ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/6

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας αντίθεση με τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης και με τον Δία και τετράγωνο με τον Άρη κι αυτό είναι τουλάχιστον περίπλοκο. Η πρώτη μέρα του Ιουνίου είναι μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και απρόοπτα.

Με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Το να είμαστε παρορμητικοί στις αποφάσεις μας και να εκδηλώνουμε είτε τις απόψεις είτε την δράση μας χωρίς να έχουμε επεξεργαστεί σωστά τα δεδομένα είναι απλά επικίνδυνο.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά πολλά κέφια. Η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται δημιουργώντας σας μια εσωτερική πίεση. Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις σας αλλά δεν είναι κακό να ακούσετε τη γνώμη ειδικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες και στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, όπου θα υπάρξουν πιέσεις. Σε κάθε περίπτωση όταν έχουμε όψεις με Δία και Άρη η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας ή να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό προχωρά σε όλες τις δυσαρμονικές όψεις που έχει να αντιμετωπίσει, το κλίμα ζωντανεύει αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους για όσα νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως κατά τη συνήθη τακτική σας.

ΛΕΩΝ

Η έμφαση σήμερα με τη Σελήνη στον Σκορπιό είναι στο χώρο του σπιτιού. Δεν θα βρείτε μεγάλη ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε και στη δουλειά καθώς μπορεί οι σχέσεις τόσο με αυτούς που συμβιώνετε όσο και με αυτούς που συνεργάζεστε να περνούν κάποια σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με μια φρενίτιδα έρχεται η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει μια πλειάδα δυσαρμονικών όψεων που δημιουργούν μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε. Μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις που δεν έχετε υπολογίσει και να σας πετάξουν εκτός προγράμματος.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας ψυχολογικά για να ανταποκριθείτε στην πορεία της ημέρας στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να παρουσιάζονται τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Με την Σελήνη στον Σκορπιό, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο έξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σχηματίζοντας μια σειρά δυσαρμονικών όψεων κι ενώ σε γενικές γραμμές είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε το συναίσθημα σας, σήμερα θα δυσκολευτείτε να το κάνετε. Η συμβουλή μου είναι να προτιμήσετε τις επόμενες ημέρες για να βάλετε κάτι πιο δύσκολο και απαιτητικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τους περισσότερους πλανήτες. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις. Καλύτερα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω από το να μιλάτε στα τηλέφωνα ή να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα προβλήματα των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό σήμερα, αντιμετωπίζει μια πλειάδα πλανητών σε δύσκολες όψεις. Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο εργασίας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε τη δουλειά σας όπως θα θέλατε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Προσοχή και στα έξοδα σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο του Σκορπιού τα πράγματα μες τη μέρα αποκτούν ξαφνικά μια διάσταση έντασης. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βάλει δύσκολα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά, ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Με ειλικρίνεια πρέπει να εκφράσετε την αντίθεση ή τον προβληματισμό σας σε κάτι γιατί έτσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να λυθεί κιόλας.