ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και η κύρια όψη της θα είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Στις 16:25, θα προχωρήσει στον Υδροχόο. Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται και η όψη τετραγώνου Ερμή – Άρη ενώ αργότερα θα έχουμε τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή. Είναι μια απαιτητική μέρα κυρίως στην επικοινωνία, στις επαφές μας με τους άλλους και στις μετακινήσεις. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα νιώσουν μεγαλύτερη πίεση. Στα καλά νέα της ημέρας η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου και θα φέρει θετικότερες εξελίξεις στις σχέσεις, στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Άρη ολοκληρώνεται, βάζοντας φωτιά στις αγωνίες σας. Αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην την λάβετε ξεκάθαρα. Μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν. Από την Κυριακή θα βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο όπου μένει μέχρι τις 11/4 και σας προτρέπει να απολαύσετε κάθε στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με την απαιτητική όψη Ερμή – Άρη που δημιουργεί πίεση, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε. Ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε ψύχραιμα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή κάποια οικονομικά ζητήματα. Από σήμερα θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο στο πλευρό σας τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη που περνά στο ζώδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει ριψοκίνδυνους, βιαστικούς και ανυπόμονους. Καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε τις παρορμήσεις σας. Προσοχή στα σπορ, στην οδήγηση κλπ. Αφήστε τις στείρες αντιπαραθέσεις στην άκρη ειδικά στο χώρο εργασίας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς μέχρι τις 11/04 προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή μπορεί να κρύβει ένταση στις σχέσεις σας με το δίδυμο Σελήνης – Πλούτωνα απέναντι σας. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας. Τα ξημερώματα της Παρασκευής περνά στον Ταύρο και η Αφροδίτη, σε μια πολύ πιο θετική και ενισχυτική προς το ζώδιο σας θέση μέχρι τις 11/04 τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα καριέρας και οικονομικών.

ΛΕΩΝ

Απαιτητικό το ξεκίνημα της ημέρας με το τετράγωνο Ερμή – Άρη που μπορεί να έχει επιρροή στις στενές σας σχέσεις ερωτικές ή φιλικές αλλά και στα οικονομικά. Μπορεί μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να «παγώνει». Ίσως ένας φίλος σας απογοητεύει με την συμπεριφορά του. Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και στον οικονομικό τομέα. Από τα ξημερώματα στον τομέα των επαγγελματικών περνά η Αφροδίτη και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 11/04.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή – Άρη και καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ζώδιο του Ταύρου θα περάσει και η Αφροδίτη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με μια όψη που μπορεί να αναχαιτίσει προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Οι εντάσεις στο χώρο της δουλειάς δεν θα λείψουν. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο και τονώνει τη σεξουαλικότητα σας και τις ερωτικές σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά απαιτητικά. Η όψη Ερμή -Άρη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή. Πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο. Προσοχή και στο χώρο εργασίας σήμερα. Από σήμερα θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει μέχρι τις 11/04. Μέχρι τότε θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με το «απαιτητικό» τετράγωνο Ερμή-Άρη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Η όψη αυτή χρειάζεται περισσότερη προσοχή σε θέματα υγείας και σε θέματα σχέσεων. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν προηγουμένως. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη που δημιουργεί σύννεφα στην διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Προσέξτε τις συζητήσεις με συναδέλφους, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα προσωπικά. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο μέσα στον πιο διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας και μέχρι τις 11/04.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή είναι απαιτητική καθώς έχουμε το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη που δημιουργεί εκνευρισμό ή και κάποια ευτράπελα στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να κάνετε υπομονή, και να αναμορφώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα. Από σήμερα περνά στον Ταύρο η Αφροδίτη και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με πίεση καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας τετραγωνίζει τον Άρη και ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Από σήμερα προχωρά στον τομέα της επικοινωνίας η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι τις 11/04 υπόσχεται να βελτιώσει τη διάθεση σας.