ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό σε όλη την διάρκεια της Παρασκευής, και κάνει πιο ανάλαφρη την διάθεση μας, ενώ παράλληλα διευκολύνει τις επαφές και τις συζητήσεις μας. Η αντίθεση της με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες, δείχνει ασυμφωνίες σε συζητήσεις ή ακόμη ότι μπορεί να διασπάται η προσοχή μας.

Πολύ πιο θετική η όψη της από το μεσημέρι και έπειτα με τον Άρη. Η σημερινή μέρα πάντως, δεν συγκαταλέγεται στις πολύ δύσκολες της εβδομάδας γι’ αυτό ας την αξιοποιήσουμε όπως μπορούμε.

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική είναι η μέρα σήμερα, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Θα πρέπει να προσέξετε το πρωί με την αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς. Από το μεσημέρι και μετά μια πολύ αρμονική και χαλαρή όψη της Σελήνης με τον Άρη είναι βοηθητική για να ηρεμήσετε λίγο από το στρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Ζυγό. Επειδή το σαββατοκύριακο θα έχετε πιο απαιτητικό πρόγραμμα, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. Από την άλλη σήμερα προσέξτε λίγο περισσότερο τα θέματα των οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας, τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις γιατί ίσως χαλάσετε τη διάθεση σας. Προτιμήστε το απόγευμα για τέτοιου τύπου συζητήσεις. Η Παρασκευή είναι μια ευχάριστη μέρα και για τα ερωτικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετά πιεστική είναι η Παρασκευή καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις πρωινές ώρες ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε για αργότερα.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε την δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό, μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Παρ’ όλα αυτά αποφύγετε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σάς ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας αλλά και το βαθμό ευαισθησίας σας. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ακόμη και μια μικρή διαφορά απόψεων μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά διαφωνιών. Πολύ θετικότερα θα εξελιχτούν τα πράγματα αργότερα με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Άρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Ζυγό, σας κάνει να συνειδητοποιείτε την ανάγκη που έχετε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Αν τα καταφέρετε εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε. Οι επόμενες μέρες θα είναι πιο απαιτητικές. Προσπαθήστε να ελευθερώσετε το πρόγραμμα σας από ό,τι δεν είναι προτεραιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό βρίσκεται επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, κάποιες επαφές για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις αλλά και τις οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν σήμερα. Σήμερα θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη με τους συνεργάτες σας. Ειδικά τις πρωινές ώρες που είναι πιο πιεστικές αποφύγετε αν είναι δυνατό τέτοιες συζητήσεις. Ακόμη καλό θα ήταν να αποφύγετε και συζητήσεις με το σύντροφο σας γιατί μπορεί να ακούσετε παράπονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μέσα σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα. Η Σελήνη στον Ζυγό είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας αλλά και σε θέματα οικονομικά. Οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Προσέξτε και τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις εκτός από αυτές με τους συνεργάτες σας γιατί η διάσταση απόψεων μπορεί να αφορά κι αυτές.