ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια επιρροή της ημέρας έρχεται από τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είναι η καταληκτική σύνοδος των δυο πλανητών που δεν θα ξανασυναντηθούν σε αυτό το ζώδιο πριν περάσουν σχεδόν άλλα 250 χρόνια. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει.

Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε και να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορούμε να επηρεάσουμε τους αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Βέβαια μία τέτοια όψη πολλές φορές βγάζει στην επιφάνεια τις φοβίες και τις αρνητικές μας σκέψεις. Οδηγεί από την άλλη και σε κλείσιμο κεφαλαίων στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας. Σιγά σιγά θα αρχίσετε να βλέπετε πιο καθαρά ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε και θα αναλάβετε δράση. Είναι πιθανό να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή ένα φίλο από το παρελθόν με τον οποίο είχατε χαθεί. Από την άλλη μπορεί να φέρνει νέες, δημιουργικές ιδέες που θα ενθουσιάσουν τους συνεργάτες σας. Προσοχή στον τρόπο σας γιατί εύκολα με αυτή την όψη μπορεί να προκύψουν εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Πλούτωνα που κυριαρχεί σήμερα ενισχύει το ένστικτό σας. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν. Ακόμη σήμερα ίσως προκύψει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα μπορεί να ψάχνετε έμπνευση, μια ιδέα που θα σας βγάλει από μια δύσκολη θέση ή κάποια ενθάρρυνση από ένα άτομο του περιβάλλοντος σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι βοηθητική για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Ίσως δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

ΛΕΩΝ

Μια σούπερ δυναμική μέρα απλώνεται μπροστά σας κι είναι καλύτερα να δώσετε την προσοχή σας σε 2-3 σημαντικά πράγματα που θέλετε να φέρετε εις πέρας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα ευνοεί τόσο τα θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσέξτε και τις σχέσεις με συνεργάτες σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα. Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση. Θετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια έντονη συναισθηματικά μέρα είναι η Παρασκευή καθώς η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα ενεργοποιεί ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό οίκο του ωροσκοπίου σας τον 4ο της οικογένειας και της ψυχολογίας. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ίσως σας κάνει να μη βλέπετε τα πράγματα με την τετράγωνη λογική σας. Από την άλλη μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό βγάζοντας στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σας πιθανώς όμως και μια πιο βαριά διάθεση. Όμως η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές και συζητήσεις σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί μια σχέση να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο. Αν είστε προετοιμασμένοι για όλα τότε καιρός να την κάνετε την συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε. Η σύνοδος ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα μπορεί να σας ωφελήσει στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τελευταία δυνατή όψη συνόδου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο σας, ενισχύει το ένστικτο σας και σας φέρνει σε προνομιακή θέση ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Βέβαια κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθετε πιο ανήσυχοι. Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε. Προσοχή να μη γίνετε ιδιαίτερα σκληροί ή επικριτικοί σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κατατρέχουν προβλήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή. Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται σε ζώδιο επικοινωνίας τον Ζυγό, δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Μπορεί ακόμα να έχετε και μυστικές και παρασκηνιακές συζητήσεις και για θέματα της δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βοηθά να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη, να συντάξετε τις δυνάμεις σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Με τη δύναμη αυτής της όψης μπορείτε να πείσετε τους άλλους για τη δουλειά σας. Από την άλλη όμως μπορεί εύκολα να σας κατακλύσουν φοβίες και άγχος.