ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα ο Ερμής μια μέρα πριν προχωρήσει στον Τοξότη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα επικοινωνίας, λόγου και μετακινήσεων. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την όψη για μελέτη, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και δοσοληψίες.

Η Σελήνη θα παραμείνει την Τετάρτη στον Λέοντα κάνοντας πιο απαιτητικές τις απογευματινές ώρες για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Η Αφροδίτη μεταβαίνει στον Τοξότη σηματοδοτώντας ένα διάστημα χωρίς εντάσεις σε επίπεδο σχέσεων. Πιο τυχεροί σήμερα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι των τελευταίων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σας καλεί να οργανώσετε το πλάνο εσόδων – εξόδων σας για να μην πιέζεστε και να έχετε έλεγχο στο πορτοφόλι και τη δουλειά σας. Αν έχετε να κάνετε διαπραγματεύσεις είναι μια θετική μέρα. Η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Τοξότη και ο έρωτας όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά αλλά και σύνορα δεν έχει για εσάς. Γεννιέται μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας κι αρχίζετε να είστε πιο αισιόδοξοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη είναι θετική μέρα για τις εργασιακές σας σχέσεις αρκεί να μη βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας. Το τρίγωνο Ερμή – Δία φέρνει ευκαιρίες για επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ ευνοεί τις διαπραγματεύσεις για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, μπορεί να αναθερμάνει τη σχέση ή το γάμο σας αλλά και να ξυπνήσει συναισθήματα ζήλιας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε. Η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη, στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών . Από τώρα μέχρι τις 10/12 αν είστε μόνες-οι μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α με προοπτικές μακράς δέσμευσης ή να μπείτε σε μια νέα και θετική συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ερμή – Δία σε θέματα σχέσεων ή θέματα που αφορούν τα παιδιά. Είναι η κατάλληλη μέρα για μια έξοδο με φίλους, για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και στρέφει την προσοχή σας στην καθημερινότητα της δουλειάς σας αλλά και τη φυσική σας κατάσταση. Καιρός λοιπόν να τα δείτε αυτά τα θέματα πιο σοβαρά.

ΛΕΩΝ

Ερμής και Δίας συναντώνται σε αρμονική όψη τριγώνου και γίνονται ιδιαίτερα βοηθητικοί για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Εκμεταλλευτείτε την όψη για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή περιουσίας. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και αλλάζει άρδην τη διάθεση σας. Μες τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών η Αφροδίτη θα βοηθήσει εκεί μέχρι τις 10/12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη είναι ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας. Μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τα επαγγελματικά σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε . Η Αφροδίτη στον Τοξότη όπου θα μείνει μέχρι τις 10/12 θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες. Η Τετάρτη προσφέρεται ακόμα για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ενδεχομένως να έχετε μια καλή οικονομική πρόταση αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Στην πορεία της μέρας η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας ενθαρρύνοντας σας να δείξετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξαιρετικά ευνοϊκό για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας είναι το τρίγωνο Ερμή – Δία και μπορεί να έχετε εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι δικοί σας φόβοι και ανασφάλειες που μπορεί να σας κρατήσουν πίσω. Η Αφροδίτη προχωρά στον Τοξότη και στρέφει την προσοχή σας κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, πολλαπλασιάζοντας τις προοπτικές να τα βελτιώσετε μέχρι τις 10/12.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική την Τετάρτη για τις επαφές σας με τους συνεργάτες σας. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να φέρει και μια πρόταση πιθανώς και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας και μια πιο εξωστρεφής, ερωτική και γλυκιά περίοδος ξεκινά. Δεν είναι απίθανο αν είστε μόνες-οι να ερωτευθείτε ή μπορεί να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα φιλοξενεί μια εξαιρετική όψη τριγώνου μεταξύ Ερμή και Δία και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Είναι ακόμα πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από σήμερα παίζει με την ψυχολογία σας και δημιουργεί μεγαλύτερη κυκλοθυμία σε θέματα σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας, θα έχετε σήμερα με το τρίγωνο Ερμή – Δία και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη. Η Αφροδίτη από σήμερα θα περάσει στον Τοξότη μέσα στον τομέα των κοινωνικών επαφών, των φίλων, των νέων σας στόχων και θα δημιουργήσει μεγαλύτερη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Δία στο ζώδιο σας δίνοντας πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στη μέρα σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα. Αν έχετε να κάνετε μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές για δουλειά, σπουδές ή μια νομική υπόθεση, προτιμήστε τη σημερινή μέρα. Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και φέρνει την καριέρα σε πρώτο πλάνο.