ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

O Ερμής, ρυθμιστής της καθημερινότητάς μας και κυβερνήτης όλων των δοσοληψιών, έχει πλέον περάσει στον Υδροχόο. Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια είναι εντονότερη ενώ γίνεται πιο εύκολο να συνεργαστούμε με τους άλλους και να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Η Σελήνη από το βράδυ του Σαββάτου και ολόκληρη την Κυριακή βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού χωρίς αξιόλογες όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται από χθες στον Υδροχόο κι αυτή είναι μία θέση εξωστρέφειας και συνέργειας. Η Κυριακή, όμως, είναι μια πιο κλειστή στην επιρροή της μέρα και ταυτόχρονα μπορεί να σας πιάνουν κάποια άγχη για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη προχώρησε στον Σκορπιό δίνοντας έναν αέρα εξωστρέφειας ο οποίος διατηρείται στη διάρκεια της Κυριακής καθώς η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σε αυτό το ζώδιο. Πιθανώς να έχετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, ενώ θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής, από τη θέση του Σκορπιού ωθεί την προσοχή σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά και σε θέματα πρακτικά των υποχρεώσεων και της δουλειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από τον Υδροχόο σάς ωθεί να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας με τους άλλους. Η αλήθεια δεν μπορεί να αποκρυφθεί από δω και κάτω. Όσο κι αν πονάει κάποιους στο περιβάλλον σας πρέπει να την φωνάξετε δυνατά. Η διάθεση σας είναι αρκετά πιο διασκεδαστική την Κυριακή και πιθανώς να οργανώσετε κάποια δραστηριότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Υδροχόο, βρίσκεται απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής ωθώντας την ενέργεια, την προσοχή και τη σκέψη σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Είναι μια πιο κλειστή μέρα σε συναισθηματικό επίπεδο και πιθανώς θα προτιμήσετε να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας παρά ανώφελες εξόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής πέρασε στον Υδροχόο και τα πράγματα πρέπει να μπουν σε ένα πρόγραμμα το επόμενο διάστημα. Από το βράδυ του Σαββάτου και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό δίνοντας ένα αέρα εξωστρέφειας. Θα θέλετε να βρεθείτε με φίλους, να συζητήσετε, να περάσετε όμορφα.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής στον φιλικό σας Υδροχόο δίνει φτερά στον δημιουργικό σας οίστρο και έχετε πιο θετική ψυχολογία απέναντι σε όλα αυτά που σας γεμίζουν και σας δίνουν ικανοποίηση. Η Κυριακή βρίσκει τη Σελήνη στον Σκορπιό δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας θέματα αλλά και μεγάλη όρεξη για κάποια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, δημιουργώντας μεγαλύτερη βαβούρα μέσα στη μέρα σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας. Πιθανώς να μη καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θέλετε και να έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εσωστρεφής είναι για εσάς η Σελήνη στον Σκορπιό από το βράδυ του Σαββάτου και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Πιθανώς να αισθάνεστε μεγαλύτερη κόπωση ή να έχετε εκκρεμότητες της δουλειάς να κλείσετε κάνοντας μια προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής έχει περάσει στον Υδροχόο και κάπως σταματά το μεγάλο άγχος στην καθημερινότητα σας και ισορροπούν τα πράγματα και σε θέματα εργασίας. Η Σελήνη από το βράδυ του Σαββάτου και στη διάρκεια της Κυριακής βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό χαρίζοντας σας μια πιο εξωστρεφή διάθεση και την ανάγκη να βρεθείτε και να τα πείτε με αγαπημένους φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα οξύνει ακόμη περισσότερο το πνεύμα σας. Η Κυριακή είναι κάπως «στριμωγμένη» με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας είτε απέναντι στην οικογένεια είτε και απέναντι στη δουλειά. Πιθανώς να χρειαστεί να αφιερώσετε κάποιες ώρες σε δουλειές.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής από τον Υδροχόο δίνει έμφαση σε θέματα ψυχολογίας και πνευματικότητας για το ζώδιο σας. Η Σελήνη που παραμένει στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία, τον προφορικό και γραπτό λόγο και στις συζητήσεις και τις επαφές σας.