ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/6

pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και κατόπιν εξάγωνο με τον Δία υπάρχει ένα νευρικό κλίμα σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Βέβαια ο πιο σημαντικός λόγος είναι η ακριβείας όψη τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα που γίνεται ακριβείας αύριο, ήδη όμως επηρεάζει έντονα και σήμερα. Προσπαθήστε να απέχετε όσο μπορείτε από παιχνίδια εξουσίας και προσέξτε στις συγκρούσεις με άτομα που έχουν δύναμη. Πιο απαιτητική η μέρα για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας ζορίσουν σήμερα. Μολονότι προσπαθείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο κάποια απρόσμενα έξοδα ή μια ανησυχία για τα οικονομικά, σάς δημιουργούν πονοκέφαλο και εκνευρισμό στη διάρκεια της μέρας. Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί σήμερα. Το βράδυ προσφέρεται και για την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα είναι από τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Από τη μια έχετε όλες τις υποχρεώσεις, τις δικές σας προσωπικές ανάγκες που πρέπει να καλύψετε, τα άγχη της δουλειάς κι από την άλλη έχετε και την πίεση των δικών σας ανθρώπων, της οικογένειας, του συντρόφου ή των παιδιών αν είστε γονείς που θέλουν κι εκείνοι την προσοχή σας κι όλο αυτό δημιουργεί ένταση. Αποφύγετε να είστε απότομοι στη συμπεριφορά σας. Τις βραδινές ώρες βρείτε λίγο χρόνο για να περάσετε με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα κινείται στον Λέοντα«ανάβοντας τα αίματα» σε συζητήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί με αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε. Σήμερα ακόμη μπορεί να είστε αρκετά βιαστικοί. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο σας είναι βοηθητικό για να βγείτε, για να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά νευρική η Δευτέρα για όλους καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα μάς προετοιμάζει για την αυριανή σύγκρουση Άρη – Πλούτωνα. Μπορεί σήμερα να δεχτείτε μια παρατήρηση από ένα συνεργάτη ή ακόμη και κάποιος από το φιλικό σας περιβάλλον να σας πει κάτι χοντροκομμένο και να το πάρετε ως προσβολή. Αν έχετε να κάνετε διαπραγματεύσεις ίσως να υπάρχουν αναποδιές.

 

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας και πιθανώς να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σήμερα. Ίσως νιώθετε ότι οι απαιτήσεις των άλλων είναι πολλές ή ότι σας πιέζουν κάποιες συνθήκες για να πάρετε αποφάσεις. Όμως μη βιάζεστε. Κάντε ένα βήμα πίσω σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Απαιτητική σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο η Δευτέρα για το ζώδιό σας καθώς η Σελήνη αντιπαρατίθεται με τον Πλούτωνα και μπορεί να υπάρχουν ασυμφωνίες σήμερα είτε με δικούς σας ανθρώπους πχ τον σύντροφο ή τους φίλους ή ακόμη και άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν νιώθετε μεγάλη πίεση με την παρουσία κάποιων ατόμων γύρω σας προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα έχει ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ένταση μέσα στη μέρα στις σχέσεις σας προσωπικές ή και επαγγελματικές. Μπορεί αφορμή για μια σύγκρουση ή διάσταση απόψεων να είναι ένας οικονομικός παράγοντας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια ένταση στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Το βράδυ είναι σίγουρα προτιμότερο για συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μαζί με τους Αιγόκερους εκπροσωπείτε τα δυο ζώδια που αγαπούν τον έλεγχο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όμως όσο κι αν το παλεύτε να μην υπάρχουν εκπλήξεις υπάρχουν μέρες σαν τη σημερινή που τα πράγματα δεν πάνε ίσως όπως τα έχετε σχεδιάσει. Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που δεν περιμένατε στη δουλειά ή και σε μια σχέση. Μην πάρετε κάποια απόφαση τελειωτική ή δεσμευτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα γεννά ερωτηματικά και διλήμματα ανάμεσα στην περιπέτεια και το άγνωστο και την ασφάλεια των δεδομένων επιλογών σας. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι ασφαλείς επιλογές δεν μας βοηθούν να αναπτυχθούμε στη ζωή, αλλά ίσως δεν πρέπει να πάρετε κι ένα μεγάλο ρίσκο που σας βάζει σε αποσταθεροποίηση. Προτιμήστε να κάνετε πρώτα μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι μια κάπως αγχωτική μέρα. Ίσως νιώθετε να σας τραβάνε 2 διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ είναι δύσκολο να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας. Από την άλλη δε είναι απίθανο να σας έχει συνεπάρει μια καινούρια γνωριμία, ένα νέο χόμπι και θέλετε να πέσετε με τα μούτρα στο καινούριο. Πριν εξιδανικεύσετε μια κατάσταση πάρτε λίγο χρόνο και γίνετε απλοί παρατηρητές του εαυτού σας και των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σχέση σήμερα ίσως να σας απασχολήσει περισσότερο καθώς μπορεί να νιώθετε ότι το άτομο αυτό με το οποίο συνδέεστε μπορεί να δείχνει ένα τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτό που ξέρατε. Πριν βιαστείτε όμως να κρίνετε κάποιον προσπαθήστε να τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα. Το να τρέξετε στην πόρτα εξόδου είναι πάντα μια επιλογή και συνήθως την προτιμάτε αλλά ίσως να μην είναι η σωστή λύση σε αυτή τη φάση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια απαιτητική κυρίως σε νοητικό επίπεδο ημέρα σάς περιμένει. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο οργανωμένοι στις λεπτομέρειες των υποχρεώσεών σας σήμερα και σημειώστε αυτά που έχετε να κάνετε. Προσέξτε σήμερα κάποιες σκέψεις ή ιδέες που παίζουν σε επανάληψη μέσα στο κεφάλι σας. Μια βόλτα με τα πόδια ή μια κουβέντα με ένα φίλο-η βοηθούν.