ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/9

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη να εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και να σχηματίζει δυο τετράγωνα στη διάρκεια της, με τον Δία τα ξημερώματα και με τον Ουρανό τις απογευματινές ώρες. Οι όψεις αυτές δημιουργούν μια αίσθηση βιασύνης αλλά και ψευδείς ή υπερβολικές προσδοκίες κι αυτό πρέπει να προσέξουμε.

Μην βιάζεστε ούτε να μπείτε σε μακρόχρονες δεσμεύσεις προσωπικές και επαγγελματικές ούτε να υπογράψετε συμβόλαια και διαπραγματευτικές συμφωνίες χωρίς να τις έχετε ελέγξει πολύ καλά. Μη ξεχνάτε ότι είμαστε ακόμη άλλωστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με κάποια ένταση αλλά ίσως και με εξελίξεις σε μια προσωπική σχέση. Για ό,τι καινούριο προκύψει αυτές τις μέρες καλά θα κάνετε να δείξετε λίγη αυτοσυγκράτηση. Φυσικά δεν αναφέρομαι στις ήδη υπάρχουσες μακρόχρονες δεσμεύσεις σας που πηγαίνουν καλά. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με κάποια ένταση. Ενδεχομένως να υπάρχει μια ασυμφωνία ή ένα πολεμικό κλίμα σε μια σχέση ή με την οικογένεια σας. Για να μην φτάσουν τα πράγματα σε μια έκρυθμη κατάσταση προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να πάρετε απόσταση είτε φυσικά είτε ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως άνθρωποι αγαπάτε τη συλλογική δουλειά, είστε συνεργάσιμοι και γενικά είστε αρκετά προσαρμοστικοί. Όμως η Τρίτη μπορεί να σας δείξει ένα πιο δύσκολο πρόσωπο αν δεν βρείτε τον τρόπο να κάνετε υπομονή με μια κατάσταση σε μια επαγγελματική σχέση. Χωρίς απαραίτητα να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας προσπαθήστε να είστε συγκαταβατικοί προς το παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετή παρόρμηση και τάση να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά και να ξοδέψετε καθώς τα τετράγωνα Σελήνης – Δία – Ουρανού αφορούν στα οικονομικά. Μην βιάζεστε ειδικά σε έξοδα και αγορές. Δεν λέω ότι πρέπει να σας πιάσουν οι τσιγκουνιές σας αλλά λέω ότι πρέπει να συμπεριφερθείτε υπεύθυνα με τα έξοδα σας.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα τετράγωνα της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Δία και τον Ουρανό, δείχνουν τάση για υπερβολές και για κάπως επιθετική συμπεριφορά. Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε αλλά αυτή η περίοδος δεν είναι από αυτές που πρέπει να βιαστείτε, αν θέλετε να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσέξτε τι υπόσχεστε και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό μπορεί να κάνουν την κρίση σας κάπως αδύναμη. Προσέξτε ιδιαίτερα άτομα από το χώρο εργασίας που μπορεί να είναι αυταρχικά και που προσπαθούν να σας δείξουν ότι ότι εκείνοι κατέχουν ίσως τις σωστές λύσεις. Ακόμη μην βιάζεστε να κάνετε αλλαγές σε κάτι ή να σταματήσετε μια δραστηριότητα επειδή δεν σας αποφέρει αυτό που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Με φόρα μπαίνει η Τρίτη και θα πρέπει να είστε κάπως συγκρατημένοι. Τα τετράγωνα ανάμεσα στηΣελήνη, τον Δία και τον Ουρανό σήμερα, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου να μην ανοιχτείτε περισσότερο απ’ όσο πρέπει με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Είτε αυτό αφορά μια νέα ερωτική ιστορία, είτε αφορά επαγγελματικές σχέσεις ή ακόμη και φιλικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό τους και σίγουρα δε θέλουν καθόλου βιασύνη, άτσαλες κινήσεις και παρορμητική δράση. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας όσο και με τα οικογενειακά σας ή τα θέματα του σπιτιού. Με αυτές τις όψεις δεν πρέπει να βιάζεστε για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται μέσα σε ένα τομέα της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο και έχουμε παράλληλα κι έναν κόντρα προς το ζώδιο σας ανάδρομο Ερμή μπορεί να πείτε κάτι που δεν το έχετε σκεφτεί καλά και να βρεθείτε υπόλογοι για πράγματα που δεν φταίτε. Προσπαθήστε λοιπόν σήμερα πριν εκφράσετε να ξέρετε καλά τι λέτε και δεύτερον να μην λέτε τίποτε που μπορεί να σας εκθέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τρίτη ξεκινά με έντονους ρυθμούς αλλά ίσως και υψηλούς τόνους στο χώρο της δουλειάς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να μην παρέμβετε καθόλου. Αφήστε τους άλλους να τη βρουν μόνοι τους γιατί αν ακολουθήσουν τη δική σας ιδέα και κάτι δεν πάει καλά θα σας ζητούν μερίδιο ευθύνης τελικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει τετράγωνα με τον Δία και τον Ουρανό δημιουργώντας τάση για διαφωνίες και κόντρες. Μπορεί να νιώθετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης δεν έχετε ακριβώς τους ίδιους στόχους κι αυτό να σας πικραίνει. Όμως απέναντι σε όλο αυτό δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τρίτη μπαίνει με γκάζι αγαπητοί μου Ιχθύες αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην έχετε συγκρούσεις εξαιτίας των υπερβολών. Δεν είναι κακό να έχετε αυτοπεποίθηση ειδικά όταν μιλάτε για πράγματα που γνωρίζετε καλά. Κακό είναι να προσπαθείτε να επιβάλλετε με το έτσι θέλω τις απόψεις σας.