ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 15 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της Τετάρτης. Τη μέρα αναμοχλεύει ακόμα περισσότερο η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη. Οι ενέργειες αυτές ισορροπούν κάπως με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που έρχεται το απόγευμα.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, ληθαργικότητα, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες και ψευδείς ειδήσεις,. Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου και μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί, ίσως γιατί έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση για επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Ίσως αισθάνεστε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε προς ποια κατεύθυνση θα πάτε. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή συνεργάτης. Προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν μελλοντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η όψη τετραγώνου του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης ή προσωπικά σας ζητήματα. Πιθανώς να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Ίσως παράλληλα προκύψουν ευτράπελα στην επικοινωνία σας. Προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη Άρη – Ποσειδώνα παίζει με το μυαλό σας και δίνει άλλη διάσταση στη φαντασία. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο ασάφειας και σύγχυσης και να δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη με ένα μελλοντικό επαγγελματικό πρότζεκτ. Σε αυτή την περίπτωση περιμένετε μερικές μέρες για να φύγει η επιρροή.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεων σας, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε. Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι. Προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί τον τομέα σχέσεων και συνεργασιών και πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι σήμερα είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία. Από την άλλη μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Η Τετάρτη δεν είναι κατάλληλη μέρα για σημαντικές δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί διάφορες μικροπαγίδες κυρίως στο χώρο εργασίας. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με κάποιο συνεργάτη ή πελάτη. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα προσδίδει μια αοριστία στην ημέρα, μια αίσθηση σύγχυσης και κάνει πολύ δύσκολο να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή σήμερα και στην τάση που υπάρχει να εξαπατηθείτε, αλλά και στις οικονομικές σας συναλλαγές. Καλά θα κάνετε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας κοντράρει ανοιχτά τον Ποσειδώνα και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως το λέτε. Η ασάφεια, η αοριστία και η σύγχυση σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία θα κυριαρχούν σήμερα. Το θετικό είναι ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες οπότε οπλιστείτε με υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημαντική όψη της μέρας, το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα έχει να κάνει περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σημερινές όψεις τόσο της Σελήνης όσο και του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι λίγο ασαφείς και ρευστές ως προς τα αποτελέσματα τους. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από την Παρασκευή κι έπειτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με κάποιο τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Αρχικά οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη, ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας.