ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/8

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 14 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι και συγκεκριμένα μέχρι στις 13:36, που εισέρχεται στον Λέοντα. Από τις 09:46 το πρωί και μέχρι εκείνη την ώρα θα είναι σε φάση κενή πορείας. Το πρωί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη ονειροπόλησης, αλλά και ενσυναίσθησης.

Στην πορεία της στον Καρκίνο θα ολοκληρώσει την αντίθεση της με τον Πλούτωνα, κι έτσι στο ξεκίνημα της μέρας μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο κυρίως σε σχέση με γυναίκες. Στις 13.36 περνά στον Λέοντα, όπου αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση ευνοώντας την επικοινωνία ενώ φέρνει τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο. Ξεκινά σιγά σιγά από σήμερα και η επιρροή της νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στις 16/08.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει με την καλύτερη διάθεση, όμως από το μεσημέρι κι έπειτα αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Ίσως τις πρωινές ώρες νιώθετε πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων ή οι οικονομικές ανασφάλειες σας προκαλούν άγχος. Από το μεσημέρι ορθώνετε ανάστημα και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις σας με αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε απαιτητικές καταστάσεις στην καθημερινότητα. Μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το μεσημέρι έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας και κυρίως αυτές που αναφέρονται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Στην πορεία της μέρας τα πράγματα βελτιώνονται. Η Σελήνη από τον Λέοντα, από τις 13:36 κι έπειτα προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές ακόμη και για βόλτες κι εκδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο ξεκίνημα της ημέρας, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι. Κάτι μπορεί να μην σας ικανοποιεί με τον τρόπο που γίνεται ή μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σας κι ένα συνεργάτη ή τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά. Στην πορεία η μέρα σας βρίσκει σε πιο επικοινωνιακή φάση.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι το μεσημέρι είναι οι υποχρεώσεις σας που έχουν προτεραιότητα και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ξυπνά την καλή σας διάθεση κι έτσι το βράδυ της Δευτέρας έχετε όρεξη να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι. Πριν αντιδράσετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Από το μεσημέρι ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από τη δουλειά που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα θέματα της δουλειάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας σήμερα. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το μεσημέρι, η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας προβληματίσει με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Βλέπετε η Σελήνη στον Λέοντα βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων μέχρι το μεσημέρι καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα το μεσημέρι στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι και θα έχετε τη διάθεση να τακτοποιήσετε πρακτικά όποια προβλήματα υπάρχουν. Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες όμως στην πορεία της μέρας ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και γνωστούς.

ΙΧΘΥΕΙΣ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται από νωρίς για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα το μεσημέρι θα είναι βοηθητική για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.