ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το σαββατοκύριακο ήρθε με ορμή καθώς ο Ερμής, ρυθμιστής της καθημερινότητας μας και κυβερνήτης όλων των δοσοληψιών «ξεκολλάει» από τον Αιγόκερω που ήταν για πολύ καιρό και προχωρά στον Υδροχόο το Σάββατο. Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη με αυτή του τη θέση, ενώ πιο εύκολα θα μπορούμε να συνεργαστούμε με τους άλλους και να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας αρχικά τρίγωνο με τον Ήλιο και μετά με τον Κρόνο βοηθώντας να έχουμε μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 18:42 θα περάσει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 20:34 που θα περάσει στον Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο είναι απαιτητικό καθώς η Σελήνη μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται απέναντι σας στον Ζυγό. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια «πληγές» του παρελθόντος. Ο Ερμής περνά σε μια τυχερή θέση για το ωροσκόπιό σας. Από εδώ και στο εξής μπορεί να συμπράξετε πιο εύκολα με φίλους ή συνεργάτες για να πετύχετε κάποιο στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο έρχεται με θέματα εργασίας που σας απασχολούν καθημερινά. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον τομέα της καριέρας και μέχρι τις 02/03, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας κατάσταση. Θα ψάξετε ίσως να διευρύνετε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης σας ή μπορεί να έχετε αλλαγές σε θέματα δουλειάς. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη και οι υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το να πείτε αυτό που σκέφτεστε δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σας τους Διδύμους αλλά το προηγούμενο διάστημα αυτό σας το προτέρημα, είχε αποδυναμωθεί. Από το Σάββατο περνώντας ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ένα φιλικό ζώδιο του αέρα προς το δικό σας αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας. Συζητήσεις, επαφές, εξερεύνηση των δυνατοτήτων σας θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σαββατοκύριακο έρχεται με οικονομικές ανησυχίες καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου. Η θέση του αυτή σας οδηγεί σε τακτοποιήσεις, πληρωμές, εξερεύνηση των οικονομικών δυνατοτήτων που μπορεί να σας παρέχει σε αυτή τη φάση το Δημόσιο, διακανονισμούς χρεών και ανακάλυψη νέων πηγών εισοδήματος. Επίσης ενισχύει την επιθυμία σας να επικοινωνήσετε αυτά που πραγματικά χρειάζεστε.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών κι εσείς θα ψάξετε όλες τις πιθανότητες συνεργασίας με άλλους για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η εξωστρέφεια και η ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους τις ελπίδες, τους φόβους και τις ανησυχίες σας κυριαρχεί. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η έμφαση δίνεται σε επαφές, μετακινήσεις, δοσοληψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σαββατοκύριακο έρχεται με έντονη την ανάγκη τακτοποίησης των πραγμάτων στην καθημερινότητα σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Υδροχόο και τα πράγματα μπαίνουν σε πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να αφορά τα θέματα της διατροφής, της άσκησης, των εξετάσεων υγείας ή τα διαδικαστικά της δουλειάς σας. Κάποιοι μπορεί τώρα να ετοιμάζετε ας πούμε ένα επαγγελματικό βήμα και χρειάζονται οι τελευταίες πινελιές για να είναι έτοιμο την άνοιξη.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια γεμάτη μέρα επικοινωνιακά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας το Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, αφού θα έχετε επαφή είτε με φίλους είτε με συνεργάτες προκειμένου να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Ο Ερμής στον φιλικό σας Υδροχόο και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ασχοληθείτε με άλλο αέρα και πιο θετική ψυχολογία με όλα αυτά που σας γεμίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο και ίσως είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα λόγια σας αν κάτι σας ενοχλεί είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Ο Ερμής στον Υδροχόο βέβαια μπορεί να σας κάνει κάπως υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες ενός ακινήτου και μπορεί να έχετε συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημαντική πλανητική αλλαγή του σαββατοκύριακου είναι η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο το Σάββατο 11/02. Με αυτή τη θέση φαίνεται ότι θα διευκολυνθείτε ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας, στις δοσοληψίες σας και γενικότερα στις επαφές σας. Οι ρυθμοί θα γίνουν πιο εντατικοί, όμως θα μπορείτε να ανταποκρίνεστε κι εσείς πνευματικά. Στις επόμενες ημέρες μπορεί να προχωρήσετε και σε υπογραφές και συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα δημιουργεί μεγαλύτερη αναστάτωση μέσα σας. Από το Σάββατο ο Ερμής ξεκολλά από το ζώδιο σας κι αυτό είναι ένα στοιχείο βοηθητικό καθώς θα σταματήσει το μεγάλο άγχος στην καθημερινότητα σας. Επιτακτική είναι η ανάγκη να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των οικονομικών σας θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα Σάββατο 11/02 περνά στο ζώδιο σας ο Ερμής για να οξύνει ακόμη περισσότερο το πνεύμα σας. Αν θέλετε η αλήθεια σας να ακουστεί, αν θέλετε να γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο, να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στη δουλειά σας ξεκινά μια θετική περίοδος. Φυσικά και το άγχος και οι ρυθμοί θα είναι αυξημένοι όμως την ίδια αυξητική πορεία θα έχει και η αποτελεσματικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο στις 11/02 δίνοντας έμφαση σε θέματα ψυχολογίας και πνευματικότητας για το ζώδιο σας. Οι τάσεις φυγής μπορεί να μεγεθυνθούν μέχρι τις αρχές Μαρτίου ή μπορεί να ψάχνετε λίγη ησυχία και απομόνωση στη ζωή σας. Αυτοί που γνωρίζουν την καρδιά σας δεν θα εξαιρεθούν αυτό το διάστημα από την ζωή σας. Ίσα ίσα που μπορεί να κάνετε μαζί τους συζητήσεις για όσα σας απασχολούν.