ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στον ρεαλιστη Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη μέρα μας για πρακτικούς λόγους. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό πράγμα που σημαίνει ότι οι λύσεις μπορεί να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένουμε.

Προς το βράδυ θα αρχίσει η επιρροή της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα που θα γίνει ακριβείας μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Η όψη αυτή δημιουργεί αίσθημα εγκλωβισμού, παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις. Τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ίσως αναλάβετε τον ρόλο «πυροσβέστη» να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στη δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού. Από την άλλη καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, μην προχωράτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία από τις μέρες που οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να αντιπαρατίθενται με των άλλων στην προσωπική σας ζωή ή στη δουλειά. Θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε, ενώ θα πρέπει παράλληλα να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σας ζορίσει είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά. Τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας ίσως χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο για να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι. Από την άλλη μπορεί να έχετε στο μυαλό σας κάτι σε σχέση με τα οικονομικά και να θέλετε να το κυνηγήσετε. Όμως πιθανώς να πρέπει να σκεφτείτε τις θυσίες που πρέπει να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι σε αυτές τις σχέσεις. Η δυσαρέσκειά σας για τις επιλογές σας και την πορεία σας ίσως σας βγει σαν νεύρα ή γκρίνια. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χαοτικό η συζήτηση. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις σήμερα κυρίως το βράδυ.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στα θέματα εργασίας και στις καθημερινές υποχρεώσεις, σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας ή μπορεί κάποιος συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει γιατί δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι θετική προς το ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής, στα παιδιά σας ή στα δημιουργικά σας σχέδια. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε περισσότερο και σε μια φιλική σχέση σήμερα. Μην δώσετε όμως περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει. Ακόμη μπορεί να προκύψουν ξαφνικές εξελίξεις και σε ένα οικονομικό ζήτημα όχι απαραίτητα αρνητικές.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους. Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας. Βάλτε πρώτα τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα κι αφού ικανοποιηθούν αυτές βλέπετε και για τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε νοητικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι. Τα λόγια πρέπει να είναι καλά μετρημένα, ειδικά πό το απόγευμα και μετά καθώς η δύσκολη σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα κυριαρχεί και μπορεί να εκτροχιαστούν τα πράγματα σε μια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι Τοξότες προσέξτε τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές που ίσως δεν είναι απαραίτητες. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις ακόμη και μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς γιατί η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι και σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε ερωτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας κάνει να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε στη ζωή σας το επόμενο διάστημα. Συνήθως εσείς οι Αιγόκεροι σπάνια αντιδράτε συναισθηματικά σε ό,τι προκύπτει. Όμως σήμερα ειδικά από το απόγευμα και μετά η δυσαρέσκεια σας απέναντι σε κάτι που προκύπτει στη δουλειά δεν θα μπορεί εύκολα να μην αποκαλυφθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βρίσκει σε μια πιο ευαίσθητη φάση σήμερα. Μπορεί η κατάσταση στο χώρο εργασίας να έχει μια σχετική ένταση και να θέλετε να φύγετε νωρίς και να γυρίσετε σπίτι. Σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα σας έφτιαχνε το κέφι; Κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας και μην πιέζεστε. Η όψη Σελήνης – Ουρανού μπορεί να φέρει κάτι απρόοπτο.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας είναι η Παρασκευή με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν. Ακόμη βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς αν θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να ακούνε τη δική σας γνώμη. Προσέξτε όμως και τις δικές σας προσδοκίες από τους άλλους και φροντίστε να είναι ρεαλιστικές.