές με τον κόσμο ή τις όποιες υποχρεώσεις είχατε τις προηγούμενες ημέρες. Η Σελήνη στους Ιχθύς είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα σάς απασχολούν και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους να τα προσέξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι πρωινές ώρες της Δευτέρας είναι ουδέτερες και καλά θα κάνετε να τις αξιοποιήσετε για να ξεκουραστείτε λίγο. Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Πιθανώς να λάβετε κάποια πρόσκληση για το βράδυ για μια έξοδο. Αν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει καλά θα κάνετε να την αποδεχτείτε. Αν όχι μην καταπιέσετε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα είναι πιο χαλαρές και θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε λίγο. Στην πορεία η μέρα σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Τα θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας και καλά θα κάνετε να βρείτε πως θα διοχετεύσετε την δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, οι επαφές με φίλους, οι έξοδοι για διασκέδαση μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και είστε από τους εξωστρεφείς του ζωδιακού, η σημερινή μέρα σάς σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Η Σελήνη σε αυτή τη θέση αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στους φιλικούς σας Ιχθύς και θα κάνει έντονη την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, να δείτε φίλους και συγγενείς. Η καλή διάθεση δεν θα λείψει ό,τι κι αν έχετε στο πρόγραμμα σας να κάνετε. Προσπαθήστε όμως να βρείτε και λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Πιθανώς να σκέφτεστε τρόπους πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα. Καλό είναι να δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε το πρωινό της Δευτέρας για να ξεκουραστείτε λίγο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας από τη μια πιο ενεργητικούς κι από την άλλη ευαίσθητους. Έχουμε μπροστά μας μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να κρύβετε τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο.